Efendiiiiiim :))Kizlaaaar
Bende pazartesi kullanmaya başlarım gelsin adet ondan sonra başlasin ins çalışmalarBen tarlusal kullandım canım doktor verdi onunla oldum bide ateş olcuyorum onda da yumurtlama günü iki hafta önce hangisi etkili bilmiyorum ya yumurtlama oldu iki hafta sonra regl geldi ya da tarlusalin etkisi
Hadi inşallah canım yeni ay yeni umutlarla başlasın bize inşallah ben de regl bitsin diye bekliyorum bu arada sabah ada çayı akşam hayit hapı icicem bu ay bakalımBende pazartesi kullanmaya başlarım gelsin adet ondan sonra başlasin ins çalışmalar
Canım bana spiralin etkisi gibi geliyor gebelik varsa da bence pazartesi testi tekrarla devamı gelmezse reglinin oladabilirSimdi birsey dicem ama sacma gelecek hamileligin tum belirtilerini yasiyordum ama idrar kan negatif geldi ustune birde adetim 2 gun gecikti simdi de 3 gundur cok az cok az kanamam geliyor ama gercekten az ha birde 18 aralikta spiral cikardim acaba ondan mi? Yada hamismiyim?????
Çünkü hcg yerleşme olduktan sonra yukseliyomus bu leke de yerlesmeyse hamilede olabilirsin canımHeéeyyyyy
Aminnn inşallah canim.. Umarım iyi gelir onlar ama stres sknti etmek de yok tamam mi bu ay..Hadi inşallah canım yeni ay yeni umutlarla başlasın bize inşallah ben de regl bitsin diye bekliyorum bu arada sabah ada çayı akşam hayit hapı icicem bu ay bakalım
Su anda çok.kötü kasik ağrısı başladı neden acaba yaaaHadi inşallah canım yeni ay yeni umutlarla başlasın bize inşallah ben de regl bitsin diye bekliyorum bu arada sabah ada çayı akşam hayit hapı icicem bu ay bakalım
Canimmm pazartesi kan verim dedigin gibi bi bakim ins gebeliktir insallahCanım bana spiralin etkisi gibi geliyor gebelik varsa da bence pazartesi testi tekrarla devamı gelmezse reglinin oladabilir
Hoşgeldin canım aşılama konusunda henüz kimse bişey demediKizlarr merhaba araniza yeni katildim.asilama yaptirip hamile kalan varmi aramizda?
Yaa canım çok geçmiş olsun bu kadar düşük nedeni ne canım pihtilasma mi var araştırıldı mıMrb hanımlar sabahtan beri hastahanedeyim lekeler devam etti doktora gittik bugün ultrasonda görünmedi kan testi verdim 17.2 çıktı kimyasal gebelik olabilir dedi doktor eve geldikten sonra affedersiniz büyük bi kan pıhtısı çıktı ve kanamam başladı ağlanacak Halime seviniyorum kürtaj olmayacağım için 4. Kez hayal kırıklığı yaşıyorum bu da benim imtihanım hiç sağlıklı bi gebeliğim olmayacak sanki çok üzgünüm ya
Canım ben bu ay klomen kullandım o kadar ağrı çektim son zamanlarda ki ha geldi ha gelecek dedim artık en son geldi senin de gelir inşallah stressiz taze bi aya başlayalım birlikteSu anda çok.kötü kasik ağrısı başladı neden acaba yaaa( bacagimi uyusturuyor
Bacaklarimi uyuşturan bi ağrı.. inşallah ilaç kullanmama gerek kalmadan gelir de yeni bi aya baslarim bende canimmCanım ben bu ay klomen kullandım o kadar ağrı çektim son zamanlarda ki ha geldi ha gelecek dedim artık en son geldi senin de gelir inşallah stressiz taze bi aya başlayalım birlikte
Kendimizi çok mu dinliyoruz acaba yaa.. Bu ay misafirlerim var yoğun geçecek bakalım bu ağrılar bu ay da olacak mi kendimi dinlemeye firsatim olmayacak cunkuBence hepimiz curuduk bndede sol kasıkta ağri basladi kanamam komple gitti
Bencede kendimizi cok dinliyoruz millet hamile kaliuor 2,3 aylik haberi oluyor biz dakikasi dakikasina takip ediyoruz :/Kendimizi çok mu dinliyoruz acaba yaa.. Bu ay misafirlerim var yoğun geçecek bakalım bu ağrılar bu ay da olacak mi kendimi dinlemeye firsatim olmayacak cunku
Yaa canım çok geçmiş olsun bu kadar düşük nedeni ne canım pihtilasma mi var araştırıldı mıinşallah bu defa yaniltiyodur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?