Aaaaaaa öyle deme Sephoraa, en mühim şey avm, olmazsa ne yaparızEn büyük ihtiyacımız alışveriş merkeziydi zaten. Açılsın daha çok açılsın en çok avm türkiyede olsun. Sonumuzu avmler getirecek...
Aaaaaaa öyle deme Sephoraa, en mühim şey avm, olmazsa ne yaparızavm olmayınca krize giriyorum, sırtımdan soğuk terler boşalıyor, ellerim titriyor, mideme kramplar giriyor, alışveriş yapmam lazımmmm diye kendimi duvardan duvara vuruyorum, kartım taksit yoksunluğu çekiyor, geçen gün baktım çantamda gizli gizli ağlıyordu
Aynen cicim, hepimiz avmkolik olduk yoksunluk sendromları yaşıyoruz.
Bu arada en son ne zaman bir avmye gittim hiç bir fikrim yok.
Sorsan herkes avmden sikayetci kimse gitmiyor, kimse bir tane daha acilmasini istemiyor ama avmlerin hepsi tiklim tiklim. Ayni caddede 10 metre arayla tam 5 tane avm var hepside igne at yere dusmez. Alistik sanirim hepimiz bu duzene. Yadirgamiyorum ben artik.
En büyük ihtiyacımız alışveriş merkeziydi zaten. Açılsın daha çok açılsın en çok avm türkiyede olsun. Sonumuzu avmler getirecek...
Doğru, insanlar haftasonu eğlencesi gibi görüyor AVM'leri.
Bu kadar çok tüketmeye teşvik yerine, AVM'ler için ayrılacak bütçeyle eğitime destek olabilirlerdi, fabrikalar açılabilirdi, evsizlere yer yurt yapılabilirdi.
Aaa öyle söyleme Sephoracigim, avmler, Türkiyenin sani, söhretidir. Yalancilar Türkiyeye gittiklerinde resmen kiskaniyorlar. Sagolsun hepsi cumhurbaskanimizin sayesinde. Sonucta bakkal, dükkanlardaki siralari unuttunmu? O zamanki secim kitligini??
Uretmeyen herseyden onemlisi gelecek nesillere hic bir sey aktaramayacak guzel hic birsey birakamayacagimiz bir toplum haline geldik. Varsa yoksa eglence, luks pesinde herkes. Daha da vahim bir durum hic kimse mutlu da degil ustelik birseylerden sikayet ediyoruz her daim. Elimizdeki tukenmeden tuketiyoruz. Dokaplarda kacar cift ayakkabi kacar cift canta ka tane pantolon gomlek cok mu zenginiz o da degil.Ay sonu zor geliyor.uc binliralik telefon aliyorlar telefn borcu bitene kadar ise yuruyerek gidip geliyorlar ne o bendeki en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?