- 29 Ocak 2017
- 16
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi tasarimcibayan
hoşbuldum çok teşekkür ederim :) bu mekan normalde kahvaltı salonu gibi biyermiş.işletme sahibi 2 senedir düğün organizasyonu yaptıklarını söyledi.bu yazda o giydirme sandalyelerin hepsi tiffany sandalyere çevrilecekmiş.bize yemekli 9500 tl fiyat verdi ama bu hafta içi fiyatı zaten biz haftaiçi yapmayı planlıyoruz.benim aklıma takılan açıkcası hizmet kalitesi ve orkestrası.orkestrası bana yetersiz gibi geldi ama bi düğün görmeden de de kesin bi yargıya varmak istemiyorum.merhaba öncelikle hoş geldin :)
dediğin mekanı hiç duymamıştım şimdi netten baktım. kır olması güzel ama artık şu giydirme sandalyeler çok demode geliyor bana. fiyat olarak nasıl peki ? aklını çok krucalıyorsa bi düğüne gidip izle diycem ama bu sezonda da orada düğün olması çok zor olur galiba
anladım canım aslında yemekli bi düğün için fiyat olarak agyet iyi. biz 8 bine koktey menü olarak anlaştık ben baya uyguna bulduğumuzu düşündüğüm için sizinki çok çok iyi geldi bana. orkestrasının videoları vs yk mu onları izlesen belki fikir olurduhoşbuldum çok teşekkür ederim :) bu mekan normalde kahvaltı salonu gibi biyermiş.işletme sahibi 2 senedir düğün organizasyonu yaptıklarını söyledi.bu yazda o giydirme sandalyelerin hepsi tiffany sandalyere çevrilecekmiş.bize yemekli 9500 tl fiyat verdi ama bu hafta içi fiyatı zaten biz haftaiçi yapmayı planlıyoruz.benim aklıma takılan açıkcası hizmet kalitesi ve orkestrası.orkestrası bana yetersiz gibi geldi ama bi düğün görmeden de de kesin bi yargıya varmak istemiyorum.
anladım canım aslında yemekli bi düğün için fiyat olarak agyet iyi. biz 8 bine koktey menü olarak anlaştık ben baya uyguna bulduğumuzu düşündüğüm için sizinki çok çok iyi geldi bana. orkestrasının videoları vs yk mu onları izlesen belki fikir olurdu
hadi ya anladım canım sen biirsin.. biraz daha dolaşın isterseniz . ya da orkestrayı kendin dışardan getirebilirsin ama sanıyorum o da 2 bin fln tutar. ne zaman düğünün pekivalla işletme sahibi bi kaç video gönderdi salih ataç diye bi sanatçıymış.hani eskiden mahalle aralarında düğün yapardık da sazcısını tutardık ya sanki bana öyle geldi.çok detaylı bi orkestra yok anladığım kadarıyla.mekan çok güzel çok geniş sadece aklımı kurcalayan bu müzik işi.neyse artık ya nasip diyip bu riske giricem sanırım ne çıkarsa bahtıma :)
11 ağostos da olacak.dediğin gibi benimde aklıma geldi ama çok pahalıya gelir ozaman bize.birde in love düğün salonunu beğendim yenimahalle de orasıda 7000 tl fiyat verdi kokteyli orasınıda çok beğendim bi bak istersen internette videoları var bu arada sen nereyi tutun canımhadi ya anladım canım sen biirsin.. biraz daha dolaşın isterseniz . ya da orkestrayı kendin dışardan getirebilirsin ama sanıyorum o da 2 bin fln tutar. ne zaman düğünün peki
in love ı biliyorum ben arkadaşım tuttu :) oras da çok güzel gerçekten11 ağostos da olacak.dediğin gibi benimde aklıma geldi ama çok pahalıya gelir ozaman bize.birde in love düğün salonunu beğendim yenimahalle de orasıda 7000 tl fiyat verdi kokteyli orasınıda çok beğendim bi bak istersen internette videoları var bu arada sen nereyi tutun canım
şimin love ı biliyorum ben arkadaşım tuttu :) oras da çok güzel gerçektengrand deluxe u tuttuk bizde 1 temmuz cumartesi
şimdiden hayırlı uğurlu olsun dizede umarım hepimizin bu önemli günü çok güzel geçer :)in love ı biliyorum ben arkadaşım tuttu :) oras da çok güzel gerçektengrand deluxe u tuttuk bizde 1 temmuz cumartesi
şimin love ı biliyorum ben arkadaşım tuttu :) oras da çok güzel gerçektengrand deluxe u tuttuk bizde 1 temmuz cumartesi
şimdiden hayırlı uğurlu olsun dizede umarım hepimizin bu önemli günü çok güzel geçer :)in love ı biliyorum ben arkadaşım tuttu :) oras da çok güzel gerçektengrand deluxe u tuttuk bizde 1 temmuz cumartesi
Hepimiz için inşallah :) kına için aklında bi yer var mı ? Başka neler yapıyorsn nasıl gidiyo hazırlıkkarınşim
şimdiden hayırlı uğurlu olsun dizede umarım hepimizin bu önemli günü çok güzel geçer :)
CANIM biz kinayi düğünle birlik de yapicaz kına salonlarına baktım ama çok fazla fiyt verdiler düğünü kendimiz yapacağımız için de damat beye kiyamadim basit bi yerde de yapmak icimden gelmedi ailemde kabul etti bu durumu belki arkadaşlarımla bi kaç günHepimiz için inşallah :) kına için aklında bi yer var mı ? Başka neler yapıyorsn nasıl gidiyo hazırlıkkarın
CANIM biz kinayi düğünle birlik de yapicaz kına salonlarına baktım ama çok fazla fiyt verdiler düğünü kendimiz yapacağımız için de damat beye kiyamadim basit bi yerde de yapmak icimden gelmedi ailemde kabul etti bu durumu belki arkadaşlarımla bi kaç günHepimiz için inşallah :) kına için aklında bi yer var mı ? Başka neler yapıyorsn nasıl gidiyo hazırlıkkarın
Bu arada gelinlik için ant çarşısını gezdim bu kaç model begendim ama nişanlım balik model sana daha çok yakışır deyince aklım karıştı.balik modeli de her her güzel dikemiyo yarin bu moda evinde randevum var bakalım oraya sorucam biHepimiz için inşallah :) kına için aklında bi yer var mı ? Başka neler yapıyorsn nasıl gidiyo hazırlıkkarın
Sen gelinlik işini ne yaptın varmi bi model yer aklindaCANIM biz kinayi düğünle birlik de yapicaz kına salonlarına baktım ama çok fazla fiyt verdiler düğünü kendimiz yapacağımız için de damat beye kiyamadim basit bi yerde de yapmak icimden gelmedi ailemde kabul etti bu durumu belki arkadaşlarımla bi kaç gün
öncesinde evde toplanıp birşeyler yaparız henüz karar vermedim.ama hamamonunde 500 tl ye kına organizasyonu yapan yerler varmış die duydum sadece bayanlara özel bu ihtimal onu dusunebilirim
Bu arada gelinlik için ant çarşısını gezdim bu kaç model begendim ama nişanlım balik model sana daha çok yakışır deyince aklım karıştı.balik modeli de her her güzel dikemiyo yarin bu moda evinde randevum var bakalım oraya sorucam bi
Ben gölbaşında tuttum kına mekanımı 3 bine organizasyon flnda dahil.. hamamönü daha uygun galiba 1-2 bine fln halledebilirsin :) ablamın 2 düğünü olmuştu önce gelinlk giydi sonra bindallıCANIM biz kinayi düğünle birlik de yapicaz kına salonlarına baktım ama çok fazla fiyt verdiler düğünü kendimiz yapacağımız için de damat beye kiyamadim basit bi yerde de yapmak icimden gelmedi ailemde kabul etti bu durumu belki arkadaşlarımla bi kaç gün
öncesinde evde toplanıp birşeyler yaparız henüz karar vermedim.ama hamamonunde 500 tl ye kına organizasyonu yapan yerler varmış die duydum sadece bayanlara özel bu ihtimal onu dusunebilirim
Ben de ant çarşısını düşünüyorum aklımda model var bi gidip görüşücem bakalm ankara dışındaym geldiğimde ordan halletmeyi düşünüyormCANIM biz kinayi düğünle birlik de yapicaz kına salonlarına baktım ama çok fazla fiyt verdiler düğünü kendimiz yapacağımız için de damat beye kiyamadim basit bi yerde de yapmak icimden gelmedi ailemde kabul etti bu durumu belki arkadaşlarımla bi kaç gün
Bu arada gelinlik için ant çarşısını gezdim bu kaç model begendim ama nişanlım balik model sana daha çok yakışır deyince aklım karıştı.balik modeli de her her güzel dikemiyo yarin bu moda evinde randevum var bakalım oraya sorucam bi
evet canım çok rahat fikir paylaşımı yapabiliriz hem.
ben kendimi tanıtarak başlayayım.
25 yaşımdayım
temmuzda nişanlandım
1 temmuzda da düğünümüz var
bir de aslan burcuyum
Tatlım ant çarşısında iz yön ve elma moda evini begendim sanırım ama net karar vermek adına tunalida dai moda evine de mutlaka bakicam orasının cok güzel olduğunu duydumBen gölbaşında tuttum kına mekanımı 3 bine organizasyon flnda dahil.. hamamönü daha uygun galiba 1-2 bine fln halledebilirsin :) ablamın 2 düğünü olmuştu önce gelinlk giydi sonra bindallı
Ben de ant çarşısını düşünüyorum aklımda model var bi gidip görüşücem bakalm ankara dışındaym geldiğimde ordan halletmeyi düşünüyormhangi modaevini beğendn peki
yorumu okuyunca sen ben misin acaba dedimmerhabalar öncelikle böyle bi konu açtığın için teşekkür ederimbenimde dugunum 1 temmuz da Allah izin verirse salonumuz tutuldu gelinliğin dikimine subat ayında başlanacak sanırım herşey hazır olduğundan hiç heycanim ve telasim yok sizde de varmı böyle durumlar kızlar yoksa sorun bende mi
ben de şubat gibi ankaraya gelip bakmayı planlıyorum aslnda. fiyatlar nasıl ortalama peki? ant çarşısında gidip direk diktirme taraftarıyımmTatlım ant çarşısında iz yön ve elma moda evini begendim sanırım ama net karar vermek adına tunalida dai moda evine de mutlaka bakicam orasının cok güzel olduğunu duydum
canlar ne alemdeyiz napıyosunuzzzz :) 100 gün kaldıı
2 basamağa düşünce sanki dahada bi geçmez oluyo günlercanıım ne güzel 2 basamaklara gelmişsin resmen 151 gün de benim akldı
100 den sonrası çabuk gelir diyorlar2 basamağa düşünce sanki dahada bi geçmez oluyo günler