- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Cnm daha 5 gun var adete ama 2. Cizgi silik çıktı gayet :)Merhaba adetin kaç gün geçmişti acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm daha 5 gun var adete ama 2. Cizgi silik çıktı gayet :)Merhaba adetin kaç gün geçmişti acaba
Canım foto atsana biz de bakalımCnm daha 5 gun var adete ama 2. Cizgi silik çıktı gayet :)
Canım foto atsana biz de bakalım
Ayol silik bile değil resmen görünüyor inşallah hayırlısıyla gelsin bebis canım çok sevindimmm
Bu arada ben de ovulasyon testine başladım bugün 11. Gün ama çok koyu çıktı hatta ilk t belirdi kafam karıştı pko da olunca bu kadar erken olabilir mi ki yumurtlama
Saolasın cnm darısı sana ins :))Bu arada ben de ovulasyon testine başladım bugün 11. Gün ama çok koyu çıktı hatta ilk t belirdi kafam karıştı pko da olunca bu kadar erken olabilir mi ki yumurtlama
Amin canım inşallah tüm isteyenlere aratmasin RabbimSaolasın cnm darısı sana ins :))
Cnm hiç anlamıyorum ben bu testlerden koyu ise çatlama ya yakindir
Gebelikte de regl öncesi de o akıntı oluyormuş sanırım yarın gununse test yap belki çıkar belli olmazyarın adet gunum sımdı sarı akıntım geldı yarın adet olcaksam bu sıvının gelmesı normalmı
Canim ilk idrarlamı yaptin sabahKızlar sabah ovulasyon testi kopkoyu idi suan siliklesti ay pko ne değişik seysin sen inansam mi bilemedim doğrusu
Yok canım saat 12 gibi bişey yiyip içmeden bekleyip yaptım kahvaltı bile etmedim akıntı görünce başladım teste normalde 15. Gün başlamayı dusunuyodum pko var geç yumurtlama olur diyeCanim ilk idrarlamı yaptin sabah
Cnm daha 5 gun var adete ama 2. Cizgi silik çıktı gayet :)
Bu arada ben de ovulasyon testine başladım bugün 11. Gün ama çok koyu çıktı hatta ilk t belirdi kafam karıştı pko da olunca bu kadar erken olabilir mi ki yumurtlama
Benim sorunum da pko ve lh zaten yüksek ya emin olamıyorum doğru sonucu aldım mi geçen ay da kullandım bikac kez koyulasip siliklesti test ama bu kadar belirgin koyulasmamisti üstelik ilk t çıktı hemenCanım bende lh kullanıyordum Çift çizgi net belirgin mutlaka çalışmalara başlayın
Canım şöyle anlatayım toplam 6 aydır deniyoruz 5 aydır olmuyor . Tüm testler yapıldı hormonlarımda hiç bit sıkıntı yokİnşallah canım hiç tahlillerini yaptirdin mi bazen küçücük bi hormon degsiikligi de engel olabiliyor belki küçük bi takviye ihtiyacın vardır ayrıca filim asit kullanmaya başla istersen
Tamam süper işte mutlaka bugun yumurtan çatlıyor bu bi kaç günü iyi değerlendirin canımBenim sorunum da pko ve lh zaten yüksek ya emin olamıyorum doğru sonucu aldım mi geçen ay da kullandım bikac kez koyulasip siliklesti test ama bu kadar belirgin koyulasmamisti üstelik ilk t çıktı hemen
Dün ve bugün cepte yarına artık iş güç bakalım duruma bağlı inşallah bu kez doğrudur testlerTamam süper işte mutlaka bugun yumurtan çatlıyor bu bi kaç günü iyi değerlendirin canım
Ooo süper o zaman erkek bebek istiyorsan çatladıgı gün ilişki şartmışDün ve bugün cepte yarına artık iş güç bakalım duruma bağlı inşallah bu kez doğrudur testler