2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Martta mı benim şimdi ödenir.Şubatta zaten 2.dönem kayıt yenileme başlıyacak.Ücret ödenmezse ders sistem de gözükmez ki kaç lira çıktı.EN iyisi çağrı merkezini ara büroyu değil.
ders seçimi yaptıgım yerde 28 mart 1 nisan yazıyor.. çagrı merkezide 7 - 10 kasım dedi:deli::işsiz:
yatmadasa dersi alabiliyormuşuz sadece faiz binermiş ..şu an dersi seçmek yeterliymiş .. ama ben seçtim hatta çıktı kaydını aldım fakat çagrı merkezinde seçilmiş görünmemiş .. ordan tekrar giriş yaptılar :işsiz:
ek ders ücreti ne kadarki ?

ders seçimi yaptıgım yerde 28 mart 1 nisan yazıyor.. çagrı merkezide 7 - 10 kasım dedi:deli::işsiz:
yatmadasa dersi alabiliyormuşuz sadece faiz binermiş ..şu an dersi seçmek yeterliymiş .. ama ben seçtim hatta çıktı kaydını aldım fakat çagrı merkezinde seçilmiş görünmemiş .. ordan tekrar giriş yaptılar :işsiz:
Kaç ders ki derse göre değişir zaten bu sene yüksek,7 kasımda yatır o zaman boşuna faiz binmesin.

Anadolu nun verdiği kitaplarda bile hata var harftir vs hatalarını geçtim iletişim kitabında tanimda hata vardı az evvel tekrar ederken konuyu gözüme çarptı sayfa 7 kanal ve araçta televizyon bir araçtırin devamindaki cümlede ışık -ses dalgaları araç denmiş kaynak olacak sonra sınavda niye hata yapıyor bu öğrenciler
Evet yazim yanlislari cok var
ama mesela bu aldigim kitaptada yazim yanlisi var kendimi arama motoruna yazilan kelimeleri duzelten sistem gibi hissediyorum suan =)

Kaç ders ki derse göre değişir zaten bu sene yüksek,7 kasımda yatır o zaman boşuna faiz binmesin.
2 fıstıgım .
alttan 1 dersim vardı , ders seçmedende parayı yatırınca 2 ders sistem dışı kalmış . onları seçtim tekrardan .

Bir çok kişi memnun ama murat yayınlarından ama işte hatada çıkabiliyor. Ders kitabi ile ortaklaşa çalışacaksan sorun olacağını sanmıyorum cnm. İyi çalışmalar :)

Sagolasin canim
Aldigim kitabin tibbi terminoloji boluunun birinci unitesini tekrar edip tum testleeini cozdum.
Kitapta unite siralamasi yanlis ben aof nin unite siralamasina uygun sekilde gidiyorum

Kızlar facebookta sorumluluk üniteleri yayınlanmış Anadolu Üniversitesi sayfasında. Telefondan öğrenci sayfama baktım orada daha çıkmamış akşama birde pcden bakarım hukuk 3-5 görünüyor, temel bilgi teknolojileri belirtilmemiş benim bölümüm için 10 unda e kampüs açılınca belli olur oda sanırım

Kızlar facebookta sorumluluk üniteleri yayınlanmış Anadolu Üniversitesi sayfasında. Telefondan öğrenci sayfama baktım orada daha çıkmamış akşama birde pcden bakarım hukuk 3-5 görünüyor, temel bilgi teknolojileri belirtilmemiş benim bölümüm için 10 unda e kampüs açılınca belli olur oda sanırım

Anaa 5 mi ben de 4 ünite çalıştım yalnıca bitirdim diye de sevinmiştim sayfaya hiç bakmıyorum iyi oldu canım söylediğin...

Bu Arada genel muhasebe dersi alanlar kitap Yok ya aöfün sayfasında yayınladılar mı acaba ben telefondan bakıyorum uygulamaya birşey göremedim ama??

Canım krediye gore ücret çıkar yeğenim 4 derse 35 tl ödemişti. Senin 2 ders 15 yada 20 ancak tutar kanaatindeyim .

ben hiç ders falan seçmedim.geçen sene de bu sene de.para yatırıyorum yalnızca.eksik mi yaptım ki?
Alltan dersin yoksa olur ama varsa sorun alltan dersin olmasınada gerek yok yinede yapabilirsin ders ekle sil :) altan ders yoksa zaten sistem hepsini otamtik verir dersinin sen atm gitmeden ne kadar para ödeyeceğini ögrenirsin :)

Anaa 5 mi ben de 4 ünite çalıştım yalnıca bitirdim diye de sevinmiştim sayfaya hiç bakmıyorum iyi oldu canım söylediğin...

Bu Arada genel muhasebe dersi alanlar kitap Yok ya aöfün sayfasında yayınladılar mı acaba ben telefondan bakıyorum uygulamaya birşey göremedim ama??
10 ekim de açılacak.

Ben bu yılda dondurdum kızlar hala 2.sınıfım şehir dışına taşınma ev tutma 1 ay için de 2.eve geçtik kardeşimle bir sürü masrafım/masrafımız oldu sonuçta şehir dışına taşınma az masraf değil hele ki 1000 km gitmek daha zor ama buradayım her konuda yardımcı olurum :KK70::KK70:

X