• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-24-07-32-28-1.png
    Screenshot_2016-01-24-07-32-28-1.png
    304,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu arada ben de ovulasyon testine başladım bugün 11. Gün ama çok koyu çıktı hatta ilk t belirdi kafam karıştı pko da olunca bu kadar erken olabilir mi ki yumurtlama

Eklentiler

• IMAG0434.jpg
    IMAG0434.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu arada ben de ovulasyon testine başladım bugün 11. Gün ama çok koyu çıktı hatta ilk t belirdi kafam karıştı pko da olunca bu kadar erken olabilir mi ki yumurtlama
Saolasın cnm darısı sana ins :))
Cnm hiç anlamıyorum ben bu testlerden koyu ise çatlama ya yakindir

yarın adet gunum sımdı sarı akıntım geldı yarın adet olcaksam bu sıvının gelmesı normalmı

yarın adet gunum sımdı sarı akıntım geldı yarın adet olcaksam bu sıvının gelmesı normalmı
Gebelikte de regl öncesi de o akıntı oluyormuş sanırım yarın gununse test yap belki çıkar belli olmaz

Ya nasıl mutlu oldum@zeynepzumra resmen cızgı var canm hemde bu kadar erken oh ya cok sukur şimdi hareketlendı topıc. Hemen ver kanı banada haber ver

Kızlar sabah ovulasyon testi kopkoyu idi suan siliklesti ay pko ne değişik seysin sen inansam mi bilemedim doğrusu

Canim ilk idrarlamı yaptin sabah
Yok canım saat 12 gibi bişey yiyip içmeden bekleyip yaptım kahvaltı bile etmedim akıntı görünce başladım teste normalde 15. Gün başlamayı dusunuyodum pko var geç yumurtlama olur diye

Canım bende lh kullanıyordum Çift çizgi net belirgin mutlaka çalışmalara başlayın

Canım bende lh kullanıyordum Çift çizgi net belirgin mutlaka çalışmalara başlayın
Benim sorunum da pko ve lh zaten yüksek ya emin olamıyorum doğru sonucu aldım mi geçen ay da kullandım bikac kez koyulasip siliklesti test ama bu kadar belirgin koyulasmamisti üstelik ilk t çıktı hemen

İnşallah canım hiç tahlillerini yaptirdin mi bazen küçücük bi hormon degsiikligi de engel olabiliyor belki küçük bi takviye ihtiyacın vardır ayrıca filim asit kullanmaya başla istersen
Canım şöyle anlatayım toplam 6 aydır deniyoruz 5 aydır olmuyor . Tüm testler yapıldı hormonlarımda hiç bit sıkıntı yok
İlk ay normal denedik
2nci ay lh kitleriyle denedik
3 ay benim doktora ısrarımla klomen kullandım 2 yumurtam oldu bitanesi çatlamadı ve kist oldu 52mm çok üzüldüm
4 ay kist kendini yeni attı
Bu ay adetin 9.günü yumurta takibine gittim 12 mm yumurtam vardı 13.günü gittiğimde 24mm ulaşmış ve çatlamıştı
Doktorum daha yeni evlisin normal olur diyor

Folik asit kullanıyorum
Yumurtam çatladıktan 6-7 gün sonra sağ kasıgımda agrı oldu baya 2 gün öyle agrıdı

29 ağustosta adet olmazsam idrarda bakıcam kızlar inşallah olur

Benim sorunum da pko ve lh zaten yüksek ya emin olamıyorum doğru sonucu aldım mi geçen ay da kullandım bikac kez koyulasip siliklesti test ama bu kadar belirgin koyulasmamisti üstelik ilk t çıktı hemen
Tamam süper işte mutlaka bugun yumurtan çatlıyor bu bi kaç günü iyi değerlendirin canım

Tamam süper işte mutlaka bugun yumurtan çatlıyor bu bi kaç günü iyi değerlendirin canım
Dün ve bugün cepte yarına artık iş güç bakalım duruma bağlı :KK48: inşallah bu kez doğrudur testler

Dün ve bugün cepte yarına artık iş güç bakalım duruma bağlı :KK48: inşallah bu kez doğrudur testler
Ooo süper o zaman erkek bebek istiyorsan çatladıgı gün ilişki şartmış
Kız için ise daha önceki içinde duran spermlerde işe yarıyormuş
Ay inşallah hamile kalırız biran evel

Back