- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi baska bahara kaldi ((
Dayımın kızı okudu geçen sene bitirdi . En çok çıkmış sorunun çıktığı bölüm sosyal hizmetler. Sadece çıkmış sorulara bakarak onur belgesi ile bitirdi o sende bir bak çıkmış sorulara kitaptandan da bir tekrar yaparsın.canlarim ben daha yeni başladım 1.ci sınıfa nasıl bir yol izlemek gerekiyor. neleri takip ediyorsunuz. nasıl bir çalışma yapmak gerekiyor. piyasadaki yardimci kitaplar gerçekten faydali mı. bölüm sosyal hizmet.
Bendekiler de o şekildeArkadaşlar yeni farkettim aldığım kitaplar 2015 ve 2016 ya ait sizin de öyle mi neden böyle acaba AÖF eski kitapları mı veriyor
Fark etmez aynı kitaplar nasılsa geçen sene ki bu sene ki değişmiyor kitaplar.Arkadaşlar yeni farkettim aldığım kitaplar 2015 ve 2016 ya ait sizin de öyle mi neden böyle acaba AÖF eski kitapları mı veriyor
Kardeşim dün aramış yetişememiş gün için de yüklenebilir demişler ama en son baktığında aynıydı.
çok sağol canım moral oldu. çıkmış sorulara internetten bakilabiliyor değil mi yoksa ekstra kaynak mı almak lazım.Dayımın kızı okudu geçen sene bitirdi . En çok çıkmış sorunun çıktığı bölüm sosyal hizmetler. Sadece çıkmış sorulara bakarak onur belgesi ile bitirdi o sende bir bak çıkmış sorulara kitaptandan da bir tekrar yaparsın.
çok sağol canım moral oldu. çıkmış sorulara internetten bakilabiliyor değil mi yoksa ekstra kaynak mı almak lazım.
Var balım ama laptoptan, telefondan girdiğimde boşluk hiçbir şey görünmüyor, pcden kitaplar vs var açılmıyor henüzSisteme girebilen var mi
Ne zaman düzelirse o zaman deneyeceğim inat ettim...Var balım ama laptoptan, telefondan girdiğimde boşluk hiçbir şey görünmüyor, pcden kitaplar vs var açılmıyor henüz
Kardeşim baktığında kimisi eklenmiş demişti eksik vardı tabi ama sisteme giriliyor.Ne zaman düzelirse o zaman deneyeceğim inat ettim...
Evet simdi baktim gordum bende :)Kardeşim baktığında kimisi eklenmiş demişti eksik vardı tabi ama sisteme giriliyor.
çok sağol canım moral oldu. çıkmış sorulara internetten bakilabiliyor değil mi yoksa ekstra kaynak mı almak lazım.
-11 Ekim-Salı-
An itibariyle psikoloji notlarımıda tamamladım, sosyal politikaya geçiyorum. Ünite1'i hızlıca hatırlayıp 2ye geçerim, o arada hukukun temel kavramları üniteleri kesinleşir üniteye 2ye mi geçicem yoksa direk 3'e atlıcam belli olur inş..
- Temel Bilgi Teknolojileri 1 (2/4)
- Sosyal Hizmete Giriş (2/4)
- Sosyolojiye Giriş (2/4)
- İletişim Bilgisi (2/4)
- Psikoloji (2/4)
- Sosyal Politika (1/4)
- Hukukun Temel Kavramları (0/3)
- Türk Anayasa Hukuku (1/4)
dersleri aynı diyorlar biraz.Yalnız arkadasın bahsettiği sosyal hizmetler. Sosyal hizmet ve sosyal hizmetler farklı. Onu da göz önune al.
dersleri aynı diyorlar biraz.