2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bu dönem bana bir haller oldu çalışasım yok. Güz dönemi daha iyiydim.
Daha sadece matematik bitti o da 1 ay olmustur bitireli yani unuttum çalıştıgımı da.
Proje yönetimi ve iktisat2 den 2 ünite bitirdim. Diğerlerine daha hiç bakmadım.

10dk sonra çalışmaya başlıyorum :KK48:
İktisatın kalan kısımlarını bitireyim bugün.

Ben derslerimin hepsini calistim bitirdim.
Tekrar yapmam lazim ama hic notlarin basina oturasim yok.
Sıkıldım ayni seyleri oku oku..
Offff geçse de gitse..

Calismadan once , havalar isinir kesin sogurum derslerden ,sogumamak icin erkenden halledeyim dedim dedim.
Sonunda sogudum.
Havalarda guzellesti ben her gun bir yerdeyim =(

Eyvah o zaman. Daha nisan sınavlarında böyleysek final sınavında ne yapcaz mis gibi havalarda :KK70:

Daha sadece matematik bitti o da 1 ay olmustur bitireli yani unuttum çalıştıgımı da.

Ben de bir tek ben böyleyim sanıyordum. Çünkü bu dönemi saymazsak 3 yıl var. Bitmez :skandal:

İktisat II (4/4)
Matematik II (4/4)
Yeni iletişim teknolojileri (2/4)
Proje yönetimi (2/4)
Temel bilgi teknolojileri II (0/4)
Bilişim hukuku (0/4)
İşletme fonksiyonları (0/4)

İktisat II (4/4)
Matematik II (4/4)
Yeni iletişim teknolojileri (2/4)
Proje yönetimi (2/4)
Temel bilgi teknolojileri II (0/4)
Bilişim hukuku (0/4)
İşletme fonksiyonları (0/4)
Bende şimdi temel bilgi teknolojilerini çalışmaya başladım. Sevmediğim için en sona bıraktım onu.. bugün 1.ünitw biter inş

Allahtan erken bitirdim ben yatak döşek hastayım resmen, en son temel hizmet eğitimini tekrar etmem gerekiyordu hiç anlamıyorum diye ama uyumaktan fırsat bulamadım artık olduğu kadar finalde düzelticem düşük geleni.. Allah herkese kolaylık versin herkes vaktinde tamamlar rahat bir sınav geçirir umarım

Allahtan erken bitirdim ben yatak döşek hastayım resmen, en son temel hizmet eğitimini tekrar etmem gerekiyordu hiç anlamıyorum diye ama uyumaktan fırsat bulamadım artık olduğu kadar finalde düzelticem düşük geleni.. Allah herkese kolaylık versin herkes vaktinde tamamlar rahat bir sınav geçirir umarım
Bende şimdi yatıyorum. Ünite bitirdim. Tekrar.. uff..

Son bi kitap kaldı temel bilgi teknolojileri 2 .. ona da bugün başlıcam inş. . Bi yandan tekrar yapıp test çözmeye çalışıyorum. . Bakalım stres oldum yahu. Sen naptın tekrar yapacaktın??

En son matematikten cikmis sorulari cozup biraktim. Cuma aksami kitabin uzerine olusturdugum ufak tefek olusturdugum notlara bakacagim
Stres yapinca insan bildigini unutuyor o yuzden rahat ol kuzum

Son düzenleme:

Bahar donemi bizi bitirdi :KK70:

Eyvah o zaman. Daha nisan sınavlarında böyleysek final sınavında ne yapcaz mis gibi havalarda :KK70:

:KK49:4y1d mevzusundan dolayi herkes haril haril ders calisti. Bence bahar donemi vize notlari herkesin cok yuksek gelir. Calisinca yapiliyor.
Bu sistem yokken calismadan gecenler nasil geciyordu acaba :63:Calismasam kalirim her bir dersten.. :duduk:

Gecmis olsun canim sinava daha var toparlarsin insallah. Yaparsin sen fistik ❤

:KK49:4y1d mevzusundan dolayi herkes haril haril ders calisti. Bence bahar donemi vize notlari herkesin cok yuksek gelir. Calisinca yapiliyor.
Bu sistem yokken calismadan gecenler nasil geciyordu acaba :63:Calismasam kalirim her bir dersten.. :duduk:
Internette nasıl atarım da tutar diye taktikler var.. az buçuk çalışınca bide baraj şimdi 30 o zaman 20ymiş. Yani 4 doğru yapman çan eğrisine girmen için yetiyormuş. Şimdi 6 net yapman lazım. . İlk dönem 7 netti en azından 30a düşürdüler.

bayanlar mezuniyet için davetiye gelen var mı?
bana dün geldi ama gitmemeye karar verdim.
buradan gidecekler varsa orada tanışabilirler:spor:

Bende şimdi temel bilgi teknolojilerini çalışmaya başladım. Sevmediğim için en sona bıraktım onu.. bugün 1.ünitw biter inş

Ben daha hiç bakmadım ona. Çalıştın mı sen? Nasıl sıkıcı mı cok?

Şuan çalışmadan geçilmez ya valla benim son 3-4 gün çalışmamla geçmem bile zor.

X