- Konu Sahibi PammukSeker
Kiimsecikler yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım,merhaba :)Kiimsecikler yok mu
Merhaba :) NasılsınBen varım,merhaba :)
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :)Merhaba :) Nasılsın
İyiyim bende :) Hiç yazan olmuyor buraya da merak ettim :)İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :)
Bende buraya girmiyorum pek :) Fazla kişi gelmiyor farklı topikteyim :)İyiyim bende :) Hiç yazan olmuyor buraya da merak ettim :)
Ben de diğer topiğe yazdım ama orada herkes tanışıp kaynaşmışBende buraya girmiyorum pek :) Fazla kişi gelmiyor farklı topikteyim :)
Sessiz sakin kalmış buralar :))))))))Ben de diğer topiğe yazdım ama orada herkes tanışıp kaynaşmış
Evet herkes diğer topikte çünkü :))Buraya yazan pek olmuyor. Birde şuan paylaşılacak birşey de yok daha düğünlere de çok varSessiz sakin kalmış buralar :))))))))
Hemde çook var ((Evet herkes diğer topikte çünkü :))Buraya yazan pek olmuyor. Birde şuan paylaşılacak birşey de yok daha düğünlere de çok var
Konuşarak dertleşerek daha çabuk vakit geçer diye düşündüm ondan üye oldum buraya :) ama hala bir seneden fazla varHemde çook var ((
En azından sizin yanınızda sevdiğiniz :/ Benim sevdiceğim askerde 8 ayımız var dahaa Şubatta gelecek 1-2 aya da anca düğün :)Konuşarak dertleşerek daha çabuk vakit geçer diye düşündüm ondan üye oldum buraya :) ama hala bir seneden fazla var
Asker beklemek çok zordur bilirim canım.. Nerede yapıyor askerliğini ? Çarşı izni falan var mı ?En azından sizin yanınızda sevdiğiniz :/ Benim sevdiceğim askerde 8 ayımız var dahaa Şubatta gelecek 1-2 aya da anca düğün :)
İstanbulda canım arada sırada çıkıyor şuan biraz aramız bozuk kaynana yüzünden de bakalım hayırlısıı :) Kuzum burdayken bizde haftada bir kere buluşabiliyorduk maleseff.Asker beklemek çok zordur bilirim canım.. Nerede yapıyor askerliğini ? Çarşı izni falan var mı ?
Evet yanımda çok şükür fakat yine de haftada bir ancak görüşebiliyoruz
En azından doğu tarafı değil canım buna da şükür. Benim nişanlım Siirtte yaptı Allahın dağında nerede kaldı çarşı izni.. Hayırdır canım kv yüzünden neden bozuk aranız anlatmak istersen dinlerim.Hep birikim yapmaktan oluyor işte bu haftada bir çıkmalar :)İstanbulda canım arada sırada çıkıyor şuan biraz aramız bozuk kaynana yüzünden de bakalım hayırlısıı :) Kuzum burdayken bizde haftada bir kere buluşabiliyorduk maleseff.
Annesi sorun kuzum arayı bozmaya çalışıyor bu sefer başardı gibi işte :/ Zaman istedi kuzucum .Bende verdim zamanı...En azından doğu tarafı değil canım buna da şükür. Benim nişanlım Siirtte yaptı Allahın dağında nerede kaldı çarşı izni.. Hayırdır canım kv yüzünden neden bozuk aranız anlatmak istersen dinlerim.Hep birikim yapmaktan oluyor işte bu haftada bir çıkmalar :)
Hiç anlamıyorum bunu neden yaparlar.. Neden arayı bozmaya çalışır ki bir insan neden oğlunun mutsuzluğunu ister.. Senden dolayımı istemiyor peki.Annesi sorun kuzum arayı bozmaya çalışıyor bu sefer başardı gibi işte :/ Zaman istedi kuzucum .Bende verdim zamanı...
Anlam veremedim kuzucum benımle konuşurken bir melek gibiydi. Annesini her aradığımda sözlümü arıyıp aramasın istemiyorum falan diyormuş zaten geçtiğimiz kandılde aradım en son arayıp baya bi bağırmış bu sebepten kavga ettik bende numarasını sildim annesi yüzünden hala bozuk aramızHiç anlamıyorum bunu neden yaparlar.. Neden arayı bozmaya çalışır ki bir insan neden oğlunun mutsuzluğunu ister.. Senden dolayımı istemiyor peki.
Daha neler duyacağım kim bilir hayır yani benim bildiğim aramadığın zaman tavır yapılır aradı diye kızıp bağırmak neden.. Sevgilinle neden bozuksunuz ki senlik bir durum yok..Anlam veremedim kuzucum benımle konuşurken bir melek gibiydi. Annesini her aradığımda sözlümü arıyıp aramasın istemiyorum falan diyormuş zaten geçtiğimiz kandılde aradım en son arayıp baya bi bağırmış bu sebepten kavga ettik bende numarasını sildim annesi yüzünden hala bozuk aramız