• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Canım şöyle anlatayım toplam 6 aydır deniyoruz 5 aydır olmuyor . Tüm testler yapıldı hormonlarımda hiç bit sıkıntı yok
İlk ay normal denedik
2nci ay lh kitleriyle denedik
3 ay benim doktora ısrarımla klomen kullandım 2 yumurtam oldu bitanesi çatlamadı ve kist oldu 52mm çok üzüldüm
4 ay kist kendini yeni attı
Bu ay adetin 9.günü yumurta takibine gittim 12 mm yumurtam vardı 13.günü gittiğimde 24mm ulaşmış ve çatlamıştı
Doktorum daha yeni evlisin normal olur diyor

Folik asit kullanıyorum
Yumurtam çatladıktan 6-7 gün sonra sağ kasıgımda agrı oldu baya 2 gün öyle agrıdı

29 ağustosta adet olmazsam idrarda bakıcam kızlar inşallah olur
Demekki normalken klomen iyi etki etmiyor canım tuplerde ya da esinde de sıkıntı yoksa inşallah gelir artık müjdeli haberin bu sene hepimize güzel şeyler olsun topikte ilk aydan hamisler var :KK200::nazar: benim hormonlarim halaya durmuş pko görünümü var usgde ama önemli boyutta kist yok dedi doktor lh 13 geçen ay 9 du çıkmış ona da üzüldüm başka problemim yok suanlik fsh 3.54 ona da iyi dediler hayırlısı inşallah

Ooo süper o zaman erkek bebek istiyorsan çatladıgı gün ilişki şartmış
Kız için ise daha önceki içinde duran spermlerde işe yarıyormuş
Ay inşallah hamile kalırız biran evel
Aslında ben doktora gidip takip etmeyi dusunuyodum bu ay pazar gününe denk geldi teste göre yine karmaşıklık olur da bi koyu daha çıkarsa gidip takip ettiricem yumurtlama var mi merak ediyorum progesteron testimi de yaptiricam 21. Gün o da cevap verir bu konuya

Ooo süper o zaman erkek bebek istiyorsan çatladıgı gün ilişki şartmış
Kız için ise daha önceki içinde duran spermlerde işe yarıyormuş
Ay inşallah hamile kalırız biran evel
İkisi de olabilir hatta ikiz de olabilir çok güzel olur :)

Aslında ben doktora gidip takip etmeyi dusunuyodum bu ay pazar gününe denk geldi teste göre yine karmaşıklık olur da bi koyu daha çıkarsa gidip takip ettiricem yumurtlama var mi merak ediyorum progesteron testimi de yaptiricam 21. Gün o da cevap verir bu konuya
Fsh ın falan baya düşük
Progestarondafa bişi olacagını düşünömüyorum canım aslında yumurtlama var mı yok mu şöle anlayabilirsin
Ben istanbulda yaşıyorum büyükçekmece devlet hastanesine gidiyorum doktorlar özel doktor gibi maşallah çok ilgileniyorlar
Herhangi devlet hastanesinde de takip yaptırabilirsin
Doktora ben merak ediyorum çatlıyor mu falan diye gidebilirsin tabi belki hergün çagırıyor çalışmıyorsan senin için de uygun olur ben şuan çalışmıyorum çünkü heran bebek olur diye

Fsh ın falan baya düşük
Progestarondafa bişi olacagını düşünömüyorum canım aslında yumurtlama var mı yok mu şöle anlayabilirsin
Ben istanbulda yaşıyorum büyükçekmece devlet hastanesine gidiyorum doktorlar özel doktor gibi maşallah çok ilgileniyorlar
Herhangi devlet hastanesinde de takip yaptırabilirsin
Doktora ben merak ediyorum çatlıyor mu falan diye gidebilirsin tabi belki hergün çagırıyor çalışmıyorsan senin için de uygun olur ben şuan çalışmıyorum çünkü heran bebek olur diye
Malesef hergün gitmem sıkıntı olabilir memurum ama zaten tahliller için falan sürekli izin alıyorum zor olabilir özelde düşünmüştüm belki mesai sonrası olur daha rahat olur gitmem ilgi diye devlette doktorlardan memnun kalmadım araştırmada bi profesör buldum ondan memnunum epey bi taramadan geçiriyor beni sağolsun fsh düşük derken canım 5 in altında olması iyi dediler geçen ay da 4.54 dü lh çıkmış o düşmüş bu ay

Malesef hergün gitmem sıkıntı olabilir memurum ama zaten tahliller için falan sürekli izin alıyorum zor olabilir özelde düşünmüştüm belki mesai sonrası olur daha rahat olur gitmem ilgi diye devlette doktorlardan memnun kalmadım araştırmada bi profesör buldum ondan memnunum epey bi taramadan geçiriyor beni sağolsun fsh düşük derken canım 5 in altında olması iyi dediler geçen ay da 4.54 dü lh çıkmış o düşmüş bu ay
Canım o zaman özelde göster aynı şey sonuçta
Nerde o prof ?

Canım o zaman özelde göster aynı şey sonuçta
Nerde o prof ?
Üniversite hastahanesinde sakaryadayim canım ben tahliller özelde çok tutar diye şimdilik gitmedim onlar için tüm taramami yaptirirsam belki özelde devam ederim tedaviye izin konusu sıkıntı olmasın diye sırf biliyosundur bu tedavi kontrol yoğun zaman istiyor

Canım şöyle anlatayım toplam 6 aydır deniyoruz 5 aydır olmuyor . Tüm testler yapıldı hormonlarımda hiç bit sıkıntı yok
İlk ay normal denedik
2nci ay lh kitleriyle denedik
3 ay benim doktora ısrarımla klomen kullandım 2 yumurtam oldu bitanesi çatlamadı ve kist oldu 52mm çok üzüldüm
4 ay kist kendini yeni attı
Bu ay adetin 9.günü yumurta takibine gittim 12 mm yumurtam vardı 13.günü gittiğimde 24mm ulaşmış ve çatlamıştı
Doktorum daha yeni evlisin normal olur diyor

Folik asit kullanıyorum
Yumurtam çatladıktan 6-7 gün sonra sağ kasıgımda agrı oldu baya 2 gün öyle agrıdı

29 ağustosta adet olmazsam idrarda bakıcam kızlar inşallah olur

merhaba ece323 ece323 , benim de 4 ay once bir yumurtam catlamayıp kiste donüşmüştü biraz gecikmeli adet olmuştum , sonraki 3 aydır 15- 16. günlerde kan geliyor , ilk ay doktora sordugumda kisti yeni atılmıştır dedi ,
acaba ara kanamamın sebebi kistin halen orda durması mıdır?

sen kistin 3 ay sonra düştügünü nasıl öğrendin ?

kızlar gunaydın bende sabah gıttım hastaneye kan verdım progesterona bakılcak ıste ınsallah sıkıntılı bı durum cıkmaz ama bende 2 gundur ıgrenc bı mıde bulantısı var üşüttüm galıba yıne çalısmaya ara vermek ıstemıyorum=)
işallah hastalanmam

kızlar gunaydın bende sabah gıttım hastaneye kan verdım progesterona bakılcak ıste ınsallah sıkıntılı bı durum cıkmaz ama bende 2 gundur ıgrenc bı mıde bulantısı var üşüttüm galıba yıne çalısmaya ara vermek ıstemıyorum=)
işallah hastalanmam
Geçmiş olsun canım hadi inşallah progesteron yüksek çıkar haber bekliyoruz ;)

ögleden sonra göstercem doktora bakım..bıde regl olursaö dıger testlerımıde ıstıcem
Tüm taramalari olmak gerçekten çok iyi ama progesteronun da güzel yüksek gebelik durumu olabilir mi acaba bi sürpriz

ya öle bişe varmı alakası varmı gebelıkle bılmıyoumkı
Onu bilmiyorum canım ama kaliteli yumurtladigini gösteriyor 10 üzeri olması çok iyi denir neden olmasın ki yumurtlama günü de degerlendirilmisse inşallah olmuştur

Onu bilmiyorum canım ama kaliteli yumurtladigini gösteriyor 10 üzeri olması çok iyi denir neden olmasın ki yumurtlama günü de degerlendirilmisse inşallah olmuştur
degerlendırdım canım ben bu ay bı boş bı dolu denıyorum bakım inş guzel sonucu alırım bende daha cok var bat 4 şubat=(

Back