2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

valla kızlar nasıl oldu bende anlamadım testı yaptım cıft koyuyu görmedım ama eve gıdınce dun baktım koyulasmıs ama gec koyulastı..dun gıttım doktor sıvıyı gördu catlamıs dedı dun bırlıktelık oldu ınsallah ıse yaramıştır.ben gecen ay yaptım cıft cızgıyı gördum o gunlerı degerlendırdım gecen ay 15.gundu bu ay doktora göre 17.gün benımde kafam karıstı en ıyıısı bunlara hıc takmadan bı gun durup bı gun yapmak bence kesın sonucu o zaman alıcaz

hadi inşallah bu defa gelsin güzel sonuçlar

İnşallah canım hepimiz başa sardık galiba
Öyle oldu galiba canım...
Benim bu sefer geç geldiği için mi bilmiyorum çok tuhaf geldi düşük mü oldu adet mi diye düşündüm yani kontrole gidicem bakalım inşaAllah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

benim de geciktiği için bayağı bi değişik oldu ağır geçti canım tahlillerimi toparlayıp göstericem doktora

elmol sen progesterona baktrdınmı hıc
21. güne baktırmadım canım regl günü 0,3 çıktı 21. gün testine de güvenli sonuç vermez çünkü yumurtlama belli değil geç olabilir o yüzden yumurta takibi yapıp da kontrol edilse iyi olur diye düşünüyorum ama 21. gün yaptırıcam ama sen yaptırdın mı ?

canım ben dun gıttım doktora yumurtam catlamıs o nedenle p.ertesi gunude 21.gun oluyor o gun baktırcam bende ılk defa baktırıom

canım ben dun gıttım doktora yumurtam catlamıs o nedenle p.ertesi gunude 21.gun oluyor o gun baktırcam bende ılk defa baktırıom
canım beşin üzeri iyi 10 üzeri de çok iyi deniliyor hadi bakalım senin kaç çıkacak ben de yirmi birinci gün 5 şubata denk geliyor o zaman yaptırıcam canım

canım beşin üzeri iyi 10 üzeri de çok iyi deniliyor hadi bakalım senin kaç çıkacak ben de yirmi birinci gün 5 şubata denk geliyor o zaman yaptırıcam canım
bence ondan 4-5 ghun önce sende gıt baktır yumurtlarına.. valla bende merak edıyorum kaç cıkıcak bakım

bence ondan 4-5 ghun önce sende gıt baktır yumurtlarına.. valla bende merak edıyorum kaç cıkıcak bakım
aslında özelde doktora gitsem yumurtlama düşündüğüm zamanlarda kontrol ettirip yaptırsam tahlili daha doğru aslında haklısın öyle yapayım ben de

Merhaba herkese, 1 bucuk yildir evliyim, daha yeni cocuk dusunmeye basladik, bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.. henuz hicbir test yaptirmadik, su ana kadar da sadece 1 deneme yaptik o da en son adetimden birkac gun sonra, yumurtlama gunume yakin bi tarihteydi. esim cok sık seyahate gittigi icin suan her istedigimizde deneyemiyoruz. biliyorum ilk seferde olmasi cok zor ama, umut iste. adet gunume 13 gun var an itibariyle. ben hicbirsey olmayacagini dusunuyorum, yani adet olucam bence, ama su gunlerde kasiklarim, sirtim cok agriyor, bunlar belirti olabilir mi? hic bunlari yasayan var mi aranizda? yakin arkadasim ilk seferde hamile kaldi, gogusleri cok agrimis, ondan suphelenmis ve suan 6 haftalik hamile. Allah'im bize de hayirlisini nasip etsin, ne zaman hayirliysa o zaman olsun tabi ama, bizi cok bekletmese de iyi olur :)

aslında özelde doktora gitsem yumurtlama düşündüğüm zamanlarda kontrol ettirip yaptırsam tahlili daha doğru aslında haklısın öyle yapayım ben de
evet canım kesınlıkle bızım kendı basımıza yaptımız testlerın boş oldunu dun anladım ya ben daha yumurtlamadım sanarken meger olmuş..ben bır gun boş bır gun dolu yapıyorum bu ara inş tutar 13 gun falan var reglıme

Merhaba canım yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir yani ortalama bugünlerde yumurtlama gununmus bu tarihlere yakın deneme olduysa neden olmasın tek seferde olmaz deme herşey normalse nasipse olur inşallah

Senin gerçekten yumurtlama gunlerinmis canım ovulasyon sonrası 14 gün sonra regl gelir ya hadi inşallah canım yedi gün içinde de progesterona bakılıyor canım inşallah o da güzel çıkar :)

Senin gerçekten yumurtlama gunlerinmis canım ovulasyon sonrası 14 gün sonra regl gelir ya hadi inşallah canım yedi gün içinde de progesterona bakılıyor canım inşallah o da güzel çıkar :)
AY INS CANIM

Pazartesi tam da günleri progesterona bakılması için inşallah şöyle 15 20 çıkar :)
evet ya öleymıs farkında degıldım ama doktor dedı tam gununde gelmıssın=))ya ıns ıyıdır sonuc yoksa progestana baslıcak o ılac bende cok fazla yan etkı yapıyor aptal gıbı gezıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…