2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

evet ya öleymıs farkında degıldım ama doktor dedı tam gununde gelmıssın=))ya ıns ıyıdır sonuc yoksa progestana baslıcak o ılac bende cok fazla yan etkı yapıyor aptal gıbı gezıyorım
Hiç yapıldı mi daha önce kaç çıktı canım benim hep regl zamanı yapıldı hep 0.3 0.590 falan çıktı

Merhaba canım yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir yani ortalama bugünlerde yumurtlama gununmus bu tarihlere yakın deneme olduysa neden olmasın tek seferde olmaz deme herşey normalse nasipse olur inşallah

insallah canim ne diyim, kismet biraz bu isler, biraz da sans. telefonumda Period Tracker diye bir uygulama var, adet tarihlerimi kayit ediyorum oraya, o da yumurtlama gunumu ve dogurganlik gunlerimi hesapliyor, yumurtlama gunumu 17'si olarak vermisti tarih olarak, biz de 16sinda denedik, sans bakalim bize guler yuzunu gosterecek mi :) suan zaman zaman kasiklarimin agrimasi disinda herhangi bir baska belirti yok. zaten hamilelik belirtileri bence cok goreceli ve kisiden kisiye gore de degisiyor. benim gorumcemin yakin zamanda bebegi oldu, adeti 14 gun gecikmisti de sonrasinda test yaptirdi, hamile oldugunu ogrendi. ve oncesinde normal adet belirtileri disinda hicbi belirti olmadigini soyledi, hatta hamile olmasina cok sasirmisti. benim de adetlerim inanilmaz duzenlidir, maksimum 2 gun geciktigini gormusumdur, bakalim eger 4-5 gun gecikirse umutlanirim, ama suan bana ilk seferde hamile kalmak cok uzak bir ihtimal olarak gorundugunden, eger adet olursam sasirmicam.

Canım yumurtlamani akıntı veya ovulasyon testleriyle de takip edebilirsin daha kolay yakalarsin gününü gebelik belirtisi daha çok adet gecikince basliyo bazıları yumurtlamadan bi hafta on gün sonra veya tam adet tarihinde yerleşme kanaması denen şeyi yaşıyor sabırla bekle inşallah olmuştur benim arkadaşımın tek seferde oldu öyle düşünme :)

Regl zamanı düşüyor zaten yumurtlama sonrası adete kadar yükseliyor ona hiç bakılmadi canım
anladım canım sende baktır bakım bende baktırcam bıde hormon ıstıcem doktordan adetlyken verılenlerıde vercem

Insallah canim, cok sagol ilgin icin. Simdilik bekliyorum adet gunumu, gecikirse ona gore test yapip sonucu bildiririm size de :)

Insallah canim, cok sagol ilgin icin. Simdilik bekliyorum adet gunumu, gecikirse ona gore test yapip sonucu bildiririm size de :)
Son adet tarihin ne canım seni de ilk sayfaya ekliyim :)

Slm arkadaşlar bende Mart gibi bebis çalışmalarına baslicam günler hemen geçsin diye bekliyorum

bu sabah ada çayımı içiyorum akşamları hayıt hapı ve folik asit bu ay umutluyum yumurtlama konusunda

benim de geciktiği için bayağı bi değişik oldu ağır geçti canım tahlillerimi toparlayıp göstericem doktora
Bende gittim kontrole yumurtalıklarda kis varmış tedaviye başladı hayırlısı bakalım. Rabbim hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin inşaAllah.

Bende gittim kontrole yumurtalıklarda kis varmış tedaviye başladı hayırlısı bakalım. Rabbim hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin inşaAllah.
geçmiş olsun canım benim de yumurtalıklarda pko görünümü var ama doktor önemli boyutta kist yok dedi senin nasıl kistler nasıl bir tedavi başladı ?

Ilk dusukte olabiliyor dediler patoloji sonucum da temiz çıktı canın
zaten baska bıse söleseydıler sasardım bo doktorların hepsı pıslık canım bende 9 haftalık kaybettım bebegımı ılk cocuk olabılr dedı patolojıde temız cıktı falan bu kadar... ben pıhtılasma testı yaptrdım bıde ne baktım meger bende kan pıhtılasması varmıs bence sende yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…