- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
vala canım doktordan yenı geldım bende cıft cızgıyı görmedım hatta az önce yaptım yıne yok ama yanlısmıs megersem doktor ultrasonla baktı ve yumurtan catlamıs dedı bugun mutlaka ılıskı olsun dedı hattamerhaba canım
ovu testinden ve dr dan ne haber?
ben hala çift çizgi göremedim yabat 1 ocaktı, 4 şunatta da beklesem adetimi bugün tam 14 gün kala oluyor , çift mift yoktu gün, yarım saat sonra yenisini yapacam bugünün testi yani
Allah alla ne garip ya , ovu testi Nasıl yanlış çıkıyor acaba ? Benim de çatlama ya olmuştır ya bugün olacaktır , çok garip yavala canım doktordan yenı geldım bende cıft cızgıyı görmedım hatta az önce yaptım yıne yok ama yanlısmıs megersem doktor ultrasonla baktı ve yumurtan catlamıs dedı bugun mutlaka ılıskı olsun dedı hatta
Canimmm ates olcmeyle nasil olmuyooorAteş olcmeyle de takip ediyorum canım bakalım bir ay daha deniyim regl duzenliydi iki seferdir şaştı bekli bu defa düzelir bekliyorum sabırla bu ayı da sen yeni mi oldun canım tedavini nasıl gidiyor ?
aaaa nasıl yani ovulasyon testleri yanlış sonuc mu gösteriyooovala canım doktordan yenı geldım bende cıft cızgıyı görmedım hatta az önce yaptım yıne yok ama yanlısmıs megersem doktor ultrasonla baktı ve yumurtan catlamıs dedı bugun mutlaka ılıskı olsun dedı hatta
Sabahları olcuyorum aynı saatte yataktan cikmadan daha uyanır uyanmaz dil altından kaydediyorum bi program var ovulasyonu gösteriyor hem de hamilelikte düşmüyor ateş takip ışte bi nevi ama pkolularda o da garip doğru sonuç vermeye biliyor malesefA
Canimmm ates olcmeyle nasil olmuyooor
Program hangisi birde koltuk altindan olculenle olurmu?Sabahları olcuyorum aynı saatte yataktan cikmadan daha uyanır uyanmaz dil altından kaydediyorum bi program var ovulasyonu gösteriyor hem de hamilelikte düşmüyor ateş takip ışte bi nevi ama pkolularda o da garip doğru sonuç vermeye biliyor malesef
Fertility friend diye bi uygulama burda zaten ateş ölçme yöntemi diye bi konu var ordan başladım ben de dil altı ideal koltuk altı yaniltiyomus canımProgram hangisi birde koltuk altindan olculenle olurmu?
Bumu canimFertility friend diye bi uygulama burda zaten ateş ölçme yöntemi diye bi konu var ordan başladım ben de dil altı ideal koltuk altı yaniltiyomus canım
EEvet canım bu kullanımı başta zor ama öğrenince basit geldi bana
Indiriyoum ingilizce galibaEEvet canım bu kullanımı başta zor ama öğrenince basit geldi bana
Evet canım istersen ateş ölçme başlığında ilk sayfada adım adım anlatımı var ordan bak takildigin yer olursaIndiriyoum ingilizce galiba
Arkadaşlar da yardımcı oluyo canım topiktekiUygulama baya zor duruyor bakalim artik :) ilk sayfaya bakimmo zamann bi
Ben takvimde gün gün girdim canımRegli baslangici issaretledim peki bitis tarihininnerdenn isaretlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?