2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Gidicem birazdan hastahaneye sorucam bakalım iki ay sonrasında böyle sökülmesi normal deniyo ama bilemedim ki üçüncü gün hala lekeden ibaret
canım bende tarsul kullanırken garıp şeyler olmustu ilacı kullanırken 2 gun kanama gıbı geldı sonra kesıldı sonra ılac bıtınce hergun sabah kahverengı leke geldı ama adet olmadım sonra tam 1 ay sonra kendılıgınden geldı

Ben küçük bir kasabada yaşıyorum doktora gittim sordumtüplerim tıkalı mı diye tüper iÇin 1 sene geçmesi lazım 1 sene ilişki yaşicaksın dedi sadece ultrasonda baktı yumurtan sağlıklı duruyor dedi rahim ağzı kanseri için bir test yaptı o da 1 ay sonra çıkacakmış sonucu düşün,küçük yerlerde bakmıyorlar sanırım iyi bir doktora gitmem lazım bende kendi çapımda uğraşıyorum adetim bittikten sonra süt buharına deniycem

=)))yca canım sen böle seler yapma bak zararlı falan olur allah korusun ne zamandır ıstıosunbeebek

Canım tahriş de edebilir gibi geldi bana viks çok yakar nasıl uyguladin öyle tüm hormon tahlillerin normal kist yok mu yani temiz derken bide hsg var tupler için film o çekildi mi sende ?
Hormon tahlilinı yine kadın doğumcu mu yapıyor hgs için biz mi diyoruz adetim bittikten sonra annemlere gidersem orada doktora gidiyim bari

Hormon tahlilinı yine kadın doğumcu mu yapıyor hgs için biz mi diyoruz adetim bittikten sonra annemlere gidersem orada doktora gidiyim bari
Hormon tahlilleri adetin İki veya üçüncü günü yapılıyor canım o zamanlarda gitmeye çalış doktora tahlillerini yaptir hemen evet bir yıl evlilik olmadan tedavi pek baslamiyolar taramalarin yapiliyo testler tahliller hazırlık için yani

Sanırım aynı garip şeyler oluyor daha önce kullanırken regl geldi daha üç dört tane icmistim bu defa böyle oldu değişik bakalım ne dicekler tahlil olur alalım derler mi bilmiyorum

1 yılımı doldurmaya az kaldı ama yaşım 31 hemen hamile kalmam lazım yaş geçince zor diyolar

Kardeşimin profiliydi bu bilgilerimi değiştirdim begonyayı Betül yaptım yanlış anlamayın

Kızlar tahlilleri verdim lekeyi regl başlamış sayiyolarmis alalım hemen testleri dedi bunu da öğrenmiş olduk leke varsa regl başlamış oluyo

Birde doktor bana folik asit verdi 1 haftadır kullanıyorum 3 ay kullanıcakmısım inşallah kızlar bu mübarek cuma gününde dualarımız kabul olur Allah hepimize sağlıklı bebişler versin

1 yılımı doldurmaya az kaldı ama yaşım 31 hemen hamile kalmam lazım yaş geçince zor diyolar
o zaman testlerını yaptr canım vaktı gelmıs ama az ılıskı oluyo dıosn ondanda olabılır yumurtlama gunlerını takıp et o zaman o gunlerde ılıskıye gır

Herkese bebek düşünmüyoruz diyorum ailelere bile.Eşimin ailesi ilk sorun yaptı 5 yıl beklettiler iyi bir iş bulun evlenin diye çok yıprattılar yaşımı geçirdiler şimdide çocuk yapın diye baskı yapıyorlar hepsinden nefret ediyorum pislikler

Eşimi sevmesem bu kadar beklemezdim

o zaman testlerını yaptr canım vaktı gelmıs ama az ılıskı oluyo dıosn ondanda olabılır yumurtlama gunlerını takıp et o zaman o gunlerde ılıskıye gır
O zaman 20 gün sonra sonucumu alırken testlerimi de yaptırayım off ne stresli şeymiş bende zannediyordum eskiden hemen hamile kalınabiliyor bide kafamda plan yapıyordum saf gibi yaza hamile kalsam kışın doğururum diye

Ahh beni bilsen ben regl yoksa hep hamile kalınır sanıyorum yumurtlama dönemi önemliymiş senin yaşından dolayı hemen tedavi başlanır aslında iyi bi araştırma hastahanesine gitmeye çalış

Elmol canım çok sevındım adına tahlilleri verebilmişsin sonunda
Sağol canım valla çok stres oldum haftasonu önümüz kalacak bu ay dedim ama doktor tamam dedi leke başlamış kabul ediliyomus şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…