- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.201
Grubun tembelleriBizim bölümde mi var bir sıkıntı acaba
İktisat bu dönem gecen döneme göre iyi yine de ya. Geçen dönem bön bön baktıgım oluyordu kitaba
Muhasebe yokya işte ona coookk mutluyumm
Şimdi işletme fonksiyonlarını calısıyorum. Ünite 2 gecen dönemki pazarlamanın aynısı. Aynı seyleri ne diye calısıp duruyoruz acaba geçmişiz bitmiş zaten full vakit kaybı.
Yaa öyle olsun kuZum bi daha ayrıntılı çalışmaya gerek kalmıyor :) muhasebe tarzı bişey 2. Sınıfa mı 3. Sınıfta mı ne yine var . Şu proje yönetiminde girdileri çıktıları var ya o kafa karıştırıcı ezberlemedim de var yaaaa kesin sınavda soracaklar
Herkes sınav yerlerine akmaya başlamıştır sanırım , inşallah kolay geçer
Gunesli havada insan gozunu zor aciyor..
Uyumak vardi simdi ah ah.. =(
Gunaydinlar ♡
Kahvalti yapip hazirlanip cikicam...
Bende anlayamadigim bir rahatlik var , hayirdir insallah
Tebrikler bebeğimVeeeeeee cumartesi gecer gideeeeer..
Cok guzel gecti sinavim.
Hic zor degildi.
Iktisat,tbt ne kolay sormuslar oyle ya =) iste gormek istedigimiz sorular bunlar hahaha
Saglik hukuku hele.. hepsini yaptim valla.
Insallah yarinki sinavlarimda boyle guzel gecer
Once kahvalti sonra uyku gecede yarinkileri tekrar yaparimmm..
Sizlerinde iyi gecmistir insallah ♡
Kolay gelsinn
Tesekkurler kuzum ♡Tebrikler bebeğim
Kızlar hepimize kolay gelsin.
Özellikle çokkk emek verenler inşallah emeğinin karsılıgını alır.
Ben de cıkıyorum şimdi herkese başarılarrrr
Kızlar hepimize kolay gelsin.
Özellikle çokkk emek verenler inşallah emeğinin karsılıgını alır.
Ben de cıkıyorum şimdi herkese başarılarrrr
Iktisati ,youtube da aof ve kpss konu anlatimi olarak anlatan Ahmet Kocaman diye biri var.
Muhtesem anlatiyor..
Onun videolariyla calistim.
Gsyh vs konulari formullerini bu adamin sayesinde anladim ve akilda kalici puf noktalari veriyor.
Verdigi muhtesem ipuclariyla beni iktisattan kurtardi.. 90 ve ustu bekliyorum..
Final konularimida bu adami dinleyerek calismayi planliyorum , tabi final unitelerin konu anlatimi varsa..
Iktisati ,youtube da aof ve kpss konu anlatimi olarak anlatan Ahmet Kocaman diye biri var.
Muhtesem anlatiyor..
Onun videolariyla calistim.
Gsyh vs konulari formullerini bu adamin sayesinde anladim ve akilda kalici puf noktalari veriyor.
Verdigi muhtesem ipuclariyla beni iktisattan kurtardi.. 90 ve ustu bekliyorum..
Final konularimida bu adami dinleyerek calismayi planliyorum , tabi final unitelerin konu anlatimi varsa..
İktisat ilk dönem benim ab gelmişti. Ama şimdi sorular zor geldi bana açıkcası , özetlerine bakarak çalışmıştım sadece :/Evelynn iktisat kolaymıydı sence ?
Kolaydı bence de. Çıkmış soruları çözdün mü? Sırf onlardan birkaç tane geldi zaten.
Yeni iletişim teknolojilerinde emin olmadıgım sorular oldu onun dısında iyiydi
Sırf özet okuyup girsem bir tane soru belki yapabilirim. Benim bölümde mi ozete ehemmiyet yok yoksa sizin bölümlerdeki özetler mi tam anlamıyla özet gibi özet ben çözemedim.