2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Çocuklarla zor olur Allah kolaylık versin inşaallah :)

O kursu bi araştırıyım gitsem iyi olur

Beni ornek alma arkadaşım. :KK70:

Ben ne zaman sıkışırım iyice anca o zaman baslarim. Sen sistemli plan yaparak çalış. Ben iki çocukla plan yapsam da olmuyor onun için doğaçlama takiliyorum. :KK49:

Osmanlıca için mutlaka kurs tavsiye ederim bilmiyorsanız. Hayrat vakfının kursları var hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama. Bu kurslarda kısa sürede çok pratik öğretiliyor.

Ve son olarak tıp terimleri son unitede bitmistir.. bu saatten sonra surekli tekrarla ve soru cozumuyle pekistiricem..

Hukuk haric butun dersler tamamdir bende.
Sinava kadar genel tekrar ve soru cozumu yaparim..

Bu sistemdeki deneme sinavlarinda sorularin yenilenmesini bekledim durdum deneme cozeyim dedim ha bire ayni sorular ya =) bende cesit cesit soru gelir sanmistim..

Benim sadece tefsir kaldı ona da bu gece başlıyorum inş bakalım. Ama geriye dönüp bakınca hepsini unutmuşumdur geri. Aşırı unutkanım gözlerimi kapatıp üzerimde hangi kıyafetim var diye düşünüyorum onu bile hatırlamıyorum sınavda konuları hatırlamam imkansız sanırım.

Benim sadece tefsir kaldı ona da bu gece başlıyorum inş bakalım. Ama geriye dönüp bakınca hepsini unutmuşumdur geri. Aşırı unutkanım gözlerimi kapatıp üzerimde hangi kıyafetim var diye düşünüyorum onu bile hatırlamıyorum sınavda konuları hatırlamam imkansız sanırım.
günaydın unutkanlıgının sebebi sağlık sorunu olabilir b12 vitamin eksikliği diğer vitamin eksiklikleri,tiroid,şeker,kansızlık vs.

Bende oyle hissediyorum.
Ama soyle bir durum var ilk calistiginda bunu hissediyorsun.
Tekrar ettiginde aklinda kaldigini hissediyorsun. Ben bunu biliyorum diyorsun

Bende bugun temel bilgi teknolojilerini tekrar edecegim. Her gun bir tane ders tekrar etmeye calisicam bakalim

günaydın unutkanlıgının sebebi sağlık sorunu olabilir b12 vitamin eksikliği diğer vitamin eksiklikleri,tiroid,şeker,kansızlık vs.
Bulcm gunaydin ruyamda sinava girdigimi gordum =) yakin yere cikiyordu sinav merkezim
Ruyalarima inanirim orasi cikarsaa cok mutlu olurum hemen yakin =)
Ne zaman belli olur canim?

Benim de düşüncem bu yönde bulcam çünkü normal boyutların ötesinde unutkanlığım ama hastanemiz taşındı gidemiyorum annem gelecek yarıyıl tatilinde o zamn gideceğim inş. Sağlık ocagi yapmaz sanırım test bu şikâyetlerim için

Bende oyle hissediyorum.
Ama soyle bir durum var ilk calistiginda bunu hissediyorsun.
Tekrar ettiginde aklinda kaldigini hissediyorsun. Ben bunu biliyorum diyorsun

Bende bugun temel bilgi teknolojilerini tekrar edecegim. Her gun bir tane ders tekrar etmeye calisicam bakalim
İnş öyle olur bide yeni sistem de çok canımı sıkıyor sanki hepsinden kalacağım derslern
Bulcm gunaydin ruyamda sinava girdigimi gordum =) yakin yere cikiyordu sinav merkezim
Genelde sınavdan 1 hafta önce belli oluyor

Benim de düşüncem bu yönde bulcam çünkü normal boyutların ötesinde unutkanlığım ama hastanemiz taşındı gidemiyorum annem gelecek yarıyıl tatilinde o zamn gideceğim inş. Sağlık ocagi yapmaz sanırım test bu şikâyetlerim için
yapıyor sağlık ocağı hepsini yapıyor bütün tahlillerin tiroid şeker vs diğer tahlilleride yapar aç karnına gitmen gerek.

Hiç yakın yer bekleme :KK70: en az iki dolmuşluk mesafe çıkar.Genelde sınavdan 1 hafta önce ama sistemde sorun olursa 4-5 gün kalada olur.

İnş öyle olur bide yeni sistem de çok canımı sıkıyor sanki hepsinden kalacağım derslern

Genelde sınavdan 1 hafta önce belli oluyor
Ben su 4 yanlis bir dogruyu goturme olayini hic kafaya takmadan soru cozumu yapiyorum
Ne zaman aklima getirsem yanlisim cok cikiyor :KK70: yaparsin canim
Benimde gozum korkuyor ama cikmis sorulara falan bakinca biraz icim rahatliyoe
Insallah zor olmaz

En uzak sinav merkezi bir dolmusluk yer :KK70: sinav haftasi kar yagmaz insallah =)
şöyle birşey var yaşadığın şehiri bilmiyorum ama kendi ilçendeki sınav merkezini seçtiysen bile farklı ilçeye verebiliyorlar zira ben hiç kendi ilçemde girmedim:KK70: uzak ilçelerden gelenlerde vardı.

Sosyoloji okuyan var mi aranızda ben bugün hizli bir sekilde basladim sizler sadece cikmis sorulara mi bakıyorsunuz ??

Ben bir kere üniteyi okuyup sorulara bakiyorum

X