- 30 Eylül 2016
- 502
- 1.052
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Merhaba işletme 4.sınıflarda gelebiliyor mu sevgili Huy Meselesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sinava son bir hafta kala adam akilli cozeyim diyorumAcamiyorum ki e kampusten. Geçen yıl bir yerden cozuyordum ama deneme sınavı orda cevapları da veriyordu. Aof sayfamdan bir yerlere girerek cozmustum galiba.
Tabikide canim hosgeldin =)Merhaba işletme 4.sınıflarda gelebiliyor mu sevgili Huy Meselesi
Evet balım, pcden direk tamama basınca çıkıyor, telden, takvimime basıp siteye geçeceksin, oradan sağ üste adının yanında kırmızı kutu içinde rakam(kaç deneme çözdüsen) yazan bir kutucuk var oraya tıklayarak devam et, solda ders adı ve puan yazar tıklayınca sağa ayrıntılar çıkar, puanın üstüne basınca sorular, senin yanıtların ve yanlışın varsa doğru yanıt çıkar.. uzun ve karışık oldu ama kusura bakma xDSistemdeki deneme sinavi sonuclari
Sorularo cozup gonderdiginde cevaplari gorebiliyor muyuz
Tabikide canim hosgeldin =)
Tesekkurler canim yarin deneyeyim bakayim.Evet balım, pcden direk tamama basınca çıkıyor, telden, takvimime basıp siteye geçeceksin, oradan sağ üste adının yanında kırmızı kutu içinde rakam(kaç deneme çözdüsen) yazan bir kutucuk var oraya tıklayarak devam et, solda ders adı ve puan yazar tıklayınca sağa ayrıntılar çıkar, puanın üstüne basınca sorular, senin yanıtların ve yanlışın varsa doğru yanıt çıkar.. uzun ve karışık oldu ama kusura bakma xD
Cok sagolasim canim aklimdasin birinin ihtiyaci olursa sana yonlendiriyorum o zamanHoşbulduuum :) benim yapabileceğim birşey olursa, kitaba ihtiyacı olan vs elimden geleni yapabilirim haberiniz olsun :))
Cok sagolasim canim aklimdasin birinin ihtiyaci olursa sana yonlendiriyorum o zaman
Olmuyor. Benim telden mi kaynaklı acaba? Ders malzemeleri diyorum teldeki programdan learn a yönlendiriyor o da açılmıyor zaten. Kendi sitesinden hesabıma girip ders malzemelerine baktım ordan hiç açılmıyor. Tiklanmiyor bile. ((Evet balım, pcden direk tamama basınca çıkıyor, telden, takvimime basıp siteye geçeceksin, oradan sağ üste adının yanında kırmızı kutu içinde rakam(kaç deneme çözdüsen) yazan bir kutucuk var oraya tıklayarak devam et, solda ders adı ve puan yazar tıklayınca sağa ayrıntılar çıkar, puanın üstüne basınca sorular, senin yanıtların ve yanlışın varsa doğru yanıt çıkar.. uzun ve karışık oldu ama kusura bakma xD
balım learn bendede çalışmıyor bb studenttan giriyorum dünden beri onu indirOlmuyor. Benim telden mi kaynaklı acaba? Ders malzemeleri diyorum teldeki programdan learn a yönlendiriyor o da açılmıyor zaten. Kendi sitesinden hesabıma girip ders malzemelerine baktım ordan hiç açılmıyor. Tiklanmiyor bile. ((
Teşekkürler indiriyorum bakalım.balım learn bendede çalışmıyor bb studenttan giriyorum dünden beri onu indir
Az kaldi harbiden.. =(-29 Ekim-Cumartesi-
Çalışmaları ufaktan hızlandırdım 28 gün ve 11 ünitem var ucu ucuna yetişecek bu gidişle, dün gece iletişimi bitirip psikoloji 1-2 tekrarı yapıp test çözdüm, bu akşamda psikoloji 3e başladım, bildiğin bijoloji dersi gibi sinir sistemi, yapısı, salgılanan hormonlar, en sonunda sevdiğim bir konu çıktı çok mutluyum Biraz hızlı gidip konuları erken tamamlarsam sorunlu derslerimi tekrar edeceğim, sosyoloji ve türk anayasa hukuku gibi ikiside ezbere yönelik ve akılda pek kalıcıda değil
- Sosyal Hizmete Giriş (3/4)
- Sosyolojiye Giriş (3/4)
- İletişim Bilgisi (3/4)
- Psikoloji (2/4)
- Sosyal Politika (2/4)
- Hukukun Temel Kavramları (1/3)
- Türk Anayasa Hukuku (2/4)
stres seviyesi özenle artıyorduAz kaldi harbiden.. =(
Ben hala halledemedim tip terimlerinistres seviyesi özenle artıyordu
3.sinif
Beni ornek alma arkadaşım.Sınavlara nasıl çalıştın ne kadar zaman önce çalışmaya başladın sen tecrübelisindir :)