• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

Sevgilinin yaptığı da doğru değil canım yalnız.. Bir süre arama bakalım o arasın sen değil
Bunu bende farkındayım canım ama gönül dinlemiyor,mantığımı devreye sokamıyorum malesef. Duygularım izin vermiyor.. Ara verdik izine gelınce ne de olsa düzelicektir herşey :)

Bunu bende farkındayım canım ama gönül dinlemiyor,mantığımı devreye sokamıyorum malesef. Duygularım izin vermiyor.. Ara verdik izine gelınce ne de olsa düzelicektir herşey :)
Evet ne yazık ki insan aşık olunca hep duygularıyla karar veriyor.. İzne ne zaman gelecek yakın mı gelmesi ? Ne çok soru sordum ben de :D

Hayır canım hiç olmadı. O bana en başta demişti ayrılık lafını duymak istemiyorum ne olursa olsun yoksa geri dönüşü olmaz diye.. Hiç ara verme ayrılık durumlarımız olmadı.
Kimisinde olmuş,kimisinde olmamış. Sevgisini saklamıyor seviyorum diyor ama gururundan da ödün vermiş değilki..

Back