2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Valla istatistik ne anlatıyor onu bile bilmiyorum ama korkutuyor işte seneye alcam inşallah zevkli gelir bana da
Muhasebe 2 yok cok sukur kız aman eksik kalsın. Ama muhasebe yazılımları dersimiz var içeriği nasıl bilmiyorum.

Yok yok seversin canım başarılı da olacağına inanıyorum muhasebe yazılımlarını gördüm ben de . Dün birşey öğrendim eğer bu sene muhasebeden geçemezsem 3. Sınıftan ilk dönemden ders alamayacakmışım :/ sevmiyorum muhasebeyi ya . Hiç de sevemicem. Ortalamamı da düşürüyor bu ders. İlk dönem o yüzden Onur belgesi alamamıştım bak 2. Dönem alabildim. Bu dönem yine ümitli değilim ama görücez. Tarih filan da bar aslında severdim tarihi ortaokuldayken filan ama çok karışık anlatmışlar sayfanın hepsi 10 tane ayrı bilgi içeriyor bana zor geldi bilmiyorum nasıl olacak .

Kızlar sınavlarınız nasıl geçti.

Son günler gecelere kadar çalıştım :KK70:

Ben kadar çalışan yok heralde 2 haftadır hergün aralıksız çalıştım. Öncesinde de çalışmıştım ama unutmuşum hep. Son 2 hafta verimliydi yani.

Çıkmış sorulara da iyiki çalışmışım yani o kadar çok çıkmış soru çıktı ki.

Sosyal hiz. Okuyorum. Sosyoloji dersin kötü geçti bugün :KK43: en çalışmadığım oydu.
Diğer derslerde bazıları iyi bazıları eh işte şüpheli :KK70:

Çalışınca insan stres oluyo ya. Çalışıpta kötü not almak çok koyar çünkü.
Kaç alcam acaba :KK17: ne zaman açıklanacak acaba :KK17:

Ben kadar çalışan yok heralde 2 haftadır hergün aralıksız çalıştım. Öncesinde de çalışmıştım ama unutmuşum hep. Son 2 hafta verimliydi yani.

Sosyal hiz. Okuyorum. Sosyoloji dersin kötü geçti bugün :KK43: en çalışmadığım oydu.

Sosyal hizmet,ilahiyat çıkmış sorular konusunda şanslı :) çok yoruldum bugün ben dolmuş vs yordu.Resmi olarak 20 iş günü ama değişiyor.Bazen 8 günde bile acıklandığı oluyor bazen 15 günde bazen 10 günde bir ara 19 günde açıklanmıştı bence 1 haftada açıklanır diyorum.

Telefon götürdün mü ben götürmedim.Dışarıda başıma bir iş gelse ailemin en son haberi olur.Aslında telefon olayına el atmaları gerekir,belki emanete güvenemiyorum belki yanımda ki para sadece yol parası yada sadece yol-yemek parası var sabahtan akşama kadar okuldayım belki,aslında telefon kapatılıp sınıfta ki gözetmene verilebilir sınav bitiminde de alınır.

Sosyal hizmet,ilahiyat çıkmış sorular konusunda şanslı :) çok yoruldum bugün ben dolmuş vs yordu.Resmi olarak 20 iş günü ama değişiyor.Bazen 8 günde bile acıklandığı oluyor bazen 15 günde bazen 10 günde bir ara 19 günde açıklanmıştı bence 1 haftada açıklanır diyorum.

Ayyy inşallah yaaa :KK17:

O kadar merak ediyorumki hayatımda en heycanlandığım çalışmak için çabaladığım sınavdı :KK17::KK70:

Eşim dalga geçiyo alt tarafı sınav sanki üni sınavı mı diye. Ama daha önemli bu benim için :KK17:

Telefon götürdün mü ben götürmedim.Dışarıda başıma bir iş gelse ailemin en son haberi olur.Aslında telefon olayına el atmaları gerekir,belki emanete güvenemiyorum belki yanımda ki para sadece yol parası yada sadece yol-yemek parası var sabahtan akşama kadar okuldayım belki,aslında telefon kapatılıp sınıfta ki gözetmene verilebilir sınav bitiminde de alınır.

Eşimle gittiğim için götürdüm canım ondaydı telefonum. Tek gitsem götüremezdim çok haklısın bence güzel fikir. Yani telefonunu nereye bırakacak insanlar dediğin gibi ya başına bişey . Hiç doğru değil.

Ayyy inşallah yaaa :KK17:

O kadar merak ediyorumki hayatımda en heycanlandığım çalışmak için çabaladığım sınavdı :KK17::KK70:

Eşim dalga geçiyo alt tarafı sınav sanki üni sınavı mı diye. Ama daha önemli bu benim için :KK17:

Eşimle gittiğim için götürdüm canım ondaydı telefonum. Tek gitsem götüremezdim çok haklısın bence güzel fikir. Yani telefonunu nereye bırakacak insanlar dediğin gibi ya başına bişey . Hiç doğru değil.

Üniversite sınavından bir farkı yok ki aslında sıraya gir üstünü başını aynı üniversite sınavında ki gibi polisler arıyor.4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi ikisi arasında fark kalmadı resmen.

bulca bulca sana birşey sorucam canım. Sınav sorularının çözümlü cevapları çıkıyor mu ? Yani şık merak etmiyorum da çöZüm yolunu merak ediyorum. Öğrenebilecek miyim bi ywrden ?

Merhaba arkadaşlar
Kamu yönetim 3.sinif okuyorum
Son zamanlarda çıkmış soruları çalistim hatta ezberlemisim:)
Ve sonuç aynı gibi çıktı
Çocukla zor çalıştım artık bu kez geçmeliyim
Çok yorgunum şimdi dönem sonu sınavlara calisicam tabi çıkmış sorulardan:) ya bişey diycem dönem sonu sınavda çıkmış tek ders sınavlara calsisam çıkarmi ondan?

Arkadaşlar merhaba

İlk defa açıköğretim sınavına girdim. O kadar kolaydı kiii :oha:

Bu sınavlar hwp böyle kolay mıydı ya:KK49:

Üniversiteye giriş sınavları on kat daha zordu

Sosyoloji 3 .sınıf çalışsam kolay olurdu ama bakalım nasip artık finale çok çalışmak lazım... ing.1 nasıl sorulardi öyle çerez gibi

Arkadaşlar selammm
Bende Halkla İlişkiler ve tanıtım bölümündeyim
4 yıldır bitiremiyorum
Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi çook zorluyor beni
Nasıl çalışıyorsunuz tarih derslerine yardımcı olur musunuz? :KK43:

En korktuğum inkilaptı,baştan sona iki kez okudum, 3. kezde aklımda kalmayan tarih vs not aldım , son gece korkudan deneme, çözümlü test vs çözdüm ama en yüksek ondan alıcam 93,75, şık eşitliği var gibi gelmişti bir sorum oradan gitti, neyse diğer türlüde yanlışı işaretliyormuşum zaten birşey değişmemiş oldu. En güvendiğim sosyal psikolojide çok karıştırmışım o ve türkiyenin toplumsal yapısı en kötü 2 lim (75), diğerleride 87,5ta kaldı, sonuç olarak geçen yıl hem özet çıkardım, hem kalite elçilerileri kapsamında soru yazdım ettim yine 75-100 arası gelirken bu dönem sadece okuyorum özet çıkarmadan yinede 75+ geldi, en mantıklısı evire çevire kitabı okumak iyice dip köşe,bol bol okuyun kızlar önemli gördüğünüz yerlerin altını çizin, yandaki ufak yazılı notlara dikkat edin, gerisi kolay

En korktuğum inkilaptı,baştan sona iki kez okudum, 3. kezde aklımda kalmayan tarih vs not aldım , son gece korkudan deneme, çözümlü test vs çözdüm ama en yüksek ondan alıcam 93,75, şık eşitliği var gibi gelmişti bir sorum oradan gitti, neyse diğer türlüde yanlışı işaretliyormuşum zaten birşey değişmemiş oldu. En güvendiğim sosyal psikolojide çok karıştırmışım o ve türkiyenin toplumsal yapısı en kötü 2 lim (75), diğerleride 87,5ta kaldı, sonuç olarak geçen yıl hem özet çıkardım, hem kalite elçilerileri kapsamında soru yazdım ettim yine 75-100 arası gelirken bu dönem sadece okuyorum özet çıkarmadan yinede 75+ geldi, en mantıklısı evire çevire kitabı okumak iyice dip köşe,bol bol okuyun kızlar önemli gördüğünüz yerlerin altını çizin, yandaki ufak yazılı notlara dikkat edin, gerisi kolay
Sonuçların güzelmiş tebrik ederim sanırım haftaya açıklanır pazartesi-salı gibi.

X