2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Peki bu kadar kısa zamanda nasıl hallediyorsun benim de çok zamanım yok çalışmak çok zor geliyor . Sen nasıl çalışıyorsun?

Eğer zamanım az kaldıysa; ekampüste ünite özeti ve sorularla öğrenelim varsa sadece onlara calısıyorum sonra da cıkmıs soruları ve denemeleri çözüyorum. Kitaba hiç bakmıyorum ünite sonundaki sorular hariç. Öyle yapınca 1 ünite hemen hemen 1 saat sürüyor ve 1 günde 1 ders bitmiş oluyor.
Vizeler yüzde 30 etkilediği için 60-70 aldıracak kadar calıssam yeter diye düşünüyorum.
Sorularla öğrenelim yoksa mecbur kitaptan hızlı hızlı okuyup not alıyorum o kötü oluyor.

Sınava girerken neler lazım kızlar ?
Kimlik giriş belgesi başka ?
Ben henüz öğrenci kimliğimi almadım mesela gerekli mi o ?
Birde kalem silgi falan kendimiz mi götüreceğiz verecekler mi ösym gibi ?

Bu arada günlerdir yaza yaza çalıştım baya bi yazmışım :KK70:

Artık dayanamadım bugün bıraktım yazmayı :KK70:
Bundan sonra okuyup soru çözerek gitcem. Umarım faydalı olur ve yazdıklarımı unutmam. O kadar ayrıntı var ki :mad:
Bitek bana mı zor geliyor bilmiyorum.
Sosyal hizmetler okuyorum.
Çok yoruldum cidden.
Nasıl verimli olur diye birsürü yol denedim hala hakim değilim konulara sanki.

Veee ingilizce 1 e sadece 2 ünite çalıştım liseden beri hiç sevmem. Diğerlerine nasıl çalışcam onu bilmiyorum. Ya bana yardım edin konu özeti vs bulacağım biyer yok mu ? Bide biri konu başlıklarını yazsın benim kafa bi milyon oldu yardım edin o dersten geçmek istiyorum altta kalmasın :mad:

Sınava girerken neler lazım kızlar ?
Kimlik giriş belgesi başka ?
Ben henüz öğrenci kimliğimi almadım mesela gerekli mi o ?
Birde kalem silgi falan kendimiz mi götüreceğiz verecekler mi ösym gibi ?

Bu arada günlerdir yaza yaza çalıştım baya bi yazmışım :KK70:

Artık dayanamadım bugün bıraktım yazmayı :KK70:
Bundan sonra okuyup soru çözerek gitcem. Umarım faydalı olur ve yazdıklarımı unutmam. O kadar ayrıntı var ki :mad:
Bitek bana mı zor geliyor bilmiyorum.
Sosyal hizmetler okuyorum.
Çok yoruldum cidden.
Nasıl verimli olur diye birsürü yol denedim hala hakim değilim konulara sanki.

Veee ingilizce 1 e sadece 2 ünite çalıştım liseden beri hiç sevmem. Diğerlerine nasıl çalışcam onu bilmiyorum. Ya bana yardım edin konu özeti vs bulacağım biyer yok mu ? Bide biri konu başlıklarını yazsın benim kafa bi milyon oldu yardım edin o dersten geçmek istiyorum altta kalmasın :mad:
Kimlik+giriş belgesi yeterli,öğrenci kimliği zorunluluğu geçen sene kalktı.Kalem-silgi sen götürüyorsun.Cep telefonu yasak.Çanta,cüzdan,takı vs serbest.Telefonu almıyorlar.

Ay bu sınavlara hiç çalışamadım
çok stres yaptım
zaman bulsam içim istemedi çalışmak
içim istese bir mani çıktı hiç bakmadığım ve bakıpta hatırlamıyor olduğum dersler var
Allah yardımcımız olsun
umarım yetişir

Ay bu sınavlara hiç çalışamadım
çok stres yaptım
zaman bulsam içim istemedi çalışmak
içim istese bir mani çıktı hiç bakmadığım ve bakıpta hatırlamıyor olduğum dersler var
Allah yardımcımız olsun
umarım yetişir
Amin bende çok stresteyim. En iyi çalıştığım konu sosyal politika mesela. özetlerini kitaptakı özetleri özet videoları kitaptaki sorular denemeler hepsi ne baktım yazarak özette çıkardım. Sonra geçmiş yılın sorularını çözdüm. Sonuç 5 net :KK57: gerizekalı gibi hissetmeye başladım.
Böyle sorularda tıkanınca fenalık geliyo.
Çalışmadım diyemem çalıştım ama verim elde edememişim belli ki. Sorular kolay olsa bari

Amin bende çok stresteyim. En iyi çalıştığım konu sosyal politika mesela. özetlerini kitaptakı özetleri özet videoları kitaptaki sorular denemeler hepsi ne baktım yazarak özette çıkardım. Sonra geçmiş yılın sorularını çözdüm. Sonuç 5 net :KK57: gerizekalı gibi hissetmeye başladım.
Böyle sorularda tıkanınca fenalık geliyo.
Çalışmadım diyemem çalıştım ama verim elde edememişim belli ki. Sorular kolay olsa bari
Yazarak çalışıyorsan çok vakit alıyor bence ben de bir ara yazıyordum baktım kitabın heryerini yazıyorum neredeyse orası önemlidir atlama şurası önemlidir yaz defter yetmeyecek :) bıraktım ben de.

Yazarak çalışıyorsan çok vakit alıyor bence ben de bir ara yazıyordum baktım kitabın heryerini yazıyorum neredeyse orası önemlidir atlama şurası önemlidir yaz defter yetmeyecek :) bıraktım ben de.
Heryerinden soru geliyor zaten maşallah ezberlesek anca gibi :KK57:
Birsürü çalıştım hala da çalışıyorum iki gün boyuncada çalışcam. Bakalım sonuç ne olacak ben kadar çalışıp bi halt elde edemeyen var mı acaba :KK43: ben de kendimi iyi bilirdim yıkılmış durumdayım resmen. Çalışkan öğrenciydim ben yahu. Yani yine çalışıyorumda çalıştığım bi halta yarardı. Şimdi yaramıyo gibi. Offf offff kaç kere üni sınavına girdim hepsinde başarılıydım bu kazandığım 3. Üni. Hiç bu kadar stres yapmamıştım ya :KK70:

Ben yazmazsam hiç aklımda kalmıyor ya unutuyorum hemen. Ama daha 4 dersim var sona kalanları sadece okuyarak denicem bu defa bakalım.

Heryerinden soru geliyor zaten maşallah ezberlesek anca gibi :KK57:
Birsürü çalıştım hala da çalışıyorum iki gün boyuncada çalışcam. Bakalım sonuç ne olacak ben kadar çalışıp bi halt elde edemeyen var mı acaba :KK43: ben de kendimi iyi bilirdim yıkılmış durumdayım resmen. Çalışkan öğrenciydim ben yahu. Yani yine çalışıyorumda çalıştığım bi halta yarardı. Şimdi yaramıyo gibi. Offf offff kaç kere üni sınavına girdim hepsinde başarılıydım bu kazandığım 3. Üni. Hiç bu kadar stres yapmamıştım ya :KK70:

Ya bazen en cok korktugun dersten sorular kolay geliyor iyi puan alıyorsun ya da çan eğrisi kurtarıyor. Çok stres yapmamaya calıs halledersin

2 dersim kaldı
Üretim yönetimi ve İşletme bilgi sistemleri
Öffffffff cok sıkıldım catlıcammm 10 ders pek iyi olmuyormus :KK70:
İyi ki istatistik almamısım onu hiç beceremezdim.

sınav beklediğimden kolaydı.çıkmış sorular da vardı.
temel bilgi teknolojilerinde daha mantıklı sorular sormuşlar.geçen seneki gibi abes değildi.

bulca bulca Evelynn Evelynn istatistik çok zevkli ya neden öyle dediniz :)) sen seversin diye düşünüyorum Evelynn Evelynn
Bu arada muhasebe 2 mi var bi de :/

Valla istatistik ne anlatıyor onu bile bilmiyorum ama korkutuyor işte seneye alcam inşallah zevkli gelir bana da
Muhasebe 2 yok cok sukur kız aman eksik kalsın. Ama muhasebe yazılımları dersimiz var içeriği nasıl bilmiyorum.

X