- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.181
Ben daha hiç bakmadım ona. Çalıştın mı sen? Nasıl sıkıcı mı cok?
Şuan çalışmadan geçilmez ya valla benim son 3-4 gün çalışmamla geçmem bile zor.
Aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha hiç bakmadım ona. Çalıştın mı sen? Nasıl sıkıcı mı cok?
Bilemiyorum. . Daha yarısında yım.. çalış ama bak biraz..Ben daha hiç bakmadım ona. Çalıştın mı sen? Nasıl sıkıcı mı cok?
Bilemiyorum. . Daha yarısında yım.. çalış ama bak biraz..
Allahım bana ne oldu? Sınava giderken bile çalışan ben, neyin rahatligindayim? Allah akıl fikir versin
Son haftaya mı bıraktın? ?Cumartesinin derslerini bitirdim. Biraz alelacele oldu ama oldugu kadar artık.
Yarın tekrar yapıp pazar gununun derslerine geçicem.
Okuyorum ama ilk dönemki hassasiyet yok. Cumartesi günü sınav çıkışı ağlamaya gelirim.Çalıştım bitti çok şükür ki zor değilmiş, hep bildiğimiz şeyler
Hadi kalk, hiç değilse özetleri oku kısa kısa
Son haftaya mı bıraktın? ?
Birinci ve ikinci sınıfta eski sistemle girdim. Tabi ki yine çalışıyordum. Çalışmadan mümkün değil geçebilmek. Doğru yanlış goturmemesinin tek avantajı bilmediğim sorularda bir iki tane tutmasiydi. 10 puan da etki olarak iyi yani. Sistem değişince soruları da kastilar benim bölümümde diğer bölümleri bilemem. En kotu etkisi severek zevkle ders çalışıyordum. Şimdi büyük stres oluyorum ve çok gerginim.. Çalışıp çalışıp konu geneliyle bile alakası olmayan öylesine bir bilgiden soru yapıp koyuyorlar önümüze. Bosa kürek çekip duruyorum gibi geliyor. Bunu bu sene ki not ortalamalarindan farkettim herkesin acayip çok düşmüş notları önceki yıllar öyle değildi. 45 aliyorsun harf notun AB oluyor gibi. Neyse hayırlısı artık ne diyelim. Bir bitse de kurtulsam moduna girerek okumayı hayal etmemistim sagolsunlar o duruma getirdiler.4y1d mevzusundan dolayi herkes haril haril ders calisti. Bence bahar donemi vize notlari herkesin cok yuksek gelir. Calisinca yapiliyor.
Bu sistem yokken calismadan gecenler nasil geciyordu acaba Calismasam kalirim her bir dersten..
Aynen 2-3 gündür çalışıyorum
1 ay kala başlıcam diye ayarlamıstım ama hiç içimden gelmedi
Hahaha bu kadar olur ben de aynısını yaptım ama gerçekten hiç içimden gelmedi çalışmak... sınava 4 gün kala matematik çalışmaya başladım sanki konuları daha önceden biliyormuşum gibi bir de :/ proje yönetimi filan acayip sıktı , bir de iktisatı unutmamak lasım her zamanki sevimsizliğiyle... yine de ümidim var inşallah güzel puanlar alırız da finalde kasmak zorunda kalmayız ...
Sınavda herkese başarılar dilerim kızlar .. ben öyle stres yaptım ki dudağımın kenarında uçuk çıktı o derece :)) bu zamana kadar çalışmayan benle sınav zamanı geldi çattı diye stres yapıp uçuk çıkaran ben aynı kişi değiliz sanki
Daha dur. Sabahlar olmasınE kampusten yeni ciktim, beynimi hissetmiyorum
Herkese basarilar dilerim..