- 3 Haziran 2015
- 36.919
- 118.898
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.221
ben 4 ders aldim :) ikinci dönemde 3 DERSİM VAR.Selamlar kızlar , kayıtlar başladı kaç ders aldınız bu dönem ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 4 ders aldim :) ikinci dönemde 3 DERSİM VAR.Selamlar kızlar , kayıtlar başladı kaç ders aldınız bu dönem ??
7 dersim var guzden alltanda var ama . bahardan 2 dersim var sadece donem uzadi bu cok kotu. 2 dersin birini verseydim ortalamadan dolayi gecerdim digerindende kismet isteSelamlar kızlar , kayıtlar başladı kaç ders aldınız bu dönem ??
bende yaptisammi diye dusundum sonra vazgectim.Arkadaşlar ben dün İstanbul ünv çocuk gelişimi bölümüne kayıt yaptırdım bu bölümde okuyan var mı dersleri nerden nasıl takip edicez kitap alıcaz mı
kitaplari bilemiycemdeArkadaşlar ben dün İstanbul ünv çocuk gelişimi bölümüne kayıt yaptırdım bu bölümde okuyan var mı dersleri nerden nasıl takip edicez kitap alıcaz mı
İnternet sistemine otamatik yüklüyorlar elektronik olarak kitaplarınızı öğrenci sisteminden,sınavlar okullarda yapılıyor.Arkadaşlar ben dün İstanbul ünv çocuk gelişimi bölümüne kayıt yaptırdım bu bölümde okuyan var mı dersleri nerden nasıl takip edicez kitap alıcaz mı
Yüksek lisans yaparsınız ister tezli ister tezsiz örgün mezunları ile aynı hakka sahipsiniz,formasyon bile alabilirsinizmerhaba kizlar
yuksek lisans hak. bilgisi olan varmi .
alan disi yuksek lisansta acikogretime hak veriliyomu ozel universitede. birde 8 bin tl falan yaziyo bu 3 donemin parasi dimi.
formasyon alsam neolcak ki sira olarak 2. durumda olmayacakmiyim. atamada yas 33 .. 35 olana kadar biseyler yapmaya calismak istiyorumYüksek lisans yaparsınız ister tezli ister tezsiz örgün mezunları ile aynı hakka sahipsiniz,formasyon bile alabilirsiniz
tamam mesela turk dili yada cocuk gelsimi yuksek lisans yaptim. tezsiz formasyon da aldim. ne yapabilirim.Yüksek lisans yaparsınız ister tezli ister tezsiz örgün mezunları ile aynı hakka sahipsiniz,formasyon bile alabilirsiniz
Sıra olarak 2.durumda derken örgün okuyan öğrencilerle mi tabiki öyle birşey yok,aynı hakka sahipsiniz,formasyon alınca öğretmen olursunuz,yüksek lisans yaparsınız,doktora yaparsınız,kpss alan sınavına girip uzman,müfettiş olursunuz.formasyon alsam neolcak ki sira olarak 2. durumda olmayacakmiyim
ogretmenlik icin demistim 2. sira yi atama da yani 2. oncelik olmuyormuyuz o durumdaSıra olarak 2.durumda derken örgün okuyan öğrencilerle mi tabiki öyle birşey yok,aynı hakka sahipsiniz,formasyon alınca öğretmen olursunuz,yüksek lisans yaparsınız,doktora yaparsınız,kpss alan sınavına girip uzman,müfettiş olursunuz.
canim seni hazir bulmusken cevap vermedne gitme neolurrSıra olarak 2.durumda derken örgün okuyan öğrencilerle mi tabiki öyle birşey yok,aynı hakka sahipsiniz,formasyon alınca öğretmen olursunuz,yüksek lisans yaparsınız,doktora yaparsınız,kpss alan sınavına girip uzman,müfettiş olursunuz.
ogretmenlik icin hangi alanda yuksek lisans yapmam lazim sinif ogretmeni olabilmek icin...oyle bisey yok biliyodum. hani tamam turk dili mat falan var o tamam yuksek lisans yapiliyo formasyon alip atanirsan ogretmen oluyosunda.Sıra olarak 2.durumda derken örgün okuyan öğrencilerle mi tabiki öyle birşey yok,aynı hakka sahipsiniz,formasyon alınca öğretmen olursunuz,yüksek lisans yaparsınız,doktora yaparsınız,kpss alan sınavına girip uzman,müfettiş olursunuz.
Hayır aynı hakka sahipsiniz kazanırsanız öğretmen olursunuz,2.sıra diye birşey olmuş olsa aöf ye türk dili,felsefe,sosyoloji,tarih vs gibi bölümleri açmazlardı.ogretmenlik icin demistim 2. sira yi atama da yani 2. oncelik olmuyormuyuz o durumda
Bölüm ney ki.ogretmenlik icin hangi alanda yuksek lisans yapmam lazim sinif ogretmeni olabilmek icin
iktisatBölüm ney ki.
Yüksek lisans değil de formasyon al bölümünden kayıt zamanı takip edersin muhasebe ve finansman öğretmenliği için şansını denersin,öğretmenlik için lisans dereceni baz alıyorlar diye biliyorum,yüksek lisans yaparsan da üniversitede kalma şansın olur ama onun için tezli gerek sanırım.iktisat
simdi sen diyince baktim once formasyon alacak lazimmis sonra yuksek lisans a sinif ogretmenligine bile kabul eden uni. variktisat
bu konu hakkinda bilgin varmi dogrumu bu okuduklarim bulcasimdi sen diyince baktim once formasyon alacak lazimmis sonra yuksek lisans a sinif ogretmenligine bile kabul eden uni. var
ama sehir disi.(
kismet. cok sagol cvp icin. enazindan ogrenmis oldum
selamm dersleri nasıl ayarlıyoruz ben kayıt yaptırdım ama ders seçmedim nasıl seçecğeimi hiç anlamadımben 4 ders aldim :) ikinci dönemde 3 DERSİM VAR.