2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

3. ünitelerdeyim ben, ağırdan almama rağmen iyi geldim, fırsat kalırsa 5er çalışıcam bu kez sonra vize öncesi genel tekrar, bu sefer finallerle vizenin arası daha kısa olduğu için şimdiden başlamazsam sıkıntı olacak gibi geliyor..

Gülümseyerek uyandığınız bu günün sonunda da gülümsemeniz dileğiyle, günaydın arkadaşlar.

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan Cumanızı kutlarım.

Yaa benim bu dönem sembolik mantık diye bir dersim var. Çok zorlandım üzerinde çokça vakit harcayıp pek bir karşılık alamayınca başka derslere geçtim. Mantığı yarım olarak sayarsak iki buçuk ders bitirmiş sayılırım.

Aralıklarla tekrarı dene istersen, benimde temel hizmet eğitimi dersim öyle bir karışık anlatımı 1. ünite bir türlü aklım almıyor, boş vaktimde sesli özeti dinliyorum yer edicek inş sınava kadar

Çocuk Gelişimi dersleri nerden izliyoruz? Link atsanız.. çocuk gelişiminde alan çalışmaları dersi üniteleri netten indirdim.. ama dersleri izleyemedim. Onu nerden bulurum ya??

Çocuk Gelişimi dersleri nerden izliyoruz? Link atsanız.. çocuk gelişiminde alan çalışmaları dersi üniteleri netten indirdim.. ama dersleri izleyemedim. Onu nerden bulurum ya??
daha yeni başladı canlı dersler, listeyi takip ederseniz kendinize ait dersler yayınlanınca bulabilirsiniz, çok fazla bölüm olduğu için karışık düzende oluyor dersler, daha bu pazartesi başladı fazlada yayınlana yok zaten , ben sosyal hizmetteyim bu hafta 2 tane dersim var sadece yayınlanacak..

Siteye girince canlı ders diye mi seçiyoruz

Gülümseyerek uyandığınız bu günün sonunda da gülümsemeniz dileğiyle, günaydın arkadaşlar.

Gülün güzeli baharda çiçek verendir. İnsanın güzeli umulmadık anda selam gönderendir Gül kadar özel insana selam olsun Cumamız mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…