- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
demekki bi vakti zamanı var çok stres yapma canım olacak inşallahagustos ayında çekildim canım. açık çok şükür prob yok onda da .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demekki bi vakti zamanı var çok stres yapma canım olacak inşallahagustos ayında çekildim canım. açık çok şükür prob yok onda da .
inşallah. en kısa zamanda.o zaman inşallah küçük bi tedavi dokunuş güzel haberler getirir canım hadi bakalım bekleyelim bu ay da hep birlikte
valla ısın tuhafı streslıde degılım :) ne bilim zamanı var herhalde. o zaman yakındır ınsallah.demekki bi vakti zamanı var çok stres yapma canım olacak inşallah
senin yumoşlar şemsiyeyi kapatsın artıkvalla ısın tuhafı streslıde degılım :) ne bilim zamanı var herhalde. o zaman yakındır ınsallah.
aynen tam benımkını anlatıyor. o yuzden gorunce hemen profıl yaptımsenin yumoşlar şemsiyeyi kapatsın artık
Son adet tarihin ne canım seni de ilk sayfaya ekliyim :)
Merhaba canım inşallah bu topikte hamisler dolsunArkadaslar merhaba. Bende 2yıl 4aylık evliyim. Hep istedik. Şimdi tedavideyim korunuyoruz bu ay. 2016 hepimize dolu göbüş bol bebiş getirir İNŞALLAH
Küçük küçük kistler görünüyor çok önemli değil dedi. Üç tane hap bide fitil verdi. Bu hormonlarınıda düzene koyar düşükden sonra hafif bi düzensizlik olmuş dedi. İlaçlar bitsin tekrar adetinin kanaması azalınca gel dedi hatta hapın birinde günler yazıyor 21 gün toplam bunun ne olduğunu söylemedi. Bende çok anlamadım açıkçasıgeçmiş olsun canım benim de yumurtalıklarda pko görünümü var ama doktor önemli boyutta kist yok dedi senin nasıl kistler nasıl bir tedavi başladı ?
Küçük küçük kistler görünüyor çok önemli değil dedi. Üç tane hap bide fitil verdi. Bu hormonlarınıda düzene koyar düşükden sonra hafif bi düzensizlik olmuş dedi. İlaçlar bitsin tekrar adetinin kanaması azalınca gel dedi hatta hapın birinde günler yazıyor 21 gün toplam bunun ne olduğunu söylemedi. Bende çok anlamadım açıkçası
Gynellehapın adı ne kı
Gynelle
Bende okudum canım da Doğum kontrol hapı zaten heraldeanladım cnm hıc duymamıstım daha once ama bu hapta prospektusunde hapın kullanım zamanlarında hamıle kalmayın dıyo
Bende okudum canım da Doğum kontrol hapı zaten heralde
İnşaAllah hayırlısı canımda prospektüsünde gebeliği engellemede, adet düzensizliğinde, pko tedavisinde kullanılır yazıyor.. İnşaAllah hakkımızda hayırlısı olsun canım. Sen ne kadarlık evlisin?dogum kontrol hapı olsa gebelıkten korunun demez kı sen yıne de bıtene kadar dıkkat et canım bnm sonrasında ınsallah hayırlısı ıle gelsın bebısın :)
İnşaAllah hayırlısı canımda prospektüsünde gebeliği engellemede, adet düzensizliğinde, pko tedavisinde kullanılır yazıyor.. İnşaAllah hakkımızda hayırlısı olsun canım. Sen ne kadarlık evlisin?
Benimde şubatta bir sene olacak inş canım. Bi düşük yaşadım çok erken bitti... Şimdi hayırlısıyla bebiş bekliyoruz inş tedavi hayırlı olur bizim için...Nisanda br yıl olacak insallaj tatlım sen
Benimde şubatta bir sene olacak inş canım. Bi düşük yaşadım çok erken bitti... Şimdi hayırlısıyla bebiş bekliyoruz inş tedavi hayırlı olur bizim için...
Senin öyle bişey olmadı inşaAllah?