- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.101
Ay hasetimden catlatacaksin beniKimse yazmayınca bende üşendim program yazmaya ama kayıtların ilk günü kitapları alıp başladım. Cuma gecesi vize konularim bitti, şimdide finalden 1 konu yapıp sonra ilk 4u tekrara başladım ilk dersim dün gece bitti full tekrar artı deneme ve çıkmış sorular. Bugün nasipse 2. Dersten 1 yeni ünite yapıp sonra vize konularını tekrar edip deneme yapicam. Bu kez finale daha az zaman kalacağı için final unitelerini ne kadar azaltirsam kardır diye bakıyorum
Ben de bayağı yol aldım ama sen her zaman öndesinÜzgünüm kuzu ben biraz fazla disiplinliyim sen bana bakıp üzülme o yüzden daha vakit var ama başla artık
Bende yazmadim kitaplari aldigimsan beri ufak tefekte olsa calistim. Martin son haftasindan bu haftaya kadar her gun calistimmm.Nerelerdesiniz ayol 1 ay kaldı kimse yok topikte
Calısmaya basladım matematikten 2 ünite bitti daha cookk yolum var.
Belge almak derken??Bende yazmadim kitaplari aldigimsan beri ufak tefekte olsa calistim. Martin son haftasindan bu haftaya kadar her gun calistimmm.
Hangi dersin sinavi hangi gun kontrol etmeyi unutma belgeni alincaaaa hatirlatayim dedim
Sinava girmek icin gerekli olan, sinav giris yerlerimizin ve hangi gunde(cumartesi-pazar) hangi dersten sinavimizin oldugunu belirten kagit parcasiBelge almak derken??
Biliyorum cnm da yani yayınlandı mı?Sinava girmek icin gerekli olan, sinav giris yerlerimizin ve hangi gunde(cumartesi-pazar) hangi dersten sinavimizin oldugunu belirten kagit parcasi
Hayir canimBiliyorum cnm da yani yayınlandı mı?
İşte ben birden panik oldum. Ben belge falan görmedim diye..Hayir canim