2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Var var tüm bölümlerin, temel teknolojiler olmayabilir bir tek içinde o da bu yıl eklenmiş sanırım..

Tıp terimleri aslında kolay, ben 2 yıl önce tıp sekreterliği kursuna gitmiştim oradada vardı tıp terimleri dersimiz, 1-2 ufak trickle ezberlemesi kolaydır kendilerini gözün korkmasın. -it- son eki iltihap anlamına gelir iritis, rinit, encephalitis (göz, burun, beyin iltihabı sırasıyla, ayrıca farkettiğin gibi sonunda ki -is te çoğul anlamı katıyor) En sevdiğim dersti hey gibi günler :KK50:
Boyle pratik sekilde akild akaliyorsa harika o xaman rahatca ezberleyebilirim..
Simdi biz ders videolarini nasil takip edicez ? Mesela nette de bazi ders videolari var acikogretim. Onlari da dinlesek fayda goruruz herhalde ..
Icerik ayni ise..

Videolar güzel de baktıklarım düşük çözünürlüklüydü ve uzun uzun anlatmışlar gerçi uzun anlatması iyi ama Zaman olmayınca dinlemesi zor oluyor maalesef

Kizlar temel bilgi teknolonileri kolay bi ders cok takilmayin
Bir de kisaltilmis kitaplardan calisin
Yoksa o aof Nin koca koca kitaplari bitmez :KK66:

Var var tüm bölümlerin, temel teknolojiler olmayabilir bir tek içinde o da bu yıl eklenmiş sanırım..

Tıp terimleri aslında kolay, ben 2 yıl önce tıp sekreterliği kursuna gitmiştim oradada vardı tıp terimleri dersimiz, 1-2 ufak trickle ezberlemesi kolaydır kendilerini gözün korkmasın. -it- son eki iltihap anlamına gelir iritis, rinit, encephalitis (göz, burun, beyin iltihabı sırasıyla, ayrıca farkettiğin gibi sonunda ki -is te çoğul anlamı katıyor) En sevdiğim dersti hey gibi günler :KK50:

Tip terimleri dersini calisabilcegim konu anlatimli onerecegin bir video var mi canim ?

Evet kolay vede sıkıci , ders kitaplarin sonunda ozetleri oluyor her gun tekrar amacli oma baksam yeter mi :KK70: yeter de nolursunnnnnnnn :KK43:?
:dondurma:
Aof de can egrisi var bazi dersten 35 le gecebiliyorsun
Bazisindan 50 alsan sinirda kalabiliyorsun
Dedigim gibi bana murat yayinlari
Ve gecmis yillarin sorulari yetiyor
Ben bitiremem valla o koca koca kitaplari
Zamani olan okusun ,not alsin :halay:

-Açıköğretim Fakültesi ders kitaplarına nasıl çalışırım ?
-Ders çalışma stratejim nasıl olmalı ?
-Ders kitapları dışında hangi kaynaklardan yararlanabilirim ?
Gibi sorularınızı soru&cevap şeklinde sorup ,sürekli iletişimde kalacağımız topiğe hoş geldiniz..:halay:

Öncelikle yerleşen herkese başarılar diliyorum :oops:

Bizlere kayıt döneminde yardımını esirgemeyen @bulca arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, gerçekten çok yardımcı oldu bizlere..:KK22:

Bu sene yerleşen veya okuyan dostlarımızı bekliyoruz..:KK28:
Adını yazdırmak isteyen veya listeden çıkmak isteyen varsa özel mesaj atabilir yada sayfamıza yazabilir..:rapci:

CuriousCat CuriousCat :KK23:

Tiramisu35 Tiramisu35 :KK23:

@2KediAnnesi :KK23:

@yasilbuludd :KK23:

@bulca :KK23:

@witch hunt :oops:
ınsan benı de etıketler hıhhhh

Temel Bilgi Teknolojileri I Zorunlu - Ünite 1 çalışıldı

Hukukun Temel Kavramları Zorunlu

İktisada Giriş I Zorunlu

Ingilizce 1 (ING) Zorunlu

İşletme İlkeleri Zorunlu

Matematik I Zorunlu

Tıbbi Dokümantasyon Zorunlu

Tıbbi Terminoloji -Ünite 1 çalışıldı / tekrar yapılacak, ilk ünite ezbere dayalı olduğundan yarında bu konuyu tekrar edip farklı bir ders çalışıcam..

:dondurma:
Aof de can egrisi var bazi dersten 35 le gecebiliyorsun
Bazisindan 50 alsan sinirda kalabiliyorsun
Dedigim gibi bana murat yayinlari
Ve gecmis yillarin sorulari yetiyor
Ben bitiremem valla o koca koca kitaplari
Zamani olan okusun ,not alsin :halay:

Özet çıkarmak çok uzun iş , zaten özetini çıkarıp nete koymuşlar bazı derslerin, yinede kitaptan çalışıyorum ben, bugün şu tıp terimlerine başladım inan kafam allak bullak bir iki günde anca yerleşir beynime onca ek-okunuşlar falan.. :olamaz::olamaz::olamaz:

Yok mu kahvesi olan ya , başım çatlıyor ağrıdan:kızgın:

Yok valla kuzum kitaptan ezberlemiştik bizde birde hoca anlatıyordu sözde :ukala:
Bende önce kitaptan sonra videolu konu anlatım sonra tekrar kitaptan en sonda konu özetinden önemli yerlere bi göz gezdirdim bugün, ama ezberlemesi çok zor bunları ya..
Varya sınavlar test, iyi ki klasik değil o zaman napardım ben :KK53: en azından kelimenin başını görünce aklıma geliyor ne olduğu klasik olsa yandıydık:olamaz:

Özet çıkarmak çok uzun iş , zaten özetini çıkarıp nete koymuşlar bazı derslerin, yinede kitaptan çalışıyorum ben, bugün şu tıp terimlerine başladım inan kafam allak bullak bir iki günde anca yerleşir beynime onca ek-okunuşlar falan.. :olamaz::olamaz::olamaz:

Yok mu kahvesi olan ya , başım çatlıyor ağrıdan:kızgın:
Var gel :KK50:

Eklentiler

• IMG-20160904-WA0002_1473022041866.jpg
    IMG-20160904-WA0002_1473022041866.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 53
X