2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Kimse yazmayınca bende üşendim program yazmaya ama kayıtların ilk günü kitapları alıp başladım. Cuma gecesi vize konularim bitti, şimdide finalden 1 konu yapıp sonra ilk 4u tekrara başladım ilk dersim dün gece bitti full tekrar artı deneme ve çıkmış sorular. Bugün nasipse 2. Dersten 1 yeni ünite yapıp sonra vize konularını tekrar edip deneme yapicam. Bu kez finale daha az zaman kalacağı için final unitelerini ne kadar azaltirsam kardır diye bakıyorum

Kimse yazmayınca bende üşendim program yazmaya ama kayıtların ilk günü kitapları alıp başladım. Cuma gecesi vize konularim bitti, şimdide finalden 1 konu yapıp sonra ilk 4u tekrara başladım ilk dersim dün gece bitti full tekrar artı deneme ve çıkmış sorular. Bugün nasipse 2. Dersten 1 yeni ünite yapıp sonra vize konularını tekrar edip deneme yapicam. Bu kez finale daha az zaman kalacağı için final unitelerini ne kadar azaltirsam kardır diye bakıyorum
Ay hasetimden catlatacaksin beni :KK35: ben bu dönem daha tembelim galiba ama artık 1 aydan az kaldı. Ciddiye almak lazım :110:

Temel Hizmet eğitimi dersi alan var mı? Varsa anlayabiliyor musunuz? Nasıl çalıştınız biri beni aydınlatsın çıkmış sorulara bakınca kitabı yırtasım geldi acayip zorlanıyorum sinirimden şiştim artık kaçıncı tekrarım hala aklım almıyor

Merhaba Hanimlar ♡

Calismalariniz nasil gidiyor ?

Bugun tum derslerimi bitirdim cok sukur.
Her unitenin sonundaki testleri, ve e kampusteki cozumlu testleri + uygulamadan cikmis sorulari cozdum. Cozmedigim tek e kampusun denemeleri kaldi. Onlarida sinava yakin cozerim diye sona biraktim. Zaten o denemelerin coguda unitenin sonundaki testlerden geldigi icin , sıkıntı yok.
Ek bir kaynak alirim diye dusunmustum calismaya baslamadan once ama almadim. Kitaplar yetti.
Bu donem beni zorlayan ders yok.
Herkese kolay gelsin iyi calismalar ♡

Nerelerdesiniz ayol 1 ay kaldı kimse yok topikte
Calısmaya basladım matematikten 2 ünite bitti daha cookk yolum var.
Bende yazmadim kitaplari aldigimsan beri ufak tefekte olsa calistim. Martin son haftasindan bu haftaya kadar her gun calistimmm.

Hangi dersin sinavi hangi gun kontrol etmeyi unutma belgeni alincaaaa hatirlatayim dedim :KK70:

X