2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

şimdi baktımda canım ilişkş varmıs arasında gebelık olmadıgı durumlarda 28 e kadar ulasıyormus gebelıkte 100 falan oluomus bu hormon=)

degerlendırdım canım ben bu ay bı boş bı dolu denıyorum bakım inş guzel sonucu alırım bende daha cok var bat 4 şubat=(
İnşallah vardır canım sabret stres olma sıradaki müjde senden gelsin inşallah :)

Benim kistim 2 ay sonra net olarak adet gördüm canım doktora gidip ultrasonla baktırdım kistin gidip gitmediğine

Şimdiden hayırlı olur inşallah canım benim bat 3 şubat
aramızda bı gun varmıs bendfe sımdı doktordan geldım progesteronuma baktı hersey yolunda sana sölemıstım dedı heran hamıle kalabılrsın hatta belkıde suan hamılesındır ama daha adetıne var bekleyelım dedı

Hcg testi yapmadı dimi ?
Bende 3 ocakta oldum ama benim adetim 4 gün önceye çekiyor 30 ocakta hastalanmam lazım bakalım kısmet ya

Hcg testi yapmadı dimi ?
Bende 3 ocakta oldum ama benim adetim 4 gün önceye çekiyor 30 ocakta hastalanmam lazım bakalım kısmet ya
yok canım bhcg yı en son ayın 20sınde ıstedı oda ölesıne yanı rahımde kese gıbı bıse döruyorum dedıde yumurtam catlamıs onun sıvısıymıs bugun progesterona baktık hcg ıcın daha erken dedı cunku 10 gun falan var

Arkadaşlar zeynepzumra arkadaşımızın bhcg si 93 çıkmış başka bi topikte gordum. 3 4 haftalikmis :) merak edenlere :)

Canım hadi inşallah senin bebiste geliyordur :) haftasonu bi test yaparsın evde çıkar diye düşünüyorum

Arkadaşlar zeynepzumra arkadaşımızın bhcg si 93 çıkmış başka bi topikte gordum. 3 4 haftalikmis :) merak edenlere :)
Ay maşallah ya , Rabbim tamMıns erdirsin, bakalım biz ne olucaz , 3 şubat ta bat benim , genelde bi on gün önceden göğüs Ağrı'larım başlardı bu ay tık yok , eşer Rabbim bi minnoş koyarsa Rahmi'me eşime sevgililer gününde öyle bi süpriz haxırlıcam ki , o süprizi düşünürken bile az önce gözlerim doldu , ne olur Rabbim dedim sen dilersen olur dedim .. Rabbim ne olur hayırlısı ile ne olur Rabbim ......

İnşallah aklindakinden daha güzel bi gün olur canım sizin için :)

Kızlar benim bugün belim agriyodu şimdi sol tarafimda sanciya dönüştü üç dört saniyede bir sancı giriyor kasık da diyemem çok aşağıda acaba iltihap falan olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…