2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

gunaydın arkadaslar bende gecen ay yırmı besınde olmustum hala adet olmadım benımde karnımda hafıf sızı gıbı bır agrı var belımın sag tarfı agrıor normlde adet donemınde bomba gıbı olurdum yanı cok sıserdı karnım ama br haftadır bol su ıcıyourm acaba onunmu etkısı vr bılemedım gunduz ve gece herlde toplamda 10 kere tuvalete gıdıyorum

Bnm de bi düsugum var cnm ocakta düştü aynı gidiyoruz seninle de haa tahlil falan yaptirdin mi
Ne tahlili canım? Benimde temmuzda düşmüştü yerleşmemiş dediler. Şimdi de adetim 12 gün geçti şüpheyle kan tahlili yaptırdım negatif çıktı meğet kisden dolayı gecikmiş

Günaydın pihtilasma falan diyorlar ya onu merak ettim hayırlı vakitte gelsin inşallah
Ne tahlili canım? Benimde temmuzda düşmüştü yerleşmemiş dediler. Şimdi de adetim 12 gün geçti şüpheyle kan tahlili yaptırdım negatif çıktı meğet kisden dolayı gecikmiş

gunaydın canım 30 gunde bır oluyorsan daha 2 gunun var bı kan versen cıkar sonuc

Ya kızlar ben ilk 3-4 gün lekeleme şeklinde adet oluyorum çok az yani, sonra yoğun şekilde 3 gün sürüyor doktorara sormuştum lekelemeyi adet başlangıcı olarak alacaksın dedi ben bilmiyordum yumurtlama günlerini hep yanlış mı hesapladım o zaman off

valla canım çok zor bu gunlerı hesaplamak bende hep yanlıs hesaplıodum en guzelı doktordan takıp ettırmek

valla canım çok zor bu gunlerı hesaplamak bende hep yanlıs hesaplıodum en guzelı doktordan takıp ettırmek
Çok stresliyim canım bu aralar adet belirtileri herhalde hergün eşime laf sokmaya başladım elimde değil sonradan çok üzülüp ağlıyorum her ay beklemek zor öbür aya ovulasyon testi alıyım bari hesaplayamıyorum ben

çok zor canım beklemek bılmezmıyım hepımız ayn ıdurumdayız.. sana tavsıyem gıdebılıyosan dfoktora gıt cunku ben ovu testıyle denedım doktorada gıttım yumurtan catlamıs dedıgınde ovu testım hatalı sonuc verdı

Tamam canım öyle yapıyım

Bugün ovulasyon testlerime başladım tekrar bi ay daha denemek istiyorum

gecen ayın 25 ınde adet olmustum ve yarın ayın yırmı besı adet programlarına gore bugun olmam lazım ama hıc belırtım yok ne sıskınlık ne sıvılce normalde adet olcaım zaman bunlar barız ortaya cıkardı ama hc brı yok heveslenmek ıstemıyrum ama varmıdır acaba bır hamılelık karnım dumduz esım bıle dıyor sıskınlıgın gıttı acaba suyu cok ıcmemdenmı anlamadımkıya ıns hamılelık vardır ayrıca normalde adet olmadan cok usuyen ben sımdı hc usumuyrum bırde benım anlamadıgım hamıle olanlar hep demıskı sol tarafımda agrı var benım de sag tarafımda ara ara gıren adet agrııs gıbı olmayan kramlar varhafıfde bel agrısı vr

Benim dün solumda bir bıçak saplandı gibi bir his oldu...

Çok sukurrrrrr bin sukurrrrrr 2. Çizgiyi gördüm :)
Canım hamile misin ? Ay çok sevindim gözümüz aydın hamisler gelmeye başlıyor tekrar hayırlı evlat olsun inşallah bide kanda ver bakalım nasıl olacak

hamıle arkadaslar kramp dedıgınız sey nedır byle ara ara gıren agrımı bırde herkes sol tarafım agrıyor dıyor benım sag tarafımda ara ara gıren agrı var

Merhaba arkadaslar bende 6 aylık evliyim evlendiğimiz günden beri bebek istiyoruz.
İlk ay adetim 5 gün gecikti çok ümitlendim ama foss çıktı.
Buay bi sitede okumuştum süt buharı yapıp üzerinde oturuyorsun yapmayı düşünmüyordum . Anneannem aradı bi kaç gün sonra o da süt buharından bahsetti bende buay yaptım . Adetim biter bitmez adaçayı yağını bir pamuğa koyup kiloduma koydum . Tüplerde bir iltahap bi kapalılık varsa onu açıyormuş. Ertesi gün kahve renkli bir akıntım geldi aonra ertesi günde adaçayı yine kiloduma koydum yine ertesi gün sarı bir akıntı geldi . Yumurtlama günümden 2 gün önce başlayıp hergün sütü kaynatıp buharına oturdum. 15 ocaktayumurtam 24 mm ulaşmış ve çatlamıştı doktorum ultrasonda gösterdi. Şimdi beklemedeyim bu ay çok ümitliyim inşallah hamiş kalırım. Adetlerim çok düzenli oluyor asla 1 saat bile şaşmıyor. O yüzden 7 gün sonra adet olmazsam hamileyim inşallah

Biraz sağ kasığımda kasılmalar var ama

İnşallah canım hiç tahlillerini yaptirdin mi bazen küçücük bi hormon degsiikligi de engel olabiliyor belki küçük bi takviye ihtiyacın vardır ayrıca filim asit kullanmaya başla istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…