2017-2018 Ankara Gelinleri

Bebegim hosbuldum ya mydonose wedding hosuma gitti cankayadayms bide dun buldum arven palas diye bir yer eryamanda ikiside cok hos kararsizim ama gidip gireniniz var mi 250 kisi olucaz
arven palasta bi arkadaşım evlendi baya memnun kaldılar. bütçeniz ne kadar peki ? daha iyi yardımcı olurum öyle

Merhaba kızlar bende Arven Palace a nişan için bakmıştım:) Düğün nişan kına gelinlik makyaj çok şey konuşcaz çok:) Nişanlığımı aldım ben ama gelinlik tam bi kabus bulamıyorum düğün için de tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ben hala bulamadım gelinlik kalmış şurda iki bucuk ay gerci bi haftadır geziyorum ama cogu yere girdim sonucta gelinlik kısmı zor ya. Düğün içinde biz kalabalık olcaktık nişanlım erzurumlu onlar ayru bi kalabalık olcaklar keçiörende bi yer tuttuk, aslında basta wishes ı begenmiştik ama kalabalık olcaz diye baska yeri tuttuk

ablam geçen sene evlendi and çarşısında diktirdi gelinliğini ben de orayı düşünüyorum şuanda

Kızlar size bir tavsiyem var bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama çok gezdim tunalıdaki gelinlikçiler 8den aşağı fiyat vermiyordu pronoviasda beğendim 11bindi vakkoya bakmak istedim 2gelinlik beğendim biri 8bin diğeri 32 bindi çok uyguna da gelinlik varmış bunu görmüş oldum çekinmeyin bakın ve ilk defa çok beğendim hatta almayı düşünüyorum onu:)

canım 8 bin çok yüksek bence. tabi bütçe meselesi ama ben and çarşısından fln diktirmeyi düşünyorum aklımdaki modeli. şimdiye kdr enn beğendiğim model oleg cassini de o da 6 bin tl ben onu 3 bine fln diktirirm dye düşünüyorm

valla çok pahalı canım o kadara ne gerek var ben 1000 tl ye diktiriyorum :) 8 bine naptın altından mı yapıyolar sanki bi kere giyceksin bnce o kadar verme yazık o kadar paraya 3 saatlik giyecksin sonuçta

aysiradakiler kabarık ben balık seviyorum biraz ithal model tarzı :)

En iyisini yapıyorsun gez dolaş hepsine gir çık
Ben iç ay önce evlendim. Saate yetişememiştik provoniasa gidemedim. Vakkoda denemiştim.
Ben en çok Beyaz butik sevmiştim. Üstelik benim yaşadığım şehirle paralel fiyatlar vermişlerdi.
Daha sonra Akay Gelinliğin ufak bir bayisinde yaşadığım şehirde diktirdim.
Gelinliğimi herkes çok beğendi sevdi ve yakıştırdı. Terzimden memnun kaldım.
Amaa atladığım bişey varki ben gelinliğimi 3 saat giymedim. Cuma günü öğleden sonra saat 3 ten gece 10 a kdr,
Cumartesi sabah 9 dan gece 3 e kdr üzerimdeydi
Düğünün son saatleri çok yıpranmıştı, esnemişti.
Kimsenin dikkatini çekmedi evet ama ben salon fotoğraflarıma baktığımda keşke Beyaz Butik tercih etseydim diyorum.
Bi parça burukluk kaldı içimde.
Birde, gez dolaş ama bir yerde durmasını bil, Gelinlik farklı bişey, kimle konuşsam keşke diyo tam anlamıyla % 100 içine sinen beğenen seven olmamış. Belli bir oranı yakala ve akışına bırak..

Herkes düğünde Gelin ve Danadın ne giydiğine değil, neşesine ve enerjisine bakıyor. :)

aysiradakiler kabarık ben balık seviyorum biraz ithal model tarzı :)
anladım canım sen bilirsin tabi :)

hayırlı olsun canım..

ayy bende hala karar veremiyorum yaa patlicam uykularım kaçıyor tam 65 günüm var. keşke damatlık gibi renk seçip bi paça boy yaptırıp çıksaydıkta onlar bu kadar seçmek zorunda olsalardı

arkadaşlar merhaba.benimde ağostos 11 de düğünüm olacak inşallah.şimdiden herkese çok çok mutluluklar dilerim.ankara elmalı bahçe kır düğünün de tanıdığının düğünü olan oraya giden arkadaşların acil olarak yorumlarına ihtiyacım var.orayı tutucaz sanırım ama hala tam anlamıyla karar verebilmiş değilim çünkü bakmaya gittiğimizde malum ocak ayı olduğu için ortada hiç bişey yoktu ama işletme sahibi çok sıcak birisi onun konuşmaları beni çok etkiledi yinede aklımda bazı sorular var.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar merhaba.benimde ağostos 11 de düğünüm olacak inşallah.şimdiden herkese çok çok mutluluklar dilerim.ankara elmalı bahçe kır düğünün de tanıdığının düğünü olan oraya giden arkadaşların acil olarak yorumlarına ihtiyacım var.orayı tutucaz sanırım ama hala tam anlamıyla karar verebilmiş değilim çünkü bakmaya gittiğimizde malum ocak ayı olduğu için ortada hiç bişey yoktu ama işletme sahibi çok sıcak birisi onun konuşmaları beni çok etkiledi yinede aklımda bazı sorular var.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

merhaba öncelikle hoş geldin :)
dediğin mekanı hiç duymamıştım şimdi netten baktım. kır olması güzel ama artık şu giydirme sandalyeler çok demode geliyor bana. fiyat olarak nasıl peki ? aklını çok krucalıyorsa bi düğüne gidip izle diycem ama bu sezonda da orada düğün olması çok zor olur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…