- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.061
Hem çocuk+çalışıyorsun normal canım bende cocuk yok ona ragmen cok zor:/
Vizelerde benim de en dusuk dersim işletim sistemleriydi. Ve bu donem daha daha zor her satırı ezberlemek gerekiyor öyle sıkıldım ki.
O zaman sen bolbol soru çözerek calısacaksın gerçi işletim sistemlerinde deneme bile yok:/
Kimsede gecen yılki heves yok
Canım 1 tane olsa yine hallederim ama 3 tane çocuğum var biri uyusa diğeri uyumuyor :)
Sen işletim sistemlerinden kaç almıştın çıtayı fazla yükseltme aman diyimsoru çözerek ilerleyim dedim ama çalışmadan anlamıyorum canım ya illa bi kere okumaliyim en az. Sen bir günde bir dersi nasıl bitireceksin bana da anlatır misin lütfen ? Giderek zorlaşıyor geçen dönem onur belgesi almıştım işletim sistemleri hariç diğerleri idare eder aslında ama finallere calisamadigim için zor bu dönem nasıl yapmalıyım bi akıl ver ne olur
Yok yok yukseltmedim merak etme ben de 50 almıştım.
Canım kendi işimiz oldugu için benim her gun işim yok o yuzden vaktim bol. Eğer o gun dısarıda da işim yoksa sabah 11 12 gibi oturuyorum akşam 6-7ye kadar bitiyorum.
Zamanım kalmadıgında süreyi kısaltmak için şöyle yapıyorum belki işine yarar
Not alırken cumleyi tamamen yazmıyorum daha cok kodlama gibi yapıyorum cümle içindeki dikkat cekici bir kelimeyle.
Mesela cümle "Komuta: ................. ........ hiyerarşik .... ...........dir" şeklindeyse ben diğer kelimeleri gormuyorum dikkatimi ceken kelime hiyerarşik oldugu için not defterime komuta=hiyerarşik yazıyorum soruda hiyerarşik kelimesini gordugumde komutayı işaretliyorum. Yani uzun uzun ezberleyerek zaman kaybetmiyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Veya bilmem neyin ilkelerini ezberlerken de kelimelerin baş harflerini ezberliyorum soruda ona bakıyorum.
Bilmem neyin ilkeleri; 1)E.... , 2)B... , 3)K....., 4)S..... Mesela böyleyse ben bunu kafamda BESK diye kodluyorum. Sınavda gelince yerleştiriyorum
Bizim de kendi işimiz ama her gün çalışmak zorundayım maalesef . siz ne iş yapiyordunuz canım söylemiştin sanki . bir de diyor yükseltmedim kız 50 almissin daha nebak o kodlamayi ben de yapmaya çalışıyorum ama kısa yazmak aklıma gelmedi hani uzun yazarsam kafamda kalır diye hep öyle not aldım . şimdi zaman çok daraldi o şekilde yapamam dediğini deneyim canim çok sağol :*
Ko,inşallah bir ders aslında geçermiş inşallah. Be inşallah denetimden tek derse kalıp mezun oldum şükür le olsunişletme bölümü tek dersim kaldı.
vize 68,75 aldım.
ders uluslararası işletmecilik.
var mı o derse girecek olan
özet çalışıyorum çıkmış sorular falan
Giriş yerleri açıklandı kızlar baktınız mı.
Evelynn bu hafta sadece çıkmış sorulara bakmamiz gerekiyordu :| sen böyle yapıyorsun ama sonradan notların yüksek geliyor hiç inanasim yok sana
Evelynn bu hafta sadece çıkmış sorulara bakmamiz gerekiyordu :| sen böyle yapıyorsun ama sonradan notların yüksek geliyor hiç inanasim yok sana