- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Evet canım cuma günü kontrol dedi. Bence sonra yine çağıracak. . Eğer yeterli boyutta olursa çatlama ignesi yapacak. Çünkü daha önce klomen le hamile kalmıştım.Klomen sonrası yumurta takibi de yapacak mı
Ay ben kullandım bana hiç gel demedi hatta bir ay sonra yine adetin üçüncü günü gel yumurta takibine de baslicaz bu defa dediEvet canım cuma günü kontrol dedi. Bence sonra yine çağıracak. . Eğer yeterli boyutta olursa çatlama ignesi yapacak. Çünkü daha önce klomen le hamile kalmıştım.
Yenisin bu ay kendiniz deneyin diye dememiş olabilr. Bir sonraki ay klomen yumurta takibi ve catlatma ignesi... muhtesem üçlü :)Ay ben kullandım bana hiç gel demedi hatta bir ay sonra yine adetin üçüncü günü gel yumurta takibine de baslicaz bu defa dedi
Bakalım ben de ısı ve testle takip yapıyorum yumurtlamayi ne gösterecek sonuçYenisin bu ay kendiniz deneyin diye dememiş olabilr. Bir sonraki ay klomen yumurta takibi ve catlatma ignesi... muhtesem üçlü :)
Bu ay güzel haberler verelim birbirimize ins :)Bakalım ben de ısı ve testle takip yapıyorum yumurtlamayi ne gösterecek sonuç
İnşallah canım 19 undan sonra stresli bekleyiş başlar bendeBu ay güzel haberler verelim birbirimize ins :)
İnşallah olur da güç olmasın yeter ki sabır işi gerçektenGüzel haber önce senden gelecek ins o zaman :)
Sabır ve bol dua :)İnşallah olur da güç olmasın yeter ki sabır işi gerçekten
Buralardayim ben hep sürekli biseyler okumaktan ya uzman olucam kızlar gibi ya da kafayı siyiricamOoo herkes nerde :)
maşallah.. evet ya kısmet ondan değildir. benim arkadasımda yeni doğum yaptı. 8. ayda kalmıştı hamile. nasip :)Canim ablama da rahmin ters demişti doktor şimdi iki çocuğu var çok tatli :)
gunaydın kızlarrr benımde reglım bıtıyor bugun son gunu ben bu ovaluasyon testını yapmaya ne zman baslayım bırde nasıl kullanılıyor hıc bılmıyorum acıklarmısınız bırazKızlar bugün 17. Günüm ovulasyon testim siliklesmeye başladı bir de ben günlük ped veya peçete kullanırım bu akşam peceteye hafif bi pembelik gelmiş adetime çok var anlamadım
ben anlamıyorumkı sılıklesmeye baslayıncamıyumurtlama oluyorKızlar bu sabah testim 18. Gün silik olmaya başladı artık ve akintim epey başladı
merhaba canımgunaydın kızlarrr benımde reglım bıtıyor bugun son gunu ben bu ovaluasyon testını yapmaya ne zman baslayım bırde nasıl kullanılıyor hıc bılmıyorum acıklarmısınız bıraz
=))merhaba canım benım bes gun suruyor ıste bugun son cok sukur calısmalar baslar=)folık asıt vermıs doktorun bende kullanıyorum 1 bucuk ay oldu kullanıyorum.sperm testı nasıl yapılıo bende bılmıyorumkı..neyse normal cıkmıs testlerın sen ovaluasyon testlerı siparıs verdınmımerhaba canım
ben de seni takip ediyorum sanki:)
adetin ne çabuk bitti , benim bi kaç gün daha var, cuma dr a gittim, hormon testleri ve ultrason normal dedi, eşimden spermiyogram istedi de eşim onun ne olduğunu bile bilmiyor henüz, kağıdı eşime verdim bugün yaptırması için, nasıl yapacaksa.........
bir de inofolic verdi dr bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?