2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

buralardayım :) tam gunde valla andınız benı. adet oldum bugun.
yarın ılac tedavıme baslıyoruz

O bnmde kafamı karıştırıyor yaa nerde yaptirdin yaptirsammi kararsız kaldım

O bnmde kafamı karıştırıyor yaa nerde yaptirdin yaptirsammi kararsız kaldım
canım yaptır ne kaybedersın kan verıosun sadece unıversıte hastanesı uscretsoz yapıor ama ılk dusukte yapmıyo 2 kere dusun yasadım dıceksn

buralardayım :) tam gunde valla andınız benı. adet oldum bugun.
yarın ılac tedavıme baslıyoruz
evet canım nerelerdeydin valla ben de merak etmiştim hoşgeldin ne tedavisi başlıyosun ?

2 ay yumurta takıbı yaptık. yumurtalamamda sorun yok. ama yıne olmadı canım gebelık. bu ay klomene baslıyorum. 1 sene olcak, gecen sene subat adetı sonrası korunmayı bırakmıstık. sorunumuzda yok bakalım zamanı var galıba. elımızden gelenı yapıyoruz.
evet canım nerelerdeydin valla ben de merak etmiştim hoşgeldin ne tedavisi başlıyosun ?

Rabbim ol diyecek ve olacak İnş bebislerimiz.
Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim nasip eder inşallah

hsg çekildi mi canım tüpler açık mı diye de bakılıyor ya

pekı hormonlarına baktırdnmı dah aönce
baktırdım canım. yapılması gereken her seyı yaptırdık. hormon-sperm-rahim filmi. yumurta takibi. hepsi yerli yerinde. olması gerektıgı gıbı :) ama işte sonuç yok.

baktırdım canım. yapılması gereken her seyı yaptırdık. hormon-sperm-rahim filmi. yumurta takibi. hepsi yerli yerinde. olması gerektıgı gıbı :) ama işte sonuç yok.
o zaman inşallah küçük bi tedavi dokunuş güzel haberler getirir canım hadi bakalım bekleyelim bu ay da hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…