2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Kızlar sosyal hizmetlere giriş 3 üniteyi bitirdim.
Ekampüsten konu özetini okuyup sonra mp3 ü dinliyorum. Ardından 30 40 soru çözüyorum. 1 2 yanlışım çıkıyo.
4 ünite bitirdikten sonra çıkmış sorulara çalışcam.
Siz nasıl çalışıyorsunuz ??

Arkadaşlar 2.sınıfım
1.sınıftan cc olan bir dersi seçip yükseltmek için alamıyor muyuz tekrar.
bilginiz varmı
aöf sitesinde bilgi bulamadım

Kızlar sosyal hizmetlere giriş 3 üniteyi bitirdim.
Ekampüsten konu özetini okuyup sonra mp3 ü dinliyorum. Ardından 30 40 soru çözüyorum. 1 2 yanlışım çıkıyo.
4 ünite bitirdikten sonra çıkmış sorulara çalışcam.
Siz nasıl çalışıyorsunuz ??
Daha calismaya bile baslamadim =)

Arkadaşlar 2.sınıfım
bilginiz varmı
Alınmıyor diye biliyorum geçmiş olduğun için sistem ders eklede yüklemiyor alacağın dersleri yüklüyor sadece.

Sağol bulcam herzaman sorularıma cevap veriyorsun teşekkür ediyorum
bende araştırdım netten yok malesef
hani belki AÖF sitesinde paylaşılmamıştır diye buraya yazdım
sende yorum yapınca emin oldum çok sağol
Alınmıyor diye biliyorum geçmiş olduğun için sistem ders eklede yüklemiyor alacağın dersleri yüklüyor sadece.

Sağol bulcam herzaman sorularıma cevap veriyorsun teşekkür ediyorum
bende araştırdım netten yok malesef
hani belki AÖF sitesinde paylaşılmamıştır diye buraya yazdım
sende yorum yapınca emin oldum çok sağol
Rica ederim belki örgünde alınıyordur yaz okulu vs tam bilmiyorum örgünü ama aöf de yaz okulu yok.ya o yüzden alınmaz niye almak istemiştin.

arkadaşlar Aöf bazı zor dersler için yüzyüze eğitim başlatmış matamatik arapça ingilizce iktisat vs gibi istanbulda marmara üniversitesinin maltepe göztepe ve bahçelievlerde kampüslerinde haftasonu başlıyor detayları aöf kendi sitesinden bakabilirsiniz etrafınızdaki herkese de duyurun çünkü bir dersi geçemeyenler var belki bir faydası olur

Arkadaşlar 2.sınıfım
bilginiz varmı

diploma notunu yükseltmek isteyenlere ben şöyle tavsiyede bulunuyorum tabi ikinci üniversite kapsamında okuyorsa iyi olduğu dersten muaf olma diyorum mesala ingilizce veya bilgi teknolojileri gibi ortalamayı bayağı yükseltiyor ve yapan bir sürü kişi tanıyorum

diploma notunu yükseltmek isteyenlere ben şöyle tavsiyede bulunuyorum tabi ikinci üniversite kapsamında okuyorsa iyi olduğu dersten muaf olma diyorum mesala ingilizce veya bilgi teknolojileri gibi ortalamayı bayağı yükseltiyor ve yapan bir sürü kişi tanıyorum
Teknolji dersinden muaf olunmuyormuş artık M mikrodalga açıklamış.

Kizlar selam,
Bir sorum olacak, bu sene islerim cok yogun oldugundan bir seyi atlamisim size danismak istedim.
4 senelik lisans mezunuyum.
Acikogretim onlisans mezunuyum. Sonra dikey gecis uluslararasi iliskiler okudum, gecen sene para yatirmadim son sinif ogrencisiyim, sadece 2. Donemden 4 dersim var. ancak, onlisans transkriptim isteniyor. Ya buroya goturmem lazimis ya da internetten yuklemem.
Benim anlamadigim zaten aof'ten onlisans diplomasi aldim, sacmalik degil mi bu?
Yardimci olabilir misiniz konuyla ilgili bilginiz var ise

Teknolji dersinden muaf olunmuyormuş artık M mikrodalga açıklamış.

ben bu sene sınavla anadolu aöf çocuk gelişimi bölümüne yerleştim dört dersten muaf oldum, erkek kardeşim de ikinci üniversite kapsamında tekrar kayıt yaptı sistemde temel bilgi teknolojileri dersi görünmüyor şimdilik

pardon arkadaşlar ya ben geçen sene yerleştim bu sene çocuk gelişimi 2. sınıfım yeni kayıt olanlar için geçerli olabilir siteye baktım muafiyet 3 derse sınırlandırılmış türk dili inkılap ve yabancı dil

Kizlar selam,
Bir sorum olacak, bu sene islerim cok yogun oldugundan bir seyi atlamisim size danismak istedim.
4 senelik lisans mezunuyum.
Acikogretim onlisans mezunuyum. Sonra dikey gecis uluslararasi iliskiler okudum, gecen sene para yatirmadim son sinif ogrencisiyim, sadece 2. Donemden 4 dersim var. ancak, onlisans transkriptim isteniyor. Ya buroya goturmem lazimis ya da internetten yuklemem.
Benim anlamadigim zaten aof'ten onlisans diplomasi aldim, sacmalik degil mi bu?
Yardimci olabilir misiniz konuyla ilgili bilginiz var ise
Vermek zorunluymuş not birleştirme diyorlar sanırım faydasıda varmış öyle duydum not ortalaması yükseliyormuş.

Selam kızlar, ben murat yayınlarından calısmaya basladım, sızce kıtap mı yardımcı kıtap mı?
Anca vakit buldum yazmaya geçen yıl kendi kitaplarından çalıştım üniversitenin verdiği, e kampusle beraber ilk dönem 3,96 ikinci dönem 4 ortalamayla bitti. Kaynak kitabı esas alma önemli olan üniversitenin kitabı, çoğu soru kitaptan alınmış cümleler olarak soruluyor göz aşinalığı olmadan zorlanırsın.

Anca vakit buldum yazmaya geçen yıl kendi kitaplarından çalıştım üniversitenin verdiği, e kampusle beraber ilk dönem 3,96 ikinci dönem 4 ortalamayla bitti. Kaynak kitabı esas alma önemli olan üniversitenin kitabı, çoğu soru kitaptan alınmış cümleler olarak soruluyor göz aşinalığı olmadan zorlanırsın.

Sıra sizde kısmı , ünite sonu soruları , ve kitapta konu anlatımı aralarında geçen ''dikkat'' kısmı da çok önemli. Eklemiş olayım :)

Arkadaşlar merhaba

Anadolu üni aöf ikinci üni kapsamında tarih bölümüne kayıt yaptırdım ama sınav sorumluluk ünitelerini göremiyorum. Aşağı yukarı kaç üniteden sorumlu olunur sınavlarda

X