• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Herkese bebek düşünmüyoruz diyorum ailelere bile.Eşimin ailesi ilk sorun yaptı 5 yıl beklettiler iyi bir iş bulun evlenin diye çok yıprattılar yaşımı geçirdiler şimdide çocuk yapın diye baskı yapıyorlar hepsinden nefret ediyorum pislikler
Regl duzenliyse canım internetten ovulasyon testleri al yumurtlamani takip et gününde ilişki olsun mutlaka bide onu sene derim ben belki de yumurtlama günlerini kaciriyosun basit bişey etkisi olabilir

Kızlar bu arada ilk sayfaya son adet tarihlerini liste yapayım güncel tutalım diyorum listeyi de bilgilerinizi yazarsanız olusturayim listeyi yavaş yavaş

Regl duzenliyse canım internetten ovulasyon testleri al yumurtlamani takip et gününde ilişki olsun mutlaka bide onu sene derim ben belki de yumurtlama günlerini kaciriyosun basit bişey etkisi olabilir
Yumurtlama günlerimde kasıklarım çok ağrıyor çatlıyomu yumurtluyormuyum bilmiyorum reglim 26-27 günde oluyor ilk 3 gün çamur gibi oluyor sonra kesiliyor gibi oluyor adet oluyorum doktora sordum normal dedi o çamur gibi olanlar geçen ay gelemeyip orada kuruyanlar dedi

Hanimlar selam. Ben gecen ay 11 aralikta adet oldum. 25 aralikta prezervatif yirtildigi icin 13 saat sonra ella ictim. Ama adet olmadim henuz. Doktoragittim kan testi istedi. Sonuc 1.20 cikti. Tarlusal verdi. Iciyorum 2 gundur. Yinede hamile olabilirmiyim. Lutfen cevap verirmisiniz. Yardimmmmm

Yumurtlama günlerimde kasıklarım çok ağrıyor çatlıyomu yumurtluyormuyum bilmiyorum reglim 26-27 günde oluyor ilk 3 gün çamur gibi oluyor sonra kesiliyor gibi oluyor adet oluyorum doktora sordum normal dedi o çamur gibi olanlar geçen ay gelemeyip orada kuruyanlar dedi
Uzayan şeffaf akıntı olur yumurtlama belirtisi dediğin agrida olur o dönemde ilişki önemli canım

Hanimlar selam. Ben gecen ay 11 aralikta adet oldum. 25 aralikta prezervatif yirtildigi icin 13 saat sonra ella ictim. Ama adet olmadim henuz. Doktoragittim kan testi istedi. Sonuc 1.20 cikti. Tarlusal verdi. Iciyorum 2 gundur. Yinede hamile olabilirmiyim. Lutfen cevap verirmisiniz. Yardimmmmm
Valla bi yorum yapamicam düzenli olup geciktiyse tahlili pazartesi tekrarla istersen tarlusal ben de kullandım bu ay ama benim gecikme iki ayı buluyodu

Bide yanina tedavi de ekleyebiliriz klomen + iğne gibi

Canim sonuc 1.20 cikinca doktor negatif dedi. Zaten adetimide 2 gun gecmisti. Takvime gore 6 gun gecmis oluyor bazen 28 funde bazen 30 gunde adet oluyorum. Yani sonucta adrtimi gectiginde yaptirdim kan testini. Doktor gebelik yok dedi. Acaba tinede hamile olabilirmiyim.cunku tarlusal hamilelikte zararli bir hap.

benide listeye ekler misiniz 27.01.2016 bat tedavi yok 1 yıl oldu bu ayda olmazsa bakıcaz artık

Back