Çıkmayan testler var şeker yüklemesi de yapılacak şekerli sakız cignedigim için o yapılamadı pazartesiye kaldı bakalım doktor ne diyecek akşam toparlayıp listeyi hazirlicam bu aradaelmol sıkma canını çok buyuk bıse yokmuş galıba düzelır kızlarında dedıgı gıbı...bu arada benım sat 4 ocak
İnşallah aminnnn canimm ne güzel konuştun :)Hepimiz aynı anda hamile kalalım inşallaaahamiiiiin
Tsh 1.37 anti tpo 1000 üzeri yani tiroid yok ama tiroidin biseyi varCanım onun çaresi var kürler ile düşürebilirsin. Sıkma canını sakın.
Canım belki yerleşme kanamasidir belli mi olur dur bakalımMrb kızlar bugün kahverengi lekelenmem oldu ve kesildi ağrım yok ama moralim alt üst oldu bütün mutluluğum kursağımda kaldı son gebeliğimde de böyle lekelenmem oldu ve boş gebelikten kürtaj oldum lütfen dua edin çok kötüyüm
ya inşallah öyledir ama yerleşme ne zaman oluyo ki yumurtlamadan bi hafta sonra kasıklarım şiddetli ağrıdı yerleşme o zaman olmuştur diye düşünüyorum şimdi niye leke gelsin ki anlamadımCanım belki yerleşme kanamasidir belli mi olur dur bakalım
Adet tarihi geldiğinde de olanlar var üstüne görme gibi bişey diyorlar ona da senin adet günün müydüY
ya inşallah öyledir ama yerleşme ne zaman oluyo ki yumurtlamadan bi hafta sonra kasıklarım şiddetli ağrıdı yerleşme o zaman olmuştur diye düşünüyorum şimdi niye leke gelsin ki anlamadım
Adet tarihi geldiğinde de olanlar var üstüne görme gibi bişey diyorlar ona da senin adet günün müydü
Bi an önce gelip bitseydi de yeni bir aya baslasydin canm ya.. Yarın kayinvalidemler gelecek yoğun bi temizlik var :) belim çok agriyor sonucu bekliyorum pazratesi bakalım. Dün gece uykum gelmedi bi turlu canim turşu istedi yedim gece gece :) bu bi belirti olabilir miMerhaba kızlar bugün nasıl geçiyor ? benim hala leke leke reglim ve inanılmaz sancım var bugün sanırım gelecek yoğun şekilde
Bize herşey belirti canım valla sonumuz hayrolsun degsin hepsine inşallah :)Bi an önce gelip bitseydi de yeni bir aya baslasydin canm ya.. Yarın kayinvalidemler gelecek yoğun bi temizlik var :) belim çok agriyor sonucu bekliyorum pazratesi bakalım. Dün gece uykum gelmedi bi turlu canim turşu istedi yedim gece gece :) bu bi belirti olabilir mi
Son adet tarihin kaçtı canım seni de listeye ekliyimBi an önce gelip bitseydi de yeni bir aya baslasydin canm ya.. Yarın kayinvalidemler gelecek yoğun bi temizlik var :) belim çok agriyor sonucu bekliyorum pazratesi bakalım. Dün gece uykum gelmedi bi turlu canim turşu istedi yedim gece gece :) bu bi belirti olabilir mi
Ne bitmez aymis dimi :)Bi an önce gelip bitseydi de yeni bir aya baslasydin canm ya.. Yarın kayinvalidemler gelecek yoğun bi temizlik var :) belim çok agriyor sonucu bekliyorum pazratesi bakalım. Dün gece uykum gelmedi bi turlu canim turşu istedi yedim gece gece :) bu bi belirti olabilir mi
Son adet tarihim mi :)) 18 ekimSon adet tarihin kaçtı canım seni de listeye ekliyim
Ah bi bende rahatlasaydim 3 ay olduSonunda başladı normal denecek şekilde rahatladım
Ben tarlusal kullandım canım doktor verdi onunla oldum bide ateş olcuyorum onda da yumurtlama günü iki hafta önce hangisi etkili bilmiyorum ya yumurtlama oldu iki hafta sonra regl geldi ya da tarlusalin etkisiAh bi bende rahatlasaydim 3 ay oldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?