• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

kızlar gunaydın..@elmol gözunaydın canım sonunda regl olmussun
Günaydın canım sağol testlerimi bile yaptırıyorum bugün de şeker yüklemesi yapıldı bi saat arayla kan vericem üç defa daha nasıl beklicem bilmiyorum midem alt üst oldu sekerden :(

Günaydın canım sağol testlerimi bile yaptırıyorum bugün de şeker yüklemesi yapıldı bi saat arayla kan vericem üç defa daha nasıl beklicem bilmiyorum midem alt üst oldu sekerden :KK43:
herseyımız ezıyetlı ya kadın olmak zor valla bende carşamba gıdıcem ölesıne bı baksın yumurtalıklarıma ama tahmınıme göre ben bugun yumurtluyorum

herseyımız ezıyetlı ya kadın olmak zor valla bende carşamba gıdıcem ölesıne bı baksın yumurtalıklarıma ama tahmınıme göre ben bugun yumurtluyorum
Kız mafoldum yaa ne sekermis bi daha yaptırmak gerekmesin perişan oldum çok zormus yaa :( hamileler nasıl dayanıyor buna

Bu ay çok zor ama ben de gebelik planlıyorum nasipse.2 oğlum var.şubatta 10 yılımızı deviriyoruz :-) bir umut belki 10. Yıl hediyem gelir diye bekliyorum.
Bat 31 ocak :-)
Hemşire arkadaşım hamile kalmamın çok zor olacağını söylüyor göğüslerimden süt geliyor.hormon testleri normal.Sütün neden geldiği belli değil :(

Bu ay çok zor ama ben de gebelik planlıyorum nasipse.2 oğlum var.şubatta 10 yılımızı deviriyoruz :-) bir umut belki 10. Yıl hediyem gelir diye bekliyorum.
Bat 31 ocak :-)
Hemşire arkadaşım hamile kalmamın çok zor olacağını söylüyor göğüslerimden süt geliyor.hormon testleri normal.Sütün neden geldiği belli değil :KK43:
arkadasınız neye göre zor oldugunu söyluyor.ne guzel ıkı yavrunuz var bızım hıc yok olsun dıe ugrasıyouz allahım bızede nasıp etsn en yakın zamanda

arkadasınız neye göre zor oldugunu söyluyor.ne guzel ıkı yavrunuz var bızım hıc yok olsun dıe ugrasıyouz allahım bızede nasıp etsn en yakın zamanda
Göğsünden süt gelenler zor hamile kalıyormuş.çok karşılaşmış böyle hastalarla..zaten 2. Hamileliğimde zor oldu.1 yıl çalışma sonucu ama oldu çok şükür.rabbim anne olmak isteyen herkese versin canım.
Hamile kalamamak duygusu ilk olsun beşinci olsun değişmiyor kadında.ikinciye hamile kalamıyorum diye ne göz yaşı dökmüştüm :( allaha şükür

Göğsünden süt gelenler zor hamile kalıyormuş.çok karşılaşmış böyle hastalarla..zaten 2. Hamileliğimde zor oldu.1 yıl çalışma sonucu ama oldu çok şükür.rabbim anne olmak isteyen herkese versin canım.
Hamile kalamamak duygusu ilk olsun beşinci olsun değişmiyor kadında.ikinciye hamile kalamıyorum diye ne göz yaşı dökmüştüm :KK43: allaha şükür
dogru söyluyosun canım her turlusu zor

Can'ım senin sat ne zamandı ? Benim 1 ocaktı ama ovu testinde tık yok . Dakikalar sonrani silik çizgimsi bişeyçokıyor , senin ovu testin gösterdi mi çift çizgi

Merhaba arkadaşlar 2013 ocak doğumlu bir oğlum var şuan ikinciyi istiyoruz ama hemen olacağını düşünmüyorum fsh sorunum var ilk çocuğumdada 1 yıl sonunda hamile kalabildim inşallah bu sefer o kadar beklemem allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

Merhaba arkadaşlar 2013 ocak doğumlu bir oğlum var şuan ikinciyi istiyoruz ama hemen olacağını düşünmüyorum fsh sorunum var ilk çocuğumdada 1 yıl sonunda hamile kalabildim inşallah bu sefer o kadar beklemem allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
Merhaba canım hoşgeldin inşallah bu defa bekletmez fsh yüksek mi ?

Canim bugün misafirim vardı kalabalık
. bi bahane bulup da çıkamadık :KK43: yarın inşallah bisey uyduracam :KK43:
İnternetten bakılmıyor mu ki canım sonucuna ben hep ordan takip ediyorum

Merhaba canım hoşgeldin inşallah bu defa bekletmez fsh yüksek mi ?
Evet Canım yüksek 12 civarıydı en son doktora kalsa tek çare tüp bebek ama ilkinde aynı çıkmıştı bitkisel kür kullanmıştım üç ay hamile kalmıştım bu ay olmazsa yine kürlere başlamayı düşünüyorum inşallsh gerek kalmaz çünkü midem kaldırmıyor artık

Back