• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

hoş geldın asenacım :KK25:

hoşgeldın asenacım :KK25: benzer durumdayız söz nışan mevzusunda kısmetse düğün tarıhlerımızde yakın :KK9:
çeyız durumları nasıl pekı bışeyler yapabıldın mı şu ana kadar :KK17:

ben 20.000 TL ye yakın bir birikim yaptım evde büyük elektronik aletleri yemek yakımları vs alıp bekletmek istemıyorum sehir dışına gidicez zaten evlilikten sonra öyle görünüyor. tabi benim annem sağolsun başörtü seccade patik vs vs bir dünya alıp yapıp stokta fazlaca bekletiyor :)

ben 20.000 TL ye yakın bir birikim yaptım evde büyük elektronik aletleri yemek yakımları vs alıp bekletmek istemıyorum sehir dışına gidicez zaten evlilikten sonra öyle görünüyor. tabi benim annem sağolsun başörtü seccade patik vs vs bir dünya alıp yapıp stokta fazlaca bekletiyor :)

ooooo tebrıkler canım :KK9: çok ıyı yapmışsın :KK52:
ben para biriktirmekte çok başarısızım maalesef:oops: üstelik bızde şehir dışına gidicez tayinciyiz yani biz:110::110:
ama para tutamayınca elımde barı çeyizimi zenginleştireyim dedim :KK66: mutfak ve tekstil işinin çoğunu hallettim elektronikler ve büyük beyaz eşyalar artık evimizi tuttuktan sonra kısmetse Hoppa

ooooo tebrıkler canım :KK9: çok ıyı yapmışsın :KK52:
ben para biriktirmekte çok başarısızım maalesef:oops: üstelik bızde şehir dışına gidicez tayinciyiz yani biz:110::110:
ama para tutamayınca elımde barı çeyizimi zenginleştireyim dedim :KK66: mutfak ve tekstil işinin çoğunu hallettim elektronikler ve büyük beyaz eşyalar artık evimizi tuttuktan sonra kısmetse Hoppa

ben baya iyiyim o konuda ya biriktiriyorum 4 yıldır çalışıyorum ailemleyim onlarında bana ihtiyacı yok öyle öyle birikti :KK70:
benim sevgilimde memur şehir dışına gidicez sizin gibi ev eşyalarını onunla beraber alırım diyorum sadece mutfak eşyaları ve yatak odası alırım heralde diğerlerini kendi alsın :KK70:

ben baya iyiyim o konuda ya biriktiriyorum 4 yıldır çalışıyorum ailemleyim onlarında bana ihtiyacı yok öyle öyle birikti :KK70:
benim sevgilimde memur şehir dışına gidicez sizin gibi ev eşyalarını onunla beraber alırım diyorum sadece mutfak eşyaları ve yatak odası alırım heralde diğerlerini kendi alsın :KK70:

iyi düşünmüşsün canım :KK70:hakkımızda hayırlısı olsun hepmizim sevdiceklerimizle mutlu yuvalarımızda ınşallah :KK39:
tatlım çeyizimle ilgili sonunda bende topiğimi oluşturdum :KK73:
göz atıp yorumda tavsiyelerde bulunursan sevinirim bazen kafam karışıyo çeyiz işiyle ilgili olarak :KK17:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dulcinea-nin-ceyiz-sandigi.829043/

iyi düşünmüşsün canım :KK70:hakkımızda hayırlısı olsun hepmizim sevdiceklerimizle mutlu yuvalarımızda ınşallah :KK39:
tatlım çeyizimle ilgili sonunda bende topiğimi oluşturdum :KK73:
göz atıp yorumda tavsiyelerde bulunursan sevinirim bazen kafam karışıyo çeyiz işiyle ilgili olarak :KK17:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dulcinea-nin-ceyiz-sandigi.829043/

tabi canım bende tecrübesizim ama bildiklerimizi paylaşırız güzel çeyizler mutlu evlilikler yaparız inş. :KK60:

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim :21:
Bende 2016 gelini olucam inşallah bu konuyu açtığınız için çok sevindim :)

21 yaşındayım canm söz nişan hazırlıklarmz başlamış durumda bir iki aya yüzüklerimiz taklcak inşallah :KK36: akrabalarmzn düğünleri olduğundan birde çok önceden karar verilmiş bi tarihimiz yoktu o yüzden bize onları beklemek düştü :mad:. seneye ramazandan sonra diye düşünüyoruz sizlerin tarihler bellimi

Birde ben :KK3: Arkadaşlar bende 1,5 yıldır nişanlıyım. Nişanlım askerde :mad: Kasım gibi geliyor Allah'ın izni ile ama ben yaz düğünü istediğim için 2016 yaz aylarının başında yapıcaz inşallah düğünümüzü.

Herkese merhaba.. Bizde 3 yıllık ilişkimizi evlilik ile taçlandırma kararı aldık.. Kısmetse düğünümüz Mayıs 2016'da olacak. Maddi duruma göre daha erkene de çekilebilir, 2015 sonu gibi de olabilir :KK68: Eylül, ekim gibi de nişanımız olacak... Balayı olarak Antalya'yı istiyoruz. Düşündüğümüz otelimiz bile hazır :KK24: O kadar mutluyum ki Rabbim herkese bu süreci yaşamayı ve sevdiğiyle bir yastıkta kocamayı nasip etsin :KK200:

Merhaba kızlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum.
22 yaşındayım 2009 yılından beri beraberiz kısmetse eylülde söz-nişan seneye ramazandan sonra da düğün düşünüyoruz.
İlişki uzun olunca tadı kaçıyor bi süre sonra. Allahım herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah :KK200:

merhabaa kızlaar
bizde 2012 de tanıştık ,2013 te isteme ve söz oldu , 12 Nisan 2014 te nişanlandık ve Allah ın izniyle 06.06. 2016 da evlenmeyi düşünüyoruz:nazar:...yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK9::rolleyes:

Merhaba kızlar :) bende aranıza Katılmak istedim. ben 24 yaşındayım 7 Yıldır birikteyiz Ve 7 Eylül 2014 de nişanlandık. Benim okulum olduğu için düğünü bu yaz değil seneye yaz yapacağız ve Allah nasip ederse onun tarihi de 7 Ağustos 2016 inşallah :) ne kadar çok 7 var değil mi :) hepinize mutluluk diliyorum kızlar

Back