2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Benim notlar 83,75
85
82.50
63,75
51,75
43,75 fena değil eskiden çok çalışıyordum bu bölüm de enerjinin kalmadı finallere çalışmaya başlamadım bugün yarın diye erteliyorum

Yaa bende heyecanla bekliyorum.. hepsinden geçersem mezun oluyorum inş..

Aaa ne güzel haber canım. Darısı benim başıma 2 yılım daha var benim :) Bu dönem 3. Sınıfın derslerinden biraz almıştım , önümüzdeki dönem de öyle yapmayı planlıyorum . Keşke baştan yapsaydım belki daha çabuk biterdi sağlık olsun . Sonuçlar haftaya açıklanır artık herhalde ?

Aaa ne güzel haber canım. Darısı benim başıma 2 yılım daha var benim :) Bu dönem 3. Sınıfın derslerinden biraz almıştım , önümüzdeki dönem de öyle yapmayı planlıyorum . Keşke baştan yapsaydım belki daha çabuk biterdi sağlık olsun . Sonuçlar haftaya açıklanır artık herhalde ?
Öyle oluyo genelde ama inş..

Ben de önümüzdeki yıl sınava girip dört yillik sosyal hizmetler yazacağım. Çocuk gelişimi düşünüyordum ama vazgeçtim. Sosyal hizmetler okuyanlar tavsiye eder mi? Zor bir bölüm mu?

Çocuk gelişiminden neden vazgeçtin??
Çok mezun var diye düşünüyorum. Bir de çalışmak istesem ancak yardımcı olarak alınıyor genelde anaokullarına o da çok cüzi bir miktarla. Tabi bu ise yıllarını verip anaokulu öğretmeni olmuşlar gözüm yerlerinde değil asla. Ama özel anaokulu ve kreşlerin gidişatı da çok hoşuma gitmiyor açıkçası. Sosyal hizmetler okuyup gönüllü olarak birşeyler yapmak istiyorum.

X