2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Hanımlar benim son dönemim inş .
Daha evvel murat yayınlatının özet kitabını alıp çalışıyordum , bu dönem bi arkadaşım "ilk umut " yayınlarını önerdi .
Çok memnun kaldım . Direk soru cevaplarıyla özet veriyor ve akılda kalıcı :KK66:

Ay o k li soru cıkmıs sorularda hiç görmedim ben ya ne mana sormuslarsa.
Ya bu piyasa fiyatıyla alakalı bir soru vardıya p'leri birbirine eşitleyip çözüyoduk. İşlem hatası mı yaptım ne yaptım ay bir türlü çıkaramadım sonuc.
Bir de ben sanırım e üzeri 2x gibi soruları calısmamısım onlara da bönbön baktım
Kötüydü yani benim

O sorunun cozumunu merak ediyorum.
murat yayinlarinin kitabi var mi elinde varaa hic denk geldin mi o tarz bir soruya ? Veya herhangi bir kaynagin anlatiminda soru testinde vs. Gercekten cok merak ediyorum

Ben şimdiden başladım :KK23:Önceden sadece okuyup özetlemediğim bir kaç final konum vardı, onları özetliyorum şuan.. Birde bu kez bir değişiklik yaptım, kalite elçilerine başvurup katılmıştım, şuan özetlerimi deftere değil, soru şeklinde e-kampuste yazıyorum, hem özet çıkar hem e kampuse soru yaz zor oldu vizelerde, bakalım böylede verim alırım inşallah

Ben şimdiden başladım :KK23:Önceden sadece okuyup özetlemediğim bir kaç final konum vardı, onları özetliyorum şuan.. Birde bu kez bir değişiklik yaptım, kalite elçilerine başvurup katılmıştım, şuan özetlerimi deftere değil, soru şeklinde e-kampuste yazıyorum, hem özet çıkar hem e kampuse soru yaz zor oldu vizelerde, bakalım böylede verim alırım inşallah
Kolay gelsin canim ♡ iyi calismalar

Halkla ilişkiler:100
Temel ilkyardım bilgisi:100
Anne ve çocuk sağlığı:100
Sosyal hizmet kuruluşları:93,75
Temel Hizmet Eğitimi:93,75
Etkili iletişim:87,5
Girişimcilik:87,5/81,25-- tek cevabımdan emin değilim değiştirmiştim ama doğruya yoksa yanlışa mı hatırlayamadım :bicak:

:nazar::nazar::nazar:

Halkla ilişkiler:100
Temel ilkyardım bilgisi:100
Anne ve çocuk sağlığı:100
Sosyal hizmet kuruluşları:93,75
Temel Hizmet Eğitimi:93,75
Etkili iletişim:87,5
Girişimcilik:87,5/81,25-- tek cevabımdan emin değilim değiştirmiştim ama doğruya yoksa yanlışa mı hatırlayamadım :bicak:

:nazar::nazar::nazar:
Bide kötü geçti diyosun. ..

kelam ve Arapçadan düşük bekliyordum.
yaşayan dünya dinleri düşüğe yakın.rehberlik çok düşük.iki tane yanlış olduğunu düşündüğüm soru var.inşallah o ikisi iptal olur da biraz yükselir notum.

X