2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Gönlü sevgi dolu dostlara. Dostluğu dost gibi bilenlere. Güzelliği sevgi ile yoğuran insanlara. Gönül dolusu günaydınlar.

Sabaha ulaşanlara selam, Ulaştırana Şükürler olsun.Günaydın.

Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz.Hayırlı Cumalar.

Ben daha kitapları alamadım ö. Bi kere gittik sistem yok diye vermediler. Bu hafta tekrar gidicem. Daha ders çalışmaya başlamadım. E kampüsten video açamıyorum.. off..

Kokusuyla, sesiyle, dokunuşuyla, aslında sadece varlığıyla bile size huzur verebilen sevdikleriniz olsun yanınızda, GÜNAYDIN.

Umut oldukça, her yeni gün bir başlangıçtır.. Mevlana. Günaydın.

Her güne ; Güzelliğe niyet ederek başlayın. Bugün güzel şeyler olacak diye düşünün. Çünkü dilekler duâlaşır. Duâlar gerçekleşir…Günaydın.

Hani bir selam beklersiniz ya uzaklardan Kimden olursa olsun unutulmamışım dersiniz ya O selam size olsun.Günaydın.

Hüzün ağır gelir yüreğe ; ama en güzel duayı ettirir sahibine.En güzel dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı cumalar.

Gününüz aydın, işleriniz yolunda, Sağlığınız yerinde, Rızkınız bol ve bereketli Ömrünüz uzun ve mesut olsun Herşey o güzel gönlünüzce olsun.Günaydın.

Kızlar E-Kampus'e explorer ve telefondan girilebilmesine rağmen, chroma'dan girilmiyor sizdede aynı problem var mı ?

Mutluluk ,Nefes aldığımız Her güne şükredebilmektir. Şükrümüzün çok olduğu bir gün olması dileğimle. Mutlu sabahlar.Günaydın.

Kokusuyla, sesiyle, dokunuşuyla, aslında sadece varlığıyla bile size huzur verebilen sevdikleriniz olsun yanınızda, GÜNAYDIN.

X