2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ben tarlusal kullandım canım doktor verdi onunla oldum bide ateş olcuyorum onda da yumurtlama günü iki hafta önce hangisi etkili bilmiyorum ya yumurtlama oldu iki hafta sonra regl geldi ya da tarlusalin etkisi
Bende pazartesi kullanmaya başlarım gelsin adet ondan sonra başlasin ins çalışmalar

Simdi birsey dicem ama sacma gelecek hamileligin tum belirtilerini yasiyordum ama idrar kan negatif geldi ustune birde adetim 2 gun gecikti simdi de 3 gundur cok az cok az kanamam geliyor ama gercekten az ha birde 18 aralikta spiral cikardim acaba ondan mi? Yada hamismiyim?????

Bende pazartesi kullanmaya başlarım gelsin adet ondan sonra başlasin ins çalışmalar
Hadi inşallah canım yeni ay yeni umutlarla başlasın bize inşallah ben de regl bitsin diye bekliyorum bu arada sabah ada çayı akşam hayit hapı icicem bu ay bakalım

Canım bana spiralin etkisi gibi geliyor gebelik varsa da bence pazartesi testi tekrarla devamı gelmezse reglinin oladabilir

Kizlarr merhaba araniza yeni katildim.asilama yaptirip hamile kalan varmi aramizda?

Hadi inşallah canım yeni ay yeni umutlarla başlasın bize inşallah ben de regl bitsin diye bekliyorum bu arada sabah ada çayı akşam hayit hapı icicem bu ay bakalım
Aminnn inşallah canim.. Umarım iyi gelir onlar ama stres sknti etmek de yok tamam mi bu ay..

Su anda çok.kötü kasik ağrısı başladı neden acaba yaaa ( bacagimi uyusturuyor

Mrb hanımlar sabahtan beri hastahanedeyim lekeler devam etti doktora gittik bugün ultrasonda görünmedi kan testi verdim 17.2 çıktı kimyasal gebelik olabilir dedi doktor eve geldikten sonra affedersiniz büyük bi kan pıhtısı çıktı ve kanamam başladı ağlanacak Halime seviniyorum kürtaj olmayacağım için 4. Kez hayal kırıklığı yaşıyorum bu da benim imtihanım hiç sağlıklı bi gebeliğim olmayacak sanki çok üzgünüm ya

Yaa canım çok geçmiş olsun bu kadar düşük nedeni ne canım pihtilasma mi var araştırıldı mı inşallah bu defa yaniltiyodur herşey

Su anda çok.kötü kasik ağrısı başladı neden acaba yaaa ( bacagimi uyusturuyor
Canım ben bu ay klomen kullandım o kadar ağrı çektim son zamanlarda ki ha geldi ha gelecek dedim artık en son geldi senin de gelir inşallah stressiz taze bi aya başlayalım birlikte

Canım ben bu ay klomen kullandım o kadar ağrı çektim son zamanlarda ki ha geldi ha gelecek dedim artık en son geldi senin de gelir inşallah stressiz taze bi aya başlayalım birlikte
Bacaklarimi uyuşturan bi ağrı.. inşallah ilaç kullanmama gerek kalmadan gelir de yeni bi aya baslarim bende canimm

Yaa canım çok geçmiş olsun bu kadar düşük nedeni ne canım pihtilasma mi var araştırıldı mı inşallah bu defa yaniltiyodur herşey

Bi problem olsa çözümü de olur ama bütün tahlillerim temiz çıkıyor o yüzden aklım almıyo ya Kısmet değil demek ki herkesin imtihanı farklı oluyor kimisi gebe kalamıyor üzülüyor kimi de benim gibi sürekli düşük yapıyor . Pazartesi sil baştan tahliller yapılacak umarım bu sefer problem bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…