• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

En azından sizin yanınızda sevdiğiniz :/ Benim sevdiceğim askerde 8 ayımız var dahaa :KK43: Şubatta gelecek 1-2 aya da anca düğün :)
Asker beklemek çok zordur bilirim canım.. Nerede yapıyor askerliğini ? Çarşı izni falan var mı ?
Evet yanımda çok şükür fakat yine de haftada bir ancak görüşebiliyoruz :(

Asker beklemek çok zordur bilirim canım.. Nerede yapıyor askerliğini ? Çarşı izni falan var mı ?
Evet yanımda çok şükür fakat yine de haftada bir ancak görüşebiliyoruz :KK43:
İstanbulda canım arada sırada çıkıyor şuan biraz aramız bozuk kaynana yüzünden de bakalım hayırlısıı :) Kuzum burdayken bizde haftada bir kere buluşabiliyorduk maleseff.

İstanbulda canım arada sırada çıkıyor şuan biraz aramız bozuk kaynana yüzünden de bakalım hayırlısıı :) Kuzum burdayken bizde haftada bir kere buluşabiliyorduk maleseff.
En azından doğu tarafı değil canım buna da şükür. Benim nişanlım Siirtte yaptı Allahın dağında nerede kaldı çarşı izni.. Hayırdır canım kv yüzünden neden bozuk aranız anlatmak istersen dinlerim.Hep birikim yapmaktan oluyor işte bu haftada bir çıkmalar :)

En azından doğu tarafı değil canım buna da şükür. Benim nişanlım Siirtte yaptı Allahın dağında nerede kaldı çarşı izni.. Hayırdır canım kv yüzünden neden bozuk aranız anlatmak istersen dinlerim.Hep birikim yapmaktan oluyor işte bu haftada bir çıkmalar :)
Annesi sorun kuzum arayı bozmaya çalışıyor bu sefer başardı gibi işte :/ Zaman istedi kuzucum .Bende verdim zamanı...

Hiç anlamıyorum bunu neden yaparlar.. Neden arayı bozmaya çalışır ki bir insan neden oğlunun mutsuzluğunu ister.. Senden dolayımı istemiyor peki.
Anlam veremedim kuzucum benımle konuşurken bir melek gibiydi. Annesini her aradığımda sözlümü arıyıp aramasın istemiyorum falan diyormuş zaten geçtiğimiz kandılde aradım en son arayıp baya bi bağırmış bu sebepten kavga ettik bende numarasını sildim annesi yüzünden hala bozuk aramız

Anlam veremedim kuzucum benımle konuşurken bir melek gibiydi. Annesini her aradığımda sözlümü arıyıp aramasın istemiyorum falan diyormuş zaten geçtiğimiz kandılde aradım en son arayıp baya bi bağırmış bu sebepten kavga ettik bende numarasını sildim annesi yüzünden hala bozuk aramız
Daha neler duyacağım kim bilir hayır yani benim bildiğim aramadığın zaman tavır yapılır aradı diye kızıp bağırmak neden.. Sevgilinle neden bozuksunuz ki senlik bir durum yok..

Back