2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

aslında belirtide diyemem sadece göğüslerımde yanmavar valla kafam çok karıştı test yapsam çıkmaz aslında hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum cevablarınız için tşk

öyle yapıcam ama sıkıntı stres yapmak istemiyorum bıktım artık.. ya bebek olmuyor bir dert
olsa her şeye karışıcak gelecek bebeğe bakacak evde 2 çocuk.. ufffffffffff bilmiyorum inan ki bilmiyorum

aslında belirtide diyemem sadece göğüslerımde yanmavar valla kafam çok karıştı test yapsam çıkmaz aslında hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum cevablarınız için tşk
test yapma cok erken zaten yumurtlama gunlerın su gunler ıyı degerlendrmelisin

düşünme şimdiden daha cok stress olma
evet ya daha onlar gelmeden böyleyim geldiklerinde nasıl olucam bilemiyorum
Allah yardım etsin
sabah erkenden kendimi işe atcam akşama kadar.. akşamda artık sabırrrrr

cnm becede sters yapma bu durum seni çok rahatsız ediyor anlaşılan bence eşini al karşına sakin sakin endişelerini paylaş

selam kızlarrrr :)
inş Rabbim hepımıze nasıb eder
bende de pko war ılaçsız regl olamıyorum cok sukur sogan suyu sayesınde 2 aydır oluyorum.
reglim gelsınn ıgnelere baslıcaz ıns nasıb olur

Eşimle aile konusu asla sakince konuşulmaz..
ne desem ailesine yoruyor.. yarası olan gocunur diyorum ama huzurum kaçıyor.
Dün kendime söz verdim ailesinin lafını hiç açmıcam..
cumadan cumaya ararım annesini babasını o kadar..
yoruldum stresten

valla cnm hiç bir sorun yok ama hamile kalamiyorum ve iyice kafayı yedim eşimde bende çok cocuk istiyoruz ama olmuyor

ailesinin aranıza girmesine izin verme eşinede fazla o halde ailesinden bahsetme allah korusun aranız bozula bilir

kız allah iyiliğini versin güldirdin beni peki ben bu soğan suynu nasıl ıcecem inş işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…