2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Yok canim sakin takma kafana riskli bi durum yoktur ki soylememistir olsa soylerdi mutlaka onlem alinmasi gerektigi icin yipratma kendini bebislerini uzme annesi:KK200: bi sonraki kontrolde sorarsin icin rahatlar
[rahatlar QUOTE="SV2008, post: 42229934, member: 699847"]Slm..ben de 11.haftada ikiz annesi adayiyim.araniza yeni katildim.herkese merhaba
hosgeldin canim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.tek yumurta mi cift yumurtamisiniz[/QUOTE]
Sağol canım dediğin gibi riskli olsaydı söylerdi herhalde.. Sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza yavruları inşallah.. Rabbim kimselere dert keder vermesin..

Hosbulduk kizlar...cift yumurta ikizi benimkiler. Ins hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. 11. Hftdayim.giderek baski artiyo. Ilk hamileligim. Korkuyorum. Ins normaldir hersey

Kizlar hamileyken uzuldugumuzde icimizi siktigimizda bebeklerimiz etkileniyo mu :KK43:( ben kafasina takan biriydim zaten hep herseyi. Simdi takmamak istiyorum ama olmuyo geceleri zor uyuyoyorum. Esimle bi problemimim yok ama gorumcem arada gelip sinirlerimi bozuyo cevabini veriyorum ama yinede icimdeki ofke bitmiyo zaten hamilelikte dahada hassas oluyo insan

Cinsiyetleri ne zaman belli oldu sizinkilerin?
Yeniden :) Biz seninle aynı haftadayız canım ben geçen hafta gittim Dr uma epey baskı Yaptım ama "yorum yapmayacağım çok Küçükler yanılırız"dedi:KK35:merak ediyorum ve an azından bir sonraki muayenede öğrensem bari diye sağlıklı olsunlar da❤️❤️

Dün doktora gittim o da arada zar gormedi ozeldeki doktor gormustu sonra zekai tahire gitttim yazın ankarada o da sordu arada zar gorduler mi diye evet dedim kagida gormus gibi yazdi kendi çok incelemedi bir de riskli gebelik bolumuydu boyuna baktı yolladi yaji ben diaamniyotikmiyim monoamjiyotikmiyim b8lmiyorum mono tehlikeli insallah diaamuyotigimdir yani arada zar vardır offf detaylida cikar mi

Kizlar birsey soracagim.ben 8 haftalik ikiz gebeyim.bir ara kasintim vardi dr merhem verdi surdum gecti iki gune.gebe kaldigimdan beri akintim var seffaf beyaz fakat arada hafif sarimsi oluyor bu akinti.kahverwngi olmadi ama hic cok sukur.aklima kotu seyler getirmek istemiyorum.sizlerde varmi beyaz yada sarimsi akinti.bu normalmiki.

Dün doktora gittim o da arada zar gormedi ozeldeki doktor gormustu sonra zekai tahire gitttim yazın ankarada o da sordu arada zar gorduler mi diye evet dedim kagida gormus gibi yazdi kendi çok incelemedi bir de riskli gebelik bolumuydu boyuna baktı yolladi yaji ben diaamniyotikmiyim monoamjiyotikmiyim b8lmiyorum mono tehlikeli insallah diaamuyotigimdir yani arada zar vardır offf detaylida cikar mi
Canim benim ikizlerim mono moni ikizler eveten riskli hamile turuymus ama saglikla dogan bir cok ikiz var bu sekilde bence bunlari dusunmek yerine hayitlisi diye dua et arada zar olmasi butun riskleri ortadan kaldirmiyo
Kizlar birsey soracagim.ben 8 haftalik ikiz gebeyim.bir ara kasintim vardi dr merhem verdi surdum gecti iki gune.gebe kaldigimdan beri akintim var seffaf beyaz fakat arada hafif sarimsi oluyor bu akinti.kahverwngi olmadi ama hic cok sukur.aklima kotu seyler getirmek istemiyorum.sizlerde varmi beyaz yada sarimsi akinti.bu normalmiki.
benimde en basindan beri o sekilde canim hic koyulasmadi cok sukur benim her zaman vardi oyle akintim o yuzden takmadim kafama

Hanımlar merhaba haftalarına göre karnınız ne durumda çıktı mı ben 9+4 deyim karnım var biraz beni görenin anlayacağı kadar en azından

Merhaba kızlar şimdi doktorfan geliyorum ikizlerin biri 11+3 diğeri 11+4 günlükler sabah ilk önce beyaz sarı karışımı şeffaf bi akıntım oldu sonrakı tuvaletımde cok az mınnacık yıne sarı akıntı karışımıyla birlikte pembe nokta kadar iki leke oldu hemen hastaneye gittim doktor baktı dinledi şikayetimi kalp atışları mevcut bi terslık yok dedi progesteron ve coraspin verdi istirat ediceksın dedi çok korktum dua edermisiniz ilkini erken dogumla kaybettim bunları inşallah rabbim bize bagışlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarınıza ıhtıyacım var
merhaba, geçmiş olsu, çok şükür bebeklerin iyi. Allah korusun başına inşallah gelmez de kanama olursa hemen coraspirini hemen bırak. Rabbim bebeklerimizi korusun. bol bol dinlen. bol bol dua et. inşallah herşey yolunda gidecek.

canım akıntı normal. ilk 3 te ve son 3te artış olurmuş. benimde olmuştu.

Hanımlar merhaba haftalarına göre karnınız ne durumda çıktı mı ben 9+4 deyim karnım var biraz beni görenin anlayacağı kadar en azından
hellokitty27 hellokitty27 benim bu iki haftadır net bir şekilde çıktı karnım henüz 1-1,5 kg almış olmama rağmen oğlumda 5. Ayda ancak anlaşılıyordu,ben çatlak Önleyici krem kullanmaya başladım bile ❤️❤️ Ikizlerin farkı :emir_bebek::emir_bebek::anneadayı:

X