Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım erken yapmıssın en erken 12.gunde cıkıyormusKızlar yumurtlama çatlamasından 11 gün bugun test yaptım tabi ki negatif çıktı hemde ilk idrar değildi ama ben merağımı giderdim
Baktırıcam canım merakla onu bekliyorum inşallah o düzgün çıkaröyle canım nasıp acele etme cok ama progestrona baktırmaya calıs ya ben regl olucam gıbı basladı yıne bak ayaklarımda sızı kasık agrısı bel agrısı=((((
Aynen ama işte deniyim dedimcanım erken yapmıssın en erken 12.gunde cıkıyormus
canım sabahları ateşini ölçsene bakalım nasıl seyredecekya benım akıntımda var bugun regl oldum sandım tuvalete gıttım bıse yok
valla canım ben sabah yatakten cıkı ıse gelınce anca ayılıyorum mumkun degıl unuturum=)zaten bıde onla ugrasmım ya pazar gunu testımı yaparım bakalım hayırlısı olsun hakkımdacanım sabahları ateşini ölçsene bakalım nasıl seyredecek
aslında en güzeli hiç kasmaya gerek yok pazar günü güzel haberler gelirse de oh mis gibi olur işte :)valla canım ben sabah yatakten cıkı ıse gelınce anca ayılıyorum mumkun degıl unuturum=)zaten bıde onla ugrasmım ya pazar gunu testımı yaparım bakalım hayırlısı olsun hakkımda
aynen öle ya ıns cnm inşaslında en güzeli hiç kasmaya gerek yok pazar günü güzel haberler gelirse de oh mis gibi olur işte :)
Canım sen de kasık agrısı var mı ?valla canım ben sabah yatakten cıkı ıse gelınce anca ayılıyorum mumkun degıl unuturum=)zaten bıde onla ugrasmım ya pazar gunu testımı yaparım bakalım hayırlısı olsun hakkımda
Ben 2 gündür sabahları ölçüyorum ateşi git gide artması gerekiyor sanırımcanım sabahları ateşini ölçsene bakalım nasıl seyredecek
bugun yokda dun cok fazlaydı bende canım senın bat ne zmandıCanım sen de kasık agrısı var mı ?
Adet olcakmışım gibi kasıklarım agrıyor dün akşamdan beri ?
sabah yataktan çıkmadan aynı saatte mi ölçüyosun canım ?Ben 2 gündür sabahları ölçüyorum ateşi git gide artması gerekiyor sanırım
Pazartesi 36,3
Salı 36,5
Ama akşamları çok yüksek oluyor
Benim sat 03 ocakbugun yokda dun cok fazlaydı bende canım senın bat ne zmandı
Evet canım yataktan çıkmadan hep aynı saatte ölçüyorum. Bakalım adet olana kadar ölçücem belkide adet olmamsabah yataktan çıkmadan aynı saatte mi ölçüyosun canım ?
Olma inşallah canım :)Evet canım yataktan çıkmadan hep aynı saatte ölçüyorum. Bakalım adet olana kadar ölçücem belkide adet olmam
Benim bu aydan da pek ümidim yok yaza kadar çok da takılmadan beklicem doktor arayışında geciricem yani özelde her an gidebilecegim güvenilir birini bulmam lazımSaol canım benim inşallah hamile kalcaz hepimiz ya
Ümidini kaybetme canımBenim bu aydan da pek ümidim yok yaza kadar çok da takılmadan beklicem doktor arayışında geciricem yani özelde her an gidebilecegim güvenilir birini bulmam lazım
Bu ay ada çayı ve hayıt hapı içiyorum bakalım umidim değil de pko falan da tedVi olması gerekiyor doktor takibinde olmak gerekiyor ondan dedim canım olursa ne ala bana :)Ümidini kaybetme canım
İnternetten araştırdın mı ? Bitkisel bi çözüm yafa kürü olabilir ?