2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Grubun tembelleri :KK5: Bizim bölümde mi var bir sıkıntı acaba:halay:
İktisat bu dönem gecen döneme göre iyi yine de ya. Geçen dönem bön bön baktıgım oluyordu kitaba :KK70:
Muhasebe yokya işte ona coookk mutluyumm

Şimdi işletme fonksiyonlarını calısıyorum. Ünite 2 gecen dönemki pazarlamanın aynısı. Aynı seyleri ne diye calısıp duruyoruz acaba geçmişiz bitmiş zaten full vakit kaybı.

Yaa öyle olsun kuZum bi daha ayrıntılı çalışmaya gerek kalmıyor :) muhasebe tarzı bişey 2. Sınıfa mı 3. Sınıfta mı ne yine var . Şu proje yönetiminde girdileri çıktıları var ya o kafa karıştırıcı ezberlemedim de var yaaaa kesin sınavda soracaklar :KK70:

Herkes sınav yerlerine akmaya başlamıştır sanırım , inşallah kolay geçer :dua:

Yaa öyle olsun kuZum bi daha ayrıntılı çalışmaya gerek kalmıyor :) muhasebe tarzı bişey 2. Sınıfa mı 3. Sınıfta mı ne yine var . Şu proje yönetiminde girdileri çıktıları var ya o kafa karıştırıcı ezberlemedim de var yaaaa kesin sınavda soracaklar :KK70:

Herkes sınav yerlerine akmaya başlamıştır sanırım , inşallah kolay geçer :dua:

Ay projeye daha calısmadım bugun calıscam oyuzden bir fikrim yok henüz:KK48:

Gunesli havada insan gozunu zor aciyor..
Uyumak vardi simdi ah ah.. =(
Gunaydinlar ♡
Kahvalti yapip hazirlanip cikicam...
Bende anlayamadigim bir rahatlik var , hayirdir insallah

Normal zamanda erken kalkmak daha kolay oluyor. Ama ders calısıldıgında zihin yorgun gözler yorgun daha dinlenemeden kalkmak of cok zor.

Stresten uyumadım koca gece sabahta vampir gibi gittim yüz göz mor ama sınav moralimi düzeltti. Kolay sormuşlar özellikle halkla ilişkiler alıştırma sorularından vardı. Temel hizmet zimbirtisi bile korktuğum kadar yoktu emin olmadığım bir kaç sorum var en kötü 70 gelsin. Umarım herkesin iyi geçmiştir. Şimdi gidip biraz uyucam akşama görüşürüz :KK200::21:

Veeeeeee cumartesi gecer gideeeeer..
Cok guzel gecti sinavim.
Hic zor degildi.
Iktisat,tbt ne kolay sormuslar oyle ya =) iste gormek istedigimiz sorular bunlar hahaha
Saglik hukuku hele.. hepsini yaptim valla.

Insallah yarinki sinavlarimda boyle guzel gecer

Once kahvalti sonra uyku gecede yarinkileri tekrar yaparimmm..

Sizlerinde iyi gecmistir insallah ♡

Kolay gelsinn

Veeeeeee cumartesi gecer gideeeeer..
Cok guzel gecti sinavim.
Hic zor degildi.
Iktisat,tbt ne kolay sormuslar oyle ya =) iste gormek istedigimiz sorular bunlar hahaha
Saglik hukuku hele.. hepsini yaptim valla.

Insallah yarinki sinavlarimda boyle guzel gecer

Once kahvalti sonra uyku gecede yarinkileri tekrar yaparimmm..

Sizlerinde iyi gecmistir insallah ♡

Kolay gelsinn
Tebrikler bebeğim

Kızlar hepimize kolay gelsin.
Özellikle çokkk emek verenler inşallah emeğinin karsılıgını alır.
Ben de cıkıyorum şimdi herkese başarılarrrr

Iktisati ,youtube da aof ve kpss konu anlatimi olarak anlatan Ahmet Kocaman diye biri var.
Muhtesem anlatiyor..
Onun videolariyla calistim.
Gsyh vs konulari formullerini bu adamin sayesinde anladim ve akilda kalici puf noktalari veriyor.
Verdigi muhtesem ipuclariyla beni iktisattan kurtardi.. 90 ve ustu bekliyorum..

Final konularimida bu adami dinleyerek calismayi planliyorum , tabi final unitelerin konu anlatimi varsa..

Kızlar hepimize kolay gelsin.
Özellikle çokkk emek verenler inşallah emeğinin karsılıgını alır.
Ben de cıkıyorum şimdi herkese başarılarrrr

Iktisati ,youtube da aof ve kpss konu anlatimi olarak anlatan Ahmet Kocaman diye biri var.
Muhtesem anlatiyor..
Gsyh vs konulari formullerini bu adamin sayesinde anladim ve akilda kalici puf noktalari veriyor.

Final konularimida bu adami dinleyerek calismayi planliyorum , tabi final unitelerin konu anlatimi varsa..

Muhtesem anlatiyor..

İktisat ilk dönem benim ab gelmişti. Ama şimdi sorular zor geldi bana açıkcası , özetlerine bakarak çalışmıştım sadece :/ Evelynn Evelynn iktisat kolay mıydı sence ?

Muhtesem anlatiyor..

İktisat ilk dönem benim ab gelmişti. Ama şimdi sorular zor geldi bana açıkcası , özetlerine bakarak çalışmıştım sadece :/ Evelynn Evelynn iktisat kolaymıydı sence ?

Kolaydı bence de. Çıkmış soruları çözdün mü? Sırf onlardan birkaç tane geldi zaten.
Yeni iletişim teknolojilerinde emin olmadıgım sorular oldu onun dısında iyiydi

Kolaydı bence de. Çıkmış soruları çözdün mü? Sırf onlardan birkaç tane geldi zaten.
Yeni iletişim teknolojilerinde emin olmadıgım sorular oldu onun dısında iyiydi

Yok canım çözmemiştim. Şnşallah kurtarılamayacak bi not gelmez :/ bilişim hukukuna baktım biraz , ama iktisattaki gibi kafa karıştırıcı şıklar olursa o dA zor olur diye düşünüyorum. Özetini okumuştum ben iktisadın. Hani okuduğum şey biraz aklımda kalıyor şıkkı da görünce . Ama ona benzer bi şık da varsa şaşırtıcı oluyor hangisi doğru karar veremiyorum.

Sırf özet okuyup girsem bir tane soru belki yapabilirim. Benim bölümde mi ozete ehemmiyet yok yoksa sizin bölümlerdeki özetler mi tam anlamıyla özet gibi özet ben çözemedim.:KK34:

Sağlık yönetimi okuyorum
Bugün 4 dersten sınava girdim
Tbt, sağlık hukuku, iktisat ve genel muhasebe. Gerçekten çok kolaydı. İnşallah yarın da güzel geçer.
Yarınkiler işletme fonk, örgütsel davranış ve sağlık kurumları mevzuatı
Herkese başarılar

Sırf özet okuyup girsem bir tane soru belki yapabilirim. Benim bölümde mi ozete ehemmiyet yok yoksa sizin bölümlerdeki özetler mi tam anlamıyla özet gibi özet ben çözemedim.:KK34:

Ben yönetim bilişim sistemleri okuyorum canım. 3 çocuğum var ve tam gün çalışıyorum. İşten hep geç çıktım bu sıralar . Ve sınava 1 haftadan az kala başladım çalışmaya. Sadece özet okumayı ben de sevmiyorum ayrıntıları kaçırıyorum sonuçta , Benim aldığım notlar da değil onlar . Kitabın özetini çıkarmaya kalksam 7 dersim var her biri 4 üniteden 28 ünite ediyor. Her ünite 20 sayfa olsa 560 sayfa okuyup özet çıkarmam gerek . Daha sonra da çıkmış sorulara çalışmak , test çözmek gerekiyor . Ben de isterim tam layıkıyla ders çalışmayı , hatta ben öğrenciyken ansiklopediden bile bilgi toplardım :) öyle de bi ayrıntıcıyımdır. Ama vize için imkanlarım bunu elverdi ve sadece okuyup sınava girebildim . Bu demek değil herkesin saatlerce çalıştığı konuları 1 saat okuyup sınavı geçtim demek değil. Kızlar şöyle çalıştık böyle çalıştık diyince özeniyorum . Ama elimden birşey gelmiyor :) bu arada senin bölümün ne ?

X