İnşallah vardır canım sabret stres olma sıradaki müjde senden gelsin inşallah :)degerlendırdım canım ben bu ay bı boş bı dolu denıyorum bakım inş guzel sonucu alırım bende daha cok var bat 4 şubat=(
inş cnm yok ya bu ay cok sakınımİnşallah vardır canım sabret stres olma sıradaki müjde senden gelsin inşallah :)
Benim kistim 2 ay sonra net olarak adet gördüm canım doktora gidip ultrasonla baktırdım kistin gidip gitmediğinemerhabaece323 , benim de 4 ay once bir yumurtam catlamayıp kiste donüşmüştü biraz gecikmeli adet olmuştum , sonraki 3 aydır 15- 16. günlerde kan geliyor , ilk ay doktora sordugumda kisti yeni atılmıştır dedi ,
acaba ara kanamamın sebebi kistin halen orda durması mıdır?
sen kistin 3 ay sonra düştügünü nasıl öğrendin ?
Şimdiden hayırlı olur inşallah canım benim bat 3 şubatinş cnm yok ya bu ay cok sakınım
aramızda bı gun varmıs bendfe sımdı doktordan geldım progesteronuma baktı hersey yolunda sana sölemıstım dedı heran hamıle kalabılrsın hatta belkıde suan hamılesındır ama daha adetıne var bekleyelım dedıŞimdiden hayırlı olur inşallah canım benim bat 3 şubat
Hcg testi yapmadı dimi ?aramızda bı gun varmıs bendfe sımdı doktordan geldım progesteronuma baktı hersey yolunda sana sölemıstım dedı heran hamıle kalabılrsın hatta belkıde suan hamılesındır ama daha adetıne var bekleyelım dedı
yok canım bhcg yı en son ayın 20sınde ıstedı oda ölesıne yanı rahımde kese gıbı bıse döruyorum dedıde yumurtam catlamıs onun sıvısıymıs bugun progesterona baktık hcg ıcın daha erken dedı cunku 10 gun falan varHcg testi yapmadı dimi ?
Bende 3 ocakta oldum ama benim adetim 4 gün önceye çekiyor 30 ocakta hastalanmam lazım bakalım kısmet ya
Canım hadi inşallah senin bebiste geliyordur :) haftasonu bi test yaparsın evde çıkar diye düşünüyorumyok canım bhcg yı en son ayın 20sınde ıstedı oda ölesıne yanı rahımde kese gıbı bıse döruyorum dedıde yumurtam catlamıs onun sıvısıymıs bugun progesterona baktık hcg ıcın daha erken dedı cunku 10 gun falan var
Arkadaşlar zeynepzumra arkadaşımızın bhcg si 93 çıkmış başka bi topikte gordum. 3 4 haftalikmis :) merak edenlere :)
ay canım ınsallah ya pazar gunu yaparım belkı bı testCanım hadi inşallah senin bebiste geliyordur :) haftasonu bi test yaparsın evde çıkar diye düşünüyorum
Ay maşallah ya , Rabbim tamMıns erdirsin, bakalım biz ne olucaz , 3 şubat ta bat benim , genelde bi on gün önceden göğüs Ağrı'larım başlardı bu ay tık yok , eşer Rabbim bi minnoş koyarsa Rahmi'me eşime sevgililer gününde öyle bi süpriz haxırlıcam ki , o süprizi düşünürken bile az önce gözlerim doldu , ne olur Rabbim dedim sen dilersen olur dedim .. Rabbim ne olur hayırlısı ile ne olur Rabbim ......Arkadaşlar zeynepzumra arkadaşımızın bhcg si 93 çıkmış başka bi topikte gordum. 3 4 haftalikmis :) merak edenlere :)
İnşallah aklindakinden daha güzel bi gün olur canım sizin için :)Ay maşallah ya , Rabbim tamMıns erdirsin, bakalım biz ne olucaz , 3 şubat ta bat benim , genelde bi on gün önceden göğüs Ağrı'larım başlardı bu ay tık yok , eşer Rabbim bi minnoş koyarsa Rahmi'me eşime sevgililer gününde öyle bi süpriz haxırlıcam ki , o süprizi düşünürken bile az önce gözlerim doldu , ne olur Rabbim dedim sen dilersen olur dedim .. Rabbim ne olur hayırlısı ile ne olur Rabbim ......
Ay senin pihtini yesinler inşallah sagsaglim kucağına da al canımEvet arkadaşlar 93.9 :) 3-4 haftalık. Ama ya 12 Ocak ya 14 Ocak bebeği... aslında 13 günlük falan :))
Maşallah maşallah bak o kadar dert ediyordun eşinin tutumunu Rabbim yüzünü güldürdü . Sat ne zamandı Can'ım seninEvet arkadaşlar 93.9 :) 3-4 haftalık. Ama ya 12 Ocak ya 14 Ocak bebeği... aslında 13 günlük falan :))
Benim de yaklaşık o kadar, allahım lütfen artık lütfen Rabbim lütfenEvet ya@zeynepzumraya cok sevındim. Darısı bize banada 9 gun var bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?