• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Evet Canım yüksek 12 civarıydı en son doktora kalsa tek çare tüp bebek ama ilkinde aynı çıkmıştı bitkisel kür kullanmıştım üç ay hamile kalmıştım bu ay olmazsa yine kürlere başlamayı düşünüyorum inşallsh gerek kalmaz çünkü midem kaldırmıyor artık
İnşallah yine ise yarar benim de lhla başım dertte 13 fsh da 3.54

Can'ım senin sat ne zamandı ? Benim 1 ocaktı ama ovu testinde tık yok . Dakikalar sonrani silik çizgimsi bişeyçokıyor , senin ovu testin gösterdi mi çift çizgi
Canım benım sat 4 ocak bende dun cıft cızgıyı görurum sandım dun basladım testı yapmaya ama sılık cıktı dun 15.gundu gecen ay 15.gun görmustum cıft cızgıyı ama beklıyorum bakalım

Canım benım sat 4 ocak bende dun cıft cızgıyı görurum sandım dun basladım testı yapmaya ama sılık cıktı dun 15.gundu gecen ay 15.gun görmustum cıft cızgıyı ama beklıyorum bakalım
ben de 1 ocakta oldum en son ama hep silik ve sonradan çıkan bi çizgi var testlerde,
daha önce yapmamıştım,
merakla bekliyorum ben de,
ben de 3 ya da 4 şubat gibi bekliyorum adetimi, (inş olmaz da), aslında beklenen adet tarihinden 14 gün öncesine gelmedik bende,
yapmaya devam testleri

ben de 1 ocakta oldum en son ama hep silik ve sonradan çıkan bi çizgi var testlerde,
daha önce yapmamıştım,
merakla bekliyorum ben de,
ben de 3 ya da 4 şubat gibi bekliyorum adetimi, (inş olmaz da), aslında beklenen adet tarihinden 14 gün öncesine gelmedik bende,
yapmaya devam testleri
aynen yapmaya devam et canım mutlaka gorucen koyu cızgıyı ben yarın doktorada gıdıcem yumurtlarıma baksın bakım

Kizlar nasılsınız ne yapıyorsunuz durumlar nedir özlettiniz kendinizi
Valla ben de durumlar aynı internetten test sipariş verdim geçen ay erken bırakmıştım ovulasyon testini bu ay tekrar denicem tam net görmek için tüm döngüyü geç yumurtlama da olabiliyormus pkoda bakalım gorcek miyim

Valla ben de durumlar aynı internetten test sipariş verdim geçen ay erken bırakmıştım ovulasyon testini bu ay tekrar denicem tam net görmek için tüm döngüyü geç yumurtlama da olabiliyormus pkoda bakalım gorcek miyim
cnm bendede pko var iki aydır kullandım ovulasyon testi hiç bir zaman tam koyu olan ikinci çizgiyi görmedim ta ki klomen kullanıp çatlatma iğnesi olana kadar ozaman dedim ki demek cift çizgi böyle olması lazımmış inş senin çıkar

cnm bendede pko var iki aydır kullandım ovulasyon testi hiç bir zaman tam koyu olan ikinci çizgiyi görmedim ta ki klomen kullanıp çatlatma iğnesi olana kadar ozaman dedim ki demek cift çizgi böyle olması lazımmış inş senin çıkar
Ateş olcmeyle de takip ediyorum canım bakalım bir ay daha deniyim regl duzenliydi iki seferdir şaştı bekli bu defa düzelir bekliyorum sabırla bu ayı da sen yeni mi oldun canım tedavini nasıl gidiyor ?

Ateş olcmeyle de takip ediyorum canım bakalım bir ay daha deniyim regl duzenliydi iki seferdir şaştı bekli bu defa düzelir bekliyorum sabırla bu ayı da sen yeni mi oldun canım tedavini nasıl gidiyor ?
cnm ben 6 ay progestan kullandım kendiğinden gebelik olusur demişti doktor olmadı maalesef gecen ayda klomene başladım yine olmadı bu ay tekarr devam zaten benim adetler cok düzensiz de değildi gunu gününe tutmazdı ama 35 37 günde bir oluyodum tabi normal kadınlara göre birazcık uzun bu süre :110:

cnm ben 6 ay progestan kullandım kendiğinden gebelik olusur demişti doktor olmadı maalesef gecen ayda klomene başladım yine olmadı bu ay tekarr devam zaten benim adetler cok düzensiz de değildi gunu gününe tutmazdı ama 35 37 günde bir oluyodum tabi normal kadınlara göre birazcık uzun bu süre :110:
Benim de aynı senin gibi uzundu döngü ama olurdum iki seferdir şaştı günler senin de lh mi yüksek benim iki ay önce 9 çıkmıştı bu defa 13 çıktı hormonlarda tek sorunum bu canım :( doktor önemli boyutta kistin yokta demişti şimdi ne baslicaz bakalım bilmiyorum

Benim de aynı senin gibi uzundu döngü ama olurdum iki seferdir şaştı günler senin de lh mi yüksek benim iki ay önce 9 çıkmıştı bu defa 13 çıktı hormonlarda tek sorunum bu canım :KK43: doktor önemli boyutta kistin yokta demişti şimdi ne baslicaz bakalım bilmiyorum[/QU
tam olarak hormonlarımı takip etmiyorum zaten ultrasyonda belli oluyo polikistik yumurtalik yapısı teşhis belli olunca hormon takibi hiç yapmadım ben bide pko da önemli bi boyutta kist olmuyo zararsız kucuk kistcikler oluyo

Benim de aynı senin gibi uzundu döngü ama olurdum iki seferdir şaştı günler senin de lh mi yüksek benim iki ay önce 9 çıkmıştı bu defa 13 çıktı hormonlarda tek sorunum bu canım :KK43: doktor önemli boyutta kistin yokta demişti şimdi ne baslicaz bakalım bilmiyorum
kac aydır tedavidesin ki

kac aydır tedavidesin ki
Ben henüz yeni canım üçüncü ay olacak bu kasımda klomen verdi bi doktor yumurta takibini bir ay sonra baslicaz dedi bu yumurtaları beslicek dedi içime sinmedi tam bi tahlil yapmamıştı sonra doktor değiştirdim tüm taramayi yaptı onları toparlayıp gostericem çıkmayan sonuçlar var

Ben henüz yeni canım üçüncü ay olacak bu kasımda klomen verdi bi doktor yumurta takibini bir ay sonra baslicaz dedi bu yumurtaları beslicek dedi içime sinmedi tam bi tahlil yapmamıştı sonra doktor değiştirdim tüm taramayi yaptı onları toparlayıp gostericem çıkmayan sonuçlar var
Canim sen hangi sehirdesin

aynen yapmaya devam et canım mutlaka gorucen koyu cızgıyı ben yarın doktorada gıdıcem yumurtlarıma baksın bakım
merhaba canım
ovu testinden ve dr dan ne haber?
ben hala çift çizgi göremedim ya:( bat 1 ocaktı, 4 şunatta da beklesem adetimi bugün tam 14 gün kala oluyor , çift mift yoktu gün, yarım saat sonra yenisini yapacam bugünün testi yani

Back