• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Noluo b
Kızlar benim bugün belim agriyodu şimdi sol tarafimda sanciya dönüştü üç dört saniyede bir sancı giriyor kasık da diyemem çok aşağıda acaba iltihap falan olabilir mi
nıluyo bize.. Benımde sag kasıgmda iğne batmalarım oluyor aralıklı

Noluo b

nıluyo bize.. Benımde sag kasıgmda iğne batmalarım oluyor aralıklı
Ay canım anlamadim ki birazdan ovulasyon testini tekrarlicam akşamı yapamadım bugün senin guzel ihtimallerin var ben iltihap olmasından korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu geçirdim daha önce ağır şekilde su an öyle bişey yok ama bu iğne gibi giren sancı değişik bişey inşallah bide iltihap olmaz başıma

Hamileleri duydukca kendim olmuş gibi seviniyorum. Burası bebiş için isteğimi artırdı inanın :) Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin. zeynepzumra zeynepzumra hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım...

Ay canım anlamadim ki birazdan ovulasyon testini tekrarlicam akşamı yapamadım bugün senin guzel ihtimallerin var ben iltihap olmasından korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu geçirdim daha önce ağır şekilde su an öyle bişey yok ama bu iğne gibi giren sancı değişik bişey inşallah bide iltihap olmaz başıma
Canım benimde iltihap vardı ilaç kullandım. Benim sadece akıntım fazlaydı ve ilişki sırasında sancım oluyordu ama hapla geçti hamd olsun. Normalde bi ağrı, sancı batma olmadı hiç. Umarım seninde öyle bişey yoktur. Ama varsa bile sıkıntılı bi durum değil Allah'ın izniyle...

canım dun ben hemsıreye sordum bu ıgnelenmlerı bana dedı sık ıdrara cıkıomusun yok dedım yanma varmı yok.. oz aman ya yumurtan catlaıyodur yada döllenme olabılır dedı

canım dun ben hemsıreye sordum bu ıgnelenmlerı bana dedı sık ıdrara cıkıomusun yok dedım yanma varmı yok.. oz aman ya yumurtan catlaıyodur yada döllenme olabılır dedı
benimde idrarda sorun yok iltihabın sarı akıntısı olurmuş o da yok inşallah hemşirenin dediklerinden oluyodur bize :21:

ovulasyon testimi yaptım tekrar artık çok silik çıkıyor yine öyle çıktı üç saati geçti hiçbişey yemedim içmedim şu testler sayesinde kilo da vericem :KK49:
ıyı yumurtlamıssın demek=)az kaldı bende banada 8 gun kaldı ya takıp etmekten yoruldum valla=)

ay ınsallah canım
ay niyeyse ben de seni takip ediyorum canım ya, adet dönemlerimiz yakın ya,
benim normalde bi hafta ya da daha fazla önceden göğüslerde aşırı bi ağrı hassaiyet olurdu, şaşkınım tık yok , hiç mi yumurtlamadım ya da erken yumurtladım da döllendi de mi adet belirtim yok ama karnımda hafif ağrılar var,
bu ay bal tarçın çör. karışımı kullandım bi onbeş gün kadar , belki de erken yumurtlamışımdır ve döllenme olmuştur ha ne dersin???

ıyı yumurtlamıssın demek=)az kaldı bende banada 8 gun kaldı ya takıp etmekten yoruldum valla=)
ben yine de pkodan dolayı emin olamıyorum aynı takibe devam edicem bakalım yumurtlamış mıyım hakaten

ay niyeyse ben de seni takip ediyorum canım ya, adet dönemlerimiz yakın ya,
benim normalde bi hafta ya da daha fazla önceden göğüslerde aşırı bi ağrı hassaiyet olurdu, şaşkınım tık yok , hiç mi yumurtlamadım ya da erken yumurtladım da döllendi de mi adet belirtim yok ama karnımda hafif ağrılar var,
bu ay bal tarçın çör. karışımı kullandım bi onbeş gün kadar , belki de erken yumurtlamışımdır ve döllenme olmuştur ha ne dersin???
valla canım benımde göguslerde agrı falan yok bu ara bı belımde agrı basladı hastalık belırtısı olarak bıde kasıklarımda batma var bakalım bı haftaya bellı olcak..hersey olabılır belkıde döllenmıstır bılmıyoruzkı bende buay yumurtlama agrımı hıssetmedım mesela ne zaman test yapcan

sana en buyuk tavsıyem yumurtlamanı doktorla takıp et en saglamı o oluyor
Bu ay onu yapmayı planlıyodum canım ama işe zor gidip geliyorum heryer buz don havalar açarsa birde 21. gün testini de yaptırayım sonrasında özeldi iyi bi doktorla takip yaptırıcam acele edip herşeyi birbirine de karıştırmak istemiyorum işler de yoğunken hava böyle artık nasip öbür aya

Bu ay onu yapmayı planlıyodum canım ama işe zor gidip geliyorum heryer buz don havalar açarsa birde 21. gün testini de yaptırayım sonrasında özeldi iyi bi doktorla takip yaptırıcam acele edip herşeyi birbirine de karıştırmak istemiyorum işler de yoğunken hava böyle artık nasip öbür aya
öyle canım nasıp acele etme cok ama progestrona baktırmaya calıs ya ben regl olucam gıbı basladı yıne bak ayaklarımda sızı kasık agrısı bel agrısı=((((

Dollenme olmuş olabilir bnm de dollenme olduğu ay kasikta batma ve bel ağrım olmuş tu özellikle oturamiyordum belim ağrı yordu hadi inşallah olmuştur
valla canım benımde göguslerde agrı falan yok bu ara bı belımde agrı basladı hastalık belırtısı olarak bıde kasıklarımda batma var bakalım bı haftaya bellı olcak..hersey olabılır belkıde döllenmıstır bılmıyoruzkı bende buay yumurtlama agrımı hıssetmedım mesela ne zaman test yapcan

öyle canım nasıp acele etme cok ama progestrona baktırmaya calıs ya ben regl olucam gıbı basladı yıne bak ayaklarımda sızı kasık agrısı bel agrısı=((((
bel ağrısı ben de de var ama göğüslerim çok hassaslaşırdı hiç hissetmiyourm öyle bişey, batma vs de yok ben de

Back