Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten baska bıse söleseydıler sasardım bo doktorların hepsı pıslık canım bende 9 haftalık kaybettım bebegımı ılk cocuk olabılr dedı patolojıde temız cıktı falan bu kadar... ben pıhtılasma testı yaptrdım bıde ne baktım meger bende kan pıhtılasması varmıs bence sende yaptır
Bak ya ıcımde dogmuş ne tedavısı canım?buralardayım :) tam gunde valla andınız benı. adet oldum bugun.
yarın ılac tedavıme baslıyoruz
canım yaptır ne kaybedersın kan verıosun sadece unıversıte hastanesı uscretsoz yapıor ama ılk dusukte yapmıyo 2 kere dusun yasadım dıceksnO bnmde kafamı karıştırıyor yaa nerde yaptirdin yaptirsammi kararsız kaldım
canım yaptır ne kaybedersın kan verıosun sadece unıversıte hastanesı uscretsoz yapıor ama ılk dusukte yapmıyo 2 kere dusun yasadım dıceksn
bılmıyorum cnm arastırmadımBakalim canım şubatta yaptırır im devlet hastanesi yapiyormu
evet canım nerelerdeydin valla ben de merak etmiştim hoşgeldin ne tedavisi başlıyosun ?buralardayım :) tam gunde valla andınız benı. adet oldum bugun.
yarın ılac tedavıme baslıyoruz
bılmıyorum cnm arastırmadım
temmuzda canım.. ilaç kullanıyorum ecoprın hamılelıktete ıgne vercekIlac kullaniyormusun peki suan sen ne zmaan düşük yaptın peki canim
klomen ıste.. yarından ıtıbaren baslıcakmısım.. sabah aksamBak ya ıcımde dogmuş ne tedavısı canım?
basla bakım belkı ıgnede verırklomen ıste.. yarından ıtıbaren baslıcakmısım.. sabah aksam
evet canım nerelerdeydin valla ben de merak etmiştim hoşgeldin ne tedavisi başlıyosun ?
bılmıyorum. haftaya ctesı kontrole cagırdı. bakıcak herhalde duruma göre. ılk kez kullanıcam. ınsallah vesile olur.basla bakım belkı ıgnede verır
pekı hormonlarına baktırdnmı dah aöncebılmıyorum. haftaya ctesı kontrole cagırdı. bakıcak herhalde duruma göre. ılk kez kullanıcam. ınsallah vesile olur.
hsg çekildi mi canım tüpler açık mı diye de bakılıyor ya2 ay yumurta takıbı yaptık. yumurtalamamda sorun yok. ama yıne olmadı canım gebelık. bu ay klomene baslıyorum. 1 sene olcak, gecen sene subat adetı sonrası korunmayı bırakmıstık. sorunumuzda yok bakalım zamanı var galıba. elımızden gelenı yapıyoruz.
baktırdım canım. yapılması gereken her seyı yaptırdık. hormon-sperm-rahim filmi. yumurta takibi. hepsi yerli yerinde. olması gerektıgı gıbı :) ama işte sonuç yok.pekı hormonlarına baktırdnmı dah aönce
o zaman inşallah küçük bi tedavi dokunuş güzel haberler getirir canım hadi bakalım bekleyelim bu ay da hep birliktebaktırdım canım. yapılması gereken her seyı yaptırdık. hormon-sperm-rahim filmi. yumurta takibi. hepsi yerli yerinde. olması gerektıgı gıbı :) ama işte sonuç yok.
agustos ayında çekildim canım. açık çok şükür prob yok onda da .hsg çekildi mi canım tüpler açık mı diye de bakılıyor ya