canım zaten yeni karar vermişsin dimi sen de önümüzdeki ayları beklicez canım ben de hala net değil kahve akıntı şeklinde yarın tahlillerim vardı verecektim ama sökülmedi sanırım hala bekliyorum akşama kadar gelmesi lazımAz önce kanamam geldi bu ayda boş gectı
Senin gelmez insallahcanım zaten yeni karar vermişsin dimi sen de önümüzdeki ayları beklicez canım ben de hala net değil kahve akıntı şeklinde yarın tahlillerim vardı verecektim ama sökülmedi sanırım hala bekliyorum akşama kadar gelmesi lazım
canım benim regl bu ay çok gecikti 56. gün oluyorum o da tarlusalla ilaç kullandım anlıcağın sökülmek için gelsin ki tahlillerimi yaptırayım diyorum pko hastasıyım tedavi başlıcam sonuca göre malesefSenin gelmez insallahyeni karar verdim evet ama cok ümitliydim bu ay inşallah olur ya
İnşallah canım gözüm yollarda kaldı benimde herkes gebelik için uğraşırken ben regl için uğraşıyorum şuan aaahhOo geçmiş olsun canim ya üzüldüm bende bi ara yasadim ayni seyi tarlusal kullandim bende 3 gunde soktu birde bitki cayi vardi adet sokturucu ondan icmistim insallah guzel bir sonuc cikar bugun olursunda yarin tahlillerininyaparsin guzel sonuclar alirsin
canım bende senın gbı oldum gecen aylarda ys cok zor ınsan bunalıo bende tarlusal kullanırken gekdı reglım inşş senınde gelır bı anönceİnşallah canım gözüm yollarda kaldı benimde herkes gebelik için uğraşırken ben regl için uğraşıyorum şuan aaahh
ay nasıl kıvrandırıyo böyle ne nazlandıcanım bende senın gbı oldum gecen aylarda ys cok zor ınsan bunalıo bende tarlusal kullanırken gekdı reglım inşş senınde gelır bı anönce
hormonlar degısıo tatlım ya bence sem regl olduktansonra cok surmıcek hamıle kalıcaksınay nasıl kıvrandırıyo böyle ne nazlandı
Bebisde nazli olacak anlasilan :)ay nasıl kıvrandırıyo böyle ne nazlandı
inşallah canım benim ne güzel dileklerin var öyle hepimize nasip olsun istiyoruz dualarımız o yönde güzel haberler de almaya başladıkhormonlar degısıo tatlım ya bence sem regl olduktansonra cok surmıcek hamıle kalıcaksın
ona hiç şüphe yok zaten uğraştıracak belli ki millet ceketini atsa hamile kalıyor arkadaş ne güzel gülerdim bu söze hakaten öylesi de var maşallahBebisde nazli olacak anlasilan :)
ay ewet ya cok ıyı geldi:)sanki şeytanın bacagı kırıldı gıbı hıssedıyorum=)inşallah canım benim ne güzel dileklerin var öyle hepimize nasip olsun istiyoruz dualarımız o yönde güzel haberler de almaya başladık
Ayyy ne guldurdun beni napayim bende ceketle mi yatayim :)))))ona hiç şüphe yok zaten uğraştıracak belli ki millet ceketini atsa hamile kalıyor arkadaş ne güzel gülerdim bu söze hakaten öylesi de var maşallah
kesinlikle öyle oldu ben de öyle hissediyorum ardı gelecek gibiay ewet ya cok ıyı geldi:)sanki şeytanın bacagı kırıldı gıbı hıssedıyorum=)
valla onu da deneriz yani sorun yokAyyy ne guldurdun beni napayim bende ceketle mi yatayim :)))))
Ben bugunden başlarim artiknvalla onu da deneriz yani sorun yok
İnofolic sabah akşam aç dedi Dr , ama folik plus kullanırken zamanına hiç dikkat etmedimbenkızlar folik asiti sabah mı aksam mı içiyosunuz ben hep unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?