2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Canım 1 tane olsa yine hallederim ama 3 tane çocuğum var biri uyusa diğeri uyumuyor :)
Sen işletim sistemlerinden kaç almıştın çıtayı fazla yükseltme aman diyim soru çözerek ilerleyim dedim ama çalışmadan anlamıyorum canım ya illa bi kere okumaliyim en az. Sen bir günde bir dersi nasıl bitireceksin bana da anlatır misin lütfen ? Giderek zorlaşıyor geçen dönem onur belgesi almıştım işletim sistemleri hariç diğerleri idare eder aslında ama finallere calisamadigim için zor bu dönem nasıl yapmalıyım bi akıl ver ne olur

Yok yok yukseltmedim merak etme ben de 50 almıştım.
Canım kendi işimiz oldugu için benim her gun işim yok o yuzden vaktim bol. Eğer o gun dısarıda da işim yoksa sabah 11 12 gibi oturuyorum akşam 6-7ye kadar bitiyorum.
Zamanım kalmadıgında süreyi kısaltmak için şöyle yapıyorum belki işine yarar
Not alırken cumleyi tamamen yazmıyorum daha cok kodlama gibi yapıyorum cümle içindeki dikkat cekici bir kelimeyle.
Mesela cümle "Komuta: ................. ........ hiyerarşik .... ...........dir" şeklindeyse ben diğer kelimeleri gormuyorum dikkatimi ceken kelime hiyerarşik oldugu için not defterime komuta=hiyerarşik yazıyorum soruda hiyerarşik kelimesini gordugumde komutayı işaretliyorum. Yani uzun uzun ezberleyerek zaman kaybetmiyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Veya bilmem neyin ilkelerini ezberlerken de kelimelerin baş harflerini ezberliyorum soruda ona bakıyorum.
Bilmem neyin ilkeleri; 1)E.... , 2)B... , 3)K....., 4)S..... Mesela böyleyse ben bunu kafamda BESK diye kodluyorum. Sınavda gelince yerleştiriyorum

Bizim de kendi işimiz ama her gün çalışmak zorundayım maalesef . siz ne iş yapiyordunuz canım söylemiştin sanki . bir de diyor yükseltmedim kız 50 almissin daha ne bak o kodlamayi ben de yapmaya çalışıyorum ama kısa yazmak aklıma gelmedi hani uzun yazarsam kafamda kalır diye hep öyle not aldım . şimdi zaman çok daraldi o şekilde yapamam dediğini deneyim canim çok sağol :*

Ay ifşa olmayım kız biri okursa
Gıda üzerine iş canım
İnşallah işe yarar valla 3 cocuk deyince maşallah dedim kolay değil

işletme bölümü tek dersim kaldı.
vize 68,75 aldım.
ders uluslararası işletmecilik.
var mı o derse girecek olan
özet çalışıyorum çıkmış sorular falan

işletme bölümü tek dersim kaldı.
vize 68,75 aldım.
ders uluslararası işletmecilik.
var mı o derse girecek olan
özet çalışıyorum çıkmış sorular falan
Ko,inşallah bir ders aslında geçermiş inşallah. Be inşallah denetimden tek derse kalıp mezun oldum şükür le olsun

8 ders bitti 2 ders kaldı
Son 2 gunde de onları halledip vize konularını tekrar etcem inşallah vaktim kalır.

Bazı derslerimde cooooookkkk zorlandımm

Evelynn bu hafta sadece çıkmış sorulara bakmamiz gerekiyordu :| sen böyle yapıyorsun ama sonradan notların yüksek geliyor hiç inanasim yok sana

Evelynn bu hafta sadece çıkmış sorulara bakmamiz gerekiyordu :| sen böyle yapıyorsun ama sonradan notların yüksek geliyor hiç inanasim yok sana

Canım valla bugune hiçbir sınavda tekrar yapmaya fırsatım olmadı. Gece soruların cıktılarını alıp yatagımda 1 saat çözdüm en fazla. Niye yalan söyleyim ki bu konuda niye inanmadığını anlamıyorum.
Kalan 2 dersime hala calısmadım. Yarına ikisi sıkısacak biri cumartesi akşamına kalacak hatta.
Benim sistemim böyle oturdu

güzel geçti diyemem ama sorular zor değildi.
inşallah şık eşitliği yoktur.bir şıktan yedi tane diğerinden iki tane falan yaptım çünkü.
asıl yarınki derslerimden korkuyorum.
geçmiş olsun herkese.

sabah psikoloji ve sağlık ekonomisi vardı, zor gelmedi çok şükür.

öğleden sonra 4 dersim var

yarın da sabah 2 öğleden sonra 2 ders var

Herkese başarılar

ayy çok şükür öğleden sonra da güzel geçti

kamu maliyesi çok kolaydı
sağlık kurumları yönetimi fena değildi
işletme yönetimi gayet iyiydi
stratejik yönetim de iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…