2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

vala canım doktordan yenı geldım bende cıft cızgıyı görmedım hatta az önce yaptım yıne yok ama yanlısmıs megersem doktor ultrasonla baktı ve yumurtan catlamıs dedı bugun mutlaka ılıskı olsun dedı hatta

Allah alla ne garip ya , ovu testi Nasıl yanlış çıkıyor acaba ? Benim de çatlama ya olmuştır ya bugün olacaktır , çok garip ya

Kızlar prolaktin geçen 16 idi bu defa 53 şok oldum yaa bide bu çıktı başıma

Kizlar regli den hemen sonra yumurtalar cok aktif oldugundan daha kolay hamilelik oluyormussss

A
Ateş olcmeyle de takip ediyorum canım bakalım bir ay daha deniyim regl duzenliydi iki seferdir şaştı bekli bu defa düzelir bekliyorum sabırla bu ayı da sen yeni mi oldun canım tedavini nasıl gidiyor ?
Canimmm ates olcmeyle nasil olmuyooor

aaaa nasıl yani ovulasyon testleri yanlış sonuc mu gösteriyooo

ama benim çatlatma iğnesinden sonra cook koyu cıkmıstı yanı hiç o kadar koyu olmamıstı nasıl yanlıs sonuc veriyo hiç anlamadım ama şöyle de bi durum var ki iğneden 17 gun sonra adet oldum bu demek oluyo ki aslında yumurtam çift çizgiyi gördüğüm zaman catlamadı mı yanii sonra daha ovulasyon test yapmadım ama bu ay yapcam

A

Canimmm ates olcmeyle nasil olmuyooor
Sabahları olcuyorum aynı saatte yataktan cikmadan daha uyanır uyanmaz dil altından kaydediyorum bi program var ovulasyonu gösteriyor hem de hamilelikte düşmüyor ateş takip ışte bi nevi ama pkolularda o da garip doğru sonuç vermeye biliyor malesef

Program hangisi birde koltuk altindan olculenle olurmu?

Program hangisi birde koltuk altindan olculenle olurmu?
Fertility friend diye bi uygulama burda zaten ateş ölçme yöntemi diye bi konu var ordan başladım ben de dil altı ideal koltuk altı yaniltiyomus canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…