• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

ya benım akıntımda var bugun regl oldum sandım tuvalete gıttım bıse yok

Kızlar yumurtlama çatlamasından 11 gün bugun test yaptım tabi ki negatif çıktı hemde ilk idrar değildi ama ben merağımı giderdim

öyle canım nasıp acele etme cok ama progestrona baktırmaya calıs ya ben regl olucam gıbı basladı yıne bak ayaklarımda sızı kasık agrısı bel agrısı=((((
Baktırıcam canım merakla onu bekliyorum inşallah o düzgün çıkar :(

canım sabahları ateşini ölçsene bakalım nasıl seyredecek
valla canım ben sabah yatakten cıkı ıse gelınce anca ayılıyorum mumkun degıl unuturum=)zaten bıde onla ugrasmım ya pazar gunu testımı yaparım bakalım hayırlısı olsun hakkımda

valla canım ben sabah yatakten cıkı ıse gelınce anca ayılıyorum mumkun degıl unuturum=)zaten bıde onla ugrasmım ya pazar gunu testımı yaparım bakalım hayırlısı olsun hakkımda
aslında en güzeli hiç kasmaya gerek yok pazar günü güzel haberler gelirse de oh mis gibi olur işte :)

Canım sen de kasık agrısı var mı ?
Adet olcakmışım gibi kasıklarım agrıyor dün akşamdan beri ?

canım sabahları ateşini ölçsene bakalım nasıl seyredecek
Ben 2 gündür sabahları ölçüyorum ateşi git gide artması gerekiyor sanırım
Pazartesi 36,3
Salı 36,5
Ama akşamları çok yüksek oluyor

Ben 2 gündür sabahları ölçüyorum ateşi git gide artması gerekiyor sanırım
Pazartesi 36,3
Salı 36,5
Ama akşamları çok yüksek oluyor
sabah yataktan çıkmadan aynı saatte mi ölçüyosun canım ?

:KK9:Saol canım benim inşallah hamile kalcaz hepimiz ya

:KK9:Saol canım benim inşallah hamile kalcaz hepimiz ya
Benim bu aydan da pek ümidim yok yaza kadar çok da takılmadan beklicem doktor arayışında geciricem yani özelde her an gidebilecegim güvenilir birini bulmam lazım

Benim bu aydan da pek ümidim yok yaza kadar çok da takılmadan beklicem doktor arayışında geciricem yani özelde her an gidebilecegim güvenilir birini bulmam lazım
Ümidini kaybetme canım
İnternetten araştırdın mı ? Bitkisel bi çözüm yafa kürü olabilir ?

Ümidini kaybetme canım
İnternetten araştırdın mı ? Bitkisel bi çözüm yafa kürü olabilir ?
Bu ay ada çayı ve hayıt hapı içiyorum bakalım umidim değil de pko falan da tedVi olması gerekiyor doktor takibinde olmak gerekiyor ondan dedim canım olursa ne ala bana :)

Back