• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Herkese bebek düşünmüyoruz diyorum ailelere bile.Eşimin ailesi ilk sorun yaptı 5 yıl beklettiler iyi bir iş bulun evlenin diye çok yıprattılar yaşımı geçirdiler şimdide çocuk yapın diye baskı yapıyorlar hepsinden nefret ediyorum pislikler
Canim yaa takma kimseyi ve düşünmüyoruz de.. Olmadigin bilirlerse daha da baskı olur ve iyice strese sokarlar seni. Gerçi ben düşünmüyoruz dediğim halde her aradıklarında soruyorlar :( takmamaya çalışıyorum mümkün oldukca

Canim yaa takma kimseyi ve düşünmüyoruz de.. Olmadigin bilirlerse daha da baskı olur ve iyice strese sokarlar seni. Gerçi ben düşünmüyoruz dediğim halde her aradıklarında soruyorlar :KK43: takmamaya çalışıyorum mümkün oldukca

ne garip bende düşünmüyoruz diyorum bir tek benim ailem biliyor eşimin ailesine söylemiyoruz kısmet rabbim inşallah bizlerede bu güzelliği vericek karnımız bebeişimizle büyüyyecek inşallah

Canim yaa takma kimseyi ve düşünmüyoruz de.. Olmadigin bilirlerse daha da baskı olur ve iyice strese sokarlar seni. Gerçi ben düşünmüyoruz dediğim halde her aradıklarında soruyorlar :KK43: takmamaya çalışıyorum mümkün oldukca
Evet herkes sormaya başladı bile yaa canım inanırmısın bu soranların çoğu da 2-3 yıl bebek için uğraşanlar şimdi hepsi doğum yaptı ben birkere bile üzülmesinler diye sormadım birde demezler mi düşündüğümüź ay hamile kaldık diye halbuki eşleri benim eşime neler anlatmış çok uğramışlar hamile kalmak için niye böyle insanlar anlamadım neden saklıyorlar ki ne var bunda herkes uğraşıyor

ne garip bende düşünmüyoruz diyorum bir tek benim ailem biliyor eşimin ailesine söylemiyoruz kısmet rabbim inşallah bizlerede bu güzelliği vericek karnımız bebeişimizle büyüyyecek inşallah
Canim inan olmadığını bilseler daha çok baski yaparlar ve allah korusun adımız kisira çıkar.bizim buralarda böyle maalesef:( o yüzden düşünmüyoruz diyorum .. İnşallah inşallah çok fazla beklemeyiz

İnsanlar çok kötü olmaya başladı benim Nişanlılık dönemim çok uzun sürdü millet evlenemiyeceğimi düşündüğü için baskı yapmaya başladı ne zaman düğün diye sürekli mesajlar telefonlar geldi.Düğün tarihim alındı düğünüme o kişiler gelmedi hepsi bahane uydurdu bazı akrabalarım dahil sinirlendim hepsini faceden engelledim kimseyle görüşmüyorum.O yüzden insanlar hep sorucak takmayalım inşallah kısa sürede hamile kalırız da ağızlar kapanır

Evet herkes sormaya başladı bile yaa canım inanırmısın bu soranların çoğu da 2-3 yıl bebek için uğraşanlar şimdi hepsi doğum yaptı ben birkere bile üzülmesinler diye sormadım birde demezler mi düşündüğümüź ay hamile kaldık diye halbuki eşleri benim eşime neler anlatmış çok uğramışlar hamile kalmak için niye böyle insanlar anlamadım neden saklıyorlar ki ne var bunda herkes uğraşıyor
Aynen canim bende sormam hiç bebekleri olmayanlara belki zaaf noktasıdır o çok uzulecek belki sorunca diye o yüzden hiç sormam.. Keşke herkes böyle düşünse . bide karşılaştırma yapiyolar tembel ciktin sen diyolar.

Evet zaten bir kız var sürekli onunla kıyaslanıyorum kiloma kadar sanki başka bir insan yok eşimin ailesi sürekli yanımda o kızdan bahsediyor çok güzel çok hamarat hemen çocuk yaptı bida ha derlerse keşke onu alsaydınız gelin olarak dicem:KK47:

Kızlar sonuçlar çıkmaya başladı suanlik tek sorun yine lh yüksek hatta 13 çıktı en kötüsü anti tpo diye bişey >1000 çıktı bi nevi tiroid sanırım tam da bilmiyorum diğerleri normal sanki :(

Kızlar sonuçlar çıkmaya başladı suanlik tek sorun yine lh yüksek hatta 13 çıktı en kötüsü anti tpo diye bişey >1000 çıktı bi nevi tiroid sanırım tam da bilmiyorum diğerleri normal sanki :KK43:
Canım onun çaresi var kürler ile düşürebilirsin. Sıkma canını sakın.

Kızlar sonuçlar çıkmaya başladı suanlik tek sorun yine lh yüksek hatta 13 çıktı en kötüsü anti tpo diye bişey >1000 çıktı bi nevi tiroid sanırım tam da bilmiyorum diğerleri normal sanki :KK43:
Çok sukur canim çok fazla skıntı yapacak bisey yokmuş .. Arkadaşın dediği gibi kurlerle düşürülebilir. Belki o tiroid engel oluyordu. Umarım en kısa zmanda kavuşursun bebegine

Evet zaten bir kız var sürekli onunla kıyaslanıyorum kiloma kadar sanki başka bir insan yok eşimin ailesi sürekli yanımda o kızdan bahsediyor çok güzel çok hamarat hemen çocuk yaptı bida ha derlerse keşke onu alsaydınız gelin olarak dicem:KK47:
Aynen canim cevaplarını ver ne demek ya çok güzel çok hamarat hemen bebek yaptı.sınır oldum valla :( sanki biz bebek yapmak istemiyoz allah inancı var sukur bizde Rabbim nenzaman ol derse olur

Belirtilerime gelince
Yumurtlamadan tam 1 hafta sonra kasıklarıma şiddetli ağrı girdi eşimle dışarıdaydık adım atamıyordum hemen sancı giriyordu o zaman anlamadım ama şimdi anlıyorum yerleşmeyle alakalı bi durum olabilir ,göğüslerim hassaslaştı ucu özellikle,beyaz akıntım var ama çok değil önceki gebeliklerimde çok daha fazlaydı ,kasıklarımda bi hareketlilik var bide ara ara bişey batıyo gibi ,gazım var ,midem çok kazınıyor sürekli aç hissediyorum baş ağrısı yaşadım ilk defa , ağızda kuruluk ve son olarak da kirpikler :KK33::KK28:
sanki sürekli yaşadığımzı belirtiler gibi geldi bana yaa:KK43:
bu beliritilere göre hiç hamilelik hayal etmemek lazım çünkü insan üzülüyor sonra

Aynen canim cevaplarını ver ne demek ya çok güzel çok hamarat hemen bebek yaptı.sınır oldum valla :KK43: sanki biz bebek yapmak istemiyoz allah inancı var sukur bizde Rabbim nenzaman ol derse olur
Ben de aynen böyle düşünüyorum.. Rabbim ol diyecek ve olacak bebeklerimiz.
Bu ay ins Rabbim nasip eder hepimize..

İnşallah canim. Pek yorum yapmıyorum ama takip ediyorum seni bu ay umutluyum senden inşallah gelecek bebisin :)
Ayyy ins cnm ya sağolasın. Ben de umutluyum cidden ama bakalım nasip. Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin hamiş olmayı ins :)
Hepimiz aynı anda hamile kalalım inşallaaah:KK33::KK33:amiiiiin:KK46::KK46::KK46:
İnşallah o da bu ay olsun :)

Back