İnşallah canım gerçekten Çok düşük yasamissin zor ya atlatmakBi problem olsa çözümü de olur ama bütün tahlillerim temiz çıkıyor o yüzden aklım almıyo yaKısmet değil demek ki herkesin imtihanı farklı oluyor kimisi gebe kalamıyor üzülüyor kimi de benim gibi sürekli düşük yapıyor . Pazartesi sil baştan tahliller yapılacak umarım bu sefer problem bulunur
Canim ya iki gündür biraz ayakta kalsam belim agriyor. Acaba yarin kanda çıkmazsa ve de varsa eğer bebek ..geç döllenme olduysa . tarlusal kullansam bisey olur mu acaba eğer varsa bebek.. Karisik oldu ama :) böyle olması imkânsız ama bi umut isteİnşallah canım gerçekten Çok düşük yasamissin zor ya atlatmak
Canim yarin git özel bir hastanede kan ver sonuca gore doktorun alttan muane etmesini isteCanim ya iki gündür biraz ayakta kalsam belim agriyor. Acaba yarin kanda çıkmazsa ve de varsa eğer bebek ..geç döllenme olduysa . tarlusal kullansam bisey olur mu acaba eğer varsa bebek.. Karisik oldu ama :) böyle olması imkânsız ama bi umut iste
Canım valla daha yeni f..bookta pkoyla ilgili sayfada bi bayan paylaşmış 50. Gün kan testinde çıkmamış tarlusal kullanmış yine olmayınca evde test yapmış çıkmış kanda da beş haftaliga yakın çıkmış yaklaşık 70 gündür falan adet görmeyen biri yani neden olmasın kiCanim ya iki gündür biraz ayakta kalsam belim agriyor. Acaba yarin kanda çıkmazsa ve de varsa eğer bebek ..geç döllenme olduysa . tarlusal kullansam bisey olur mu acaba eğer varsa bebek.. Karisik oldu ama :) böyle olması imkânsız ama bi umut iste
Bugün 3 ay oldu canim adet olalı. İki kere test yaptırdım negatif. En son bir ay önce yaptirmistim. Doktora gittim gebelik testi istedi önce sonra soktutucu vereyim dedi . perşembe vermiştim kanı yarın çıkacak. Devlete gitmiştim. Özele mi gideyim acaba.. Dün kasiklarim çok agridi ama on dk falan surdu ara ara da agriyor. Bide belim agriyor kalça üstüCanim yarin git özel bir hastanede kan ver sonuca gore doktorun alttan muane etmesini iste
Artık çok skldim bu durumdan iyi bi kontrolleri yaptirayimmBugün 3 ay oldu canim adet olalı. İki kere test yaptırdım negatif. En son bir ay önce yaptirmistim. Doktora gittim gebelik testi istedi önce sonra soktutucu vereyim dedi . perşembe vermiştim kanı yarın çıkacak. Devlete gitmiştim. Özele mi gideyim acaba.. Dün kasiklarim çok agridi ama on dk falan surdu ara ara da agriyor. Bide belim agriyor kalça üstü
İnşallah canim ya gerçekten çok ihtiyacım var bu habere. Ama olmasa da uzulmicem çünkü hazırladım kendimi olmadığına. Ama aklıma takıldı işte eğer varsa ve tarlusal kullnasam zararı olur mu diyeCanım valla daha yeni f..bookta pkoyla ilgili sayfada bi bayan paylaşmış 50. Gün kan testinde çıkmamış tarlusal kullanmış yine olmayınca evde test yapmış çıkmış kanda da beş haftaliga yakın çıkmış yaklaşık 70 gündür falan adet görmeyen biri yani neden olmasın ki
Bilmiyorum ama o ilaçta progesteron icermiyo mu ki daha çok faydası olabilir gibi geliyor bana yanılıyor da olabilirim bizim regl olmamamız progesteron uretilmemesi yumurta catlamadigi için yaniliyo muyumCanim ya iki gündür biraz ayakta kalsam belim agriyor. Acaba yarin kanda çıkmazsa ve de varsa eğer bebek ..geç döllenme olduysa . tarlusal kullansam bisey olur mu acaba eğer varsa bebek.. Karisik oldu ama :) böyle olması imkânsız ama bi umut iste
Şimdi de belim çok agriyor .. Hayırlısı artıkCanım valla daha yeni f..bookta pkoyla ilgili sayfada bi bayan paylaşmış 50. Gün kan testinde çıkmamış tarlusal kullanmış yine olmayınca evde test yapmış çıkmış kanda da beş haftaliga yakın çıkmış yaklaşık 70 gündür falan adet görmeyen biri yani neden olmasın ki
Valla aynen öyle canım ben de biran önce regl gelsin kontrollerimi olayım dedim artık bebekten önce onu istedim son raddede şükür geldi çıkmayan sonuçlar benim de var anti tpo yüksek d vitamini çok düşük ve lh yüksek yine bakalım kalanlar nasıl çıkacak yarın da şeker yüklemesi yapılacak o da kaldıArtık çok skldim bu durumdan iyi bi kontrolleri yaptirayimm
Evet canim olabilir.. Şimdi ben diyelim bugün adet oldum. Yumurta 14 gün önce mi çatlamış oluyor. Yanı ne zman adet olunsa ondan 14 gün önce ? Bu kesin mi acabaBilmiyorum ama o ilaçta progesteron icermiyo mu ki daha çok faydası olabilir gibi geliyor bana yanılıyor da olabilirim bizim regl olmamamız progesteron uretilmemesi yumurta catlamadigi için yaniliyo muyum
Ben de inanılmaz ağrılar çektim özellikle göğüsler kolumu oynatsam sancı yapiyodu artıkŞimdi de belim çok agriyor .. Hayırlısı artık
Sen büyük bi yükten kurtuldu canim sükur ki ciddi sknti yok ..umarım diğerleri de güzel cikarValla aynen öyle canım ben de biran önce regl gelsin kontrollerimi olayım dedim artık bebekten önce onu istedim son raddede şükür geldi çıkmayan sonuçlar benim de var anti tpo yüksek d vitamini çok düşük ve lh yüksek yine bakalım kalanlar nasıl çıkacak yarın da şeker yüklemesi yapılacak o da kaldı
Hayır canım pkoda malesef sadece rahim duvarını atmak için de regl geliyor yumurtlama olmadan da regl görülüyor bizim yumurta catlamasini takip etmenin en doğru yolu doktor kontrolleri testler yanıltıyor malesef denedim bu ay ateş ölçme ve lh testlerini doğru sonuç alamadımEvet canim olabilir.. Şimdi ben diyelim bugün adet oldum. Yumurta 14 gün önce mi çatlamış oluyor. Yanı ne zman adet olunsa ondan 14 gün önce ? Bu kesin mi acaba
İki gündür çektiğim felaket sancı mafetti kurtuldum ama bana sor ilaç üstüne ilaç içtim dayanamıyorum artık daha yeni yeni toparladim diyebilirim çok şiddetli geçti ilk günlerSen büyük bi yükten kurtuldu canim sükur ki ciddi sknti yok ..umarım diğerleri de güzel cikar
Canim neden böyle oldu ki ya ilaçtan mi yoksa başka bisey mi.. Bi arkadaş alttan muayene ettir demiş bana . varsa bebek kanda çıkmazsa diye yazmıştım ya.. Sen yaptirmis miydinİki gündür çektiğim felaket sancı mafetti kurtuldum ama bana sor ilaç üstüne ilaç içtim dayanamıyorum artık daha yeni yeni toparladim diyebilirim çok şiddetli geçti ilk günlerve afedersin sürekli parça geldi böyle olmamıştım uzun zamandır üç dört gunde biterdi sancı ayda yılda bir böyle ağır olurdu son zamanlarda çok değişti durum
Yaa öyleyse en iyisi dediğin gibi doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırmak.. Yoksa ovu testleri de kurtarmaz . ne zman olacağını Bilmiyoz kiHayır canım pkoda malesef sadece rahim duvarını atmak için de regl geliyor yumurtlama olmadan da regl görülüyor bizim yumurta catlamasini takip etmenin en doğru yolu doktor kontrolleri testler yanıltıyor malesef denedim bu ay ateş ölçme ve lh testlerini doğru sonuç alamadım
Evet canım 43. Gündü bakıldı kan da bakıldı ama sanırım kanda çıkmayan muayenede gorunmuyo yani tutundugu zaman rahme hcg salgilanmaya başlıyor o zaman ultrasonda görülüyor benim rahim ve yumurtaliklara bakıldı tabi pko görünümlü ama büyük önemli kistin yok dedi doktor ilaç verdi ultrason ol canım mutlakaCanim neden böyle oldu ki ya ilaçtan mi yoksa başka bisey mi.. Bi arkadaş alttan muayene ettir demiş bana . varsa bebek kanda çıkmazsa diye yazmıştım ya.. Sen yaptirmis miydin
Tamam canim .. Kayinvalidemler geliyor yarın. Onlara söylemeyi düşünmüyorum nasıl ne diyip cikacaksam evden.Evet canım 43. Gündü bakıldı kan da bakıldı ama sanırım kanda çıkmayan muayenede gorunmuyo yani tutundugu zaman rahme hcg salgilanmaya başlıyor o zaman ultrasonda görülüyor benim rahim ve yumurtaliklara bakıldı tabi pko görünümlü ama büyük önemli kistin yok dedi doktor ilaç verdi ultrason ol canım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?